fajny lokalik:) (1) Nie ma sie do czego przyczepic, tanie piwko i jest na kim oko zawiesić:)(mam... bywalec Ideał! (1) Najlepszy bar w Sopocie, pyszny śledzik, tanie piwko, napewno będę stałą... pistacja Tego mi brakowało (1) Miło, że Sopot się zmienia w tym kierunku. Miałem już trochę dosyć samych... Michele
ŚLEDZIK DANCE (1) Takiego lokalu w Sopocie brakowało.Ceny bardzo przystępne, obsługa bardzo... bogusław stały gość - opinia (1) Kolejny przykład na to że dużo zależy od ludzi -gratuluje doboru... stały gość Tego brakowało w Sopocie (1) Byłem po raz pierwszy wczoraj ze znajomymi. super ceny i uprzeja obsługa.... Mateusz Rewelacja (1) Czegoś takiego jeszcze nie było w Sopocie. Za śmieszne pieniądze można napić... Kika Like in 70's (1) Just perfect place reminds me 70's in Poland, great food, very polite stuff,... JFK Super miejsce. (1) Śledzik u fabrykanta jest zdecydowanie najlepszym barem tego typu w... Hania Śledzik for everyone :) (1) W samym sercu Monciaka śledzik wymiata :) Dobry na beforek, afterek jak i... Ewelina śledzikomaniaki :P (1) idac do kina z grupka znajomych a bylo to 20.02 zostalismy zaczepieni na... sledziomaniaczka ale numer w srodku sopotu (1) Niewiarygodne.wszedlem przez przypadek i maja juz stalego klienta tomek SUPER miejsce z pysznym jedzeniem, bardzo miła obsługa i niskie ceny, polecam!!! (1) SUPER miejsce z pysznym jedzeniem, bardzo miła obsługa i niskie ceny, polecam!!! Marcelina Monteka :) (1) Lokal od samego początku zrobił na mnie dobre wrażenie, elegancki wystrój i... ka.de. Miłe zaskoczenie :) (1) Z początku nie wiedziałam czego się spodziewać po lokalu, który powstał w... Agata W.