Słaba jakość potraw (1) Wybrałam się z rodziną na niedzielny obiad i niestety to był zły pomysł... Anna Super (1) Piwo mnie nie porwało ale pomysł z deską Super .natomiast karkoweczka coz... Czeplin impreza zorganizowana (1) Miałam przyjemność organizować kolację dla 17 osób w ramach wieczoru... Agnieszka
miejsce z klimatem (1) Świetne miejsce na spotkanie z przyjaciółmi. Piwo pierwsza klasa (do tego... aga Całkiem smacznie (1) Całkiem smaczne jedzenie i bardzo dobre piwko. Polecam Arek Browar Trójmiejski Lubrow (1) Witam, polecam gorąco Browar Trójmiejski Lubrow, w sierpniu spędzając wakacje... Jan ocena (1) w czasie wakacyjnych wojaży trafiliśmy właśnie do tego lokalu po wejściu... krzysieczek Lubrow Wejherowo (1) Pierś z kurczaka zareklamowana jako niedosmażona.Reklamacji nie chciano... zniesmaczony klient Świetne, klimatyczne miejsce (1) Byliśmy w browarze z dziewczyną podczas takiej ooo - objazdowej wycieczki po... Tomek C Polecam gorąco to miejsce :) (1) Fanom piwa polecam zdecydowanie to miejsce. Piwo świetne, a i samo miejsce... spinka5 Świetny lokal dla każdego (1) Jako koneser piwa mogę śmiało polecić ten lokal, gdyż piwo serwowane tutaj... Tomasz Kowalski Polecam (1) Polecam ten lokal jak najbardziej, fajny klimat, wystrój, pyszne... Kamillazur świetne miejsce! (1) naprawdę świetne miejsce, można zarówno przyjść na szybkie piwo jak i również... NeroQ Trojmiasto browar (1) Polecam serdecznie ten lokal bardzo mila obsluga oraz wysmienite jedzenie.... jarozyl Bardzo fajny lokal (1) Polecam przyjść i samemu się przekonać jaki to doskonały lokal Staszka Staszkowska Browar Trójmiejski Lubrów - interesujące miejsce (1) Do baru poszłam ze znajomymi, wcześniej tam nie byłam. Bardzo fajne miejsce... Marlena Świetne miejsce (1) Polecam! Bardzo miła obsługa, która potrafi świetnie doradzić klientowi i... Ania Gorąco polecam (2) Fantastyczna atmosfera i obsługa, przytulne wnętrze zachęcają do spędzenia... Paweł M. Wszystko super (1) Najlepszy browar w Sopocie. Zawsze jak jestem nad morzem to zahaczam o niego!... Karolina Bas Klimat pierwsza klasa ;) (1) Smaczne piwko, niedrogie dania, serdecznie polecam wszystkim ;) patusia1230