Browar Port Gdynia

Browary Restauracje Puby

Gdynia, Bulwar Nadmorski 2

Leszek - ocena (1) Byłem dzisiaj tj.3.12.23 ok.17.30 Poprosiłem o herbatę... Leszek Aga - opinia (1) Super miejsce pyszne jedzenie wspaniala atmosfera i właściciel dusza człowiek... Aga Anonim - opinia (1) Super miejsce z pysznymi piwami :) Obsługa barmańska na najwyższym poziomie,... Anonim
Lechu - opinia (1) Wszystko pięknie, ale jeżeli ktoś uważa, że ich piwo jest choćby przyzwoite,... Lechu Asia - opinia (1) Byłam ostatnio w piątek wieczorem. Na początku miałam mieszane odczucia, bo... Asia Michał - opinia (1) Medale z Europy i Świata!Piwo nr 1,miejscówka nr1,kuchnia super,serwis taki... Michał Eryk - opinia (1) Obsługa super,piwa okej. Miejsce super! Eryk Martyna - opinia (1) Fajny klimat, bardzo oryginalne miejsce i świetna obsługa. Martyna Natalia - opinia (1) Smaczne jedzenie i przemiła obsługa! Natalia Marta - opinia (1) Wspaniała obsługa, świetne piwo!! Marta Kamila - opinia (1) Najkepsze miejsce ever!!!!!!!! Kamila Iwona - opinia (1) Świetne, klimatyczne miejsce w Gdyni. Najlepsze piwa, najsmaczniejsze... Iwona Kuba - opinia (1) Super miejsce super obsługa i świetne piwko Kuba Ania - opinia (1) Piękny widok, świetny klimat, pyszne piwo, rewelacyjna kuchnia! :) Ania Emila - opinia (1) Rewelacyjna kuchnia super obsługa mistrzowskie piwa Emila Mariusz - opinia (1) Klimatyczne miejsce w centrum Gdyni. Polecam pysznego burgera z poszarpaną... Mariusz Irena - opinia (1) Super miejsce dla całej rodzinny. Smaczna kuchnia i miłe kelnerzy. Fajna... Irena Ania - opinia (1) rewelacja!!! Byłam z przyjaciółmi na obiedzie i pozytywnie się zaskoczyłam,... Ania Ярослав - opinia (1) Smaczna kuchnia ta Piwo. Jedne z najlepszych w Polsce. Ярослав Strażak - opinia (1) Medalowe piwa, super obsługa! No i możliwość grania w piłkarzyki!! Strażak