Krystyna Łozowska - opinia (1) Usługa wykonana fachowo, szybko, sprawnie, zgodnie z zapowiedzianym terminem.... Krystyna Łozowska polecam, bo warto (2) skorzystałam z oferty cyklinowania i lakierowania desek. efekt przewyższył... Danuta Świetna robota w dobrej cenie (1) Z pełnym przekonaniem polecam uslugi firmy Budmir. Panowie wykonali u mnie... Anna
Podloga po zalaniu (1) Bardzo szybka realizacja usługi kompleksowej przełożenia, cyklinowania i... Mirosława Barańska Fajnie i fachowo (1) Firma ma fachowych pracowników , podłoga wycyklinowana bardzo ładnie , listwy... Anthrax super fachowe ułożenie podłóg (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Wielka dbałość o szczegóły przy... Piotr remont (1) Jestem bardzo zadowolonym klientem firmy Pana Mirka. Pełen profesjonalizm na... Stefan BARDZO DOBRY FACHOWIEC (2) Nasza dębowa podłoga z lat 80 odzyskała 2 życie - po renowacji wygląda lepiej... Marcin cyklinowanie i lakierowanie (1) Prace szybko i dobrze wykonane. Termin wykonania z dnia na dzien, co było dla... Asia Cyklinowanie na medal! (2) Bardzo solidna usluga, dotyczyła dosyć starego parkietu. Po remoncie efekt... Ela Kapitalny remont (2) Właśnie skończonokapitalny remont w naszym 3 pokojowym mieszkaniu. Firma pana... Paweł cyklinowanie podłóg (2) Korzystałam z usługi Pana Sprady, cyklinowanie podłóg. Robotę wykonano... Janina z Oruni Cyklinowanie podłóg (2) W firmie Budmir zamówiłem cyklinowanie podług w trzech pokojach. Prace... Bartek remont pokoi (2) Remont solidny, w milej atmosferze. Drobne poprawki wykonywane na biezaco,... Aga i Chris Cyklinowanie parkietu (2) Firma BUDMIR jest godna polecenia!Parkiet po cyklinowaniu wygląda jak nowy,... Agnieszka Cyklinowanie podłóg i malowanie ścian (1) Remont wykonany solidnie, terminowo i profesjonalnie. Cyklinowanie i... Maciej Niezawodna Firma wykona kazdy remont od A do Z (2) Jestem bardzo zadowolona z uslug Firmy Budmir, ktora wykonywala generalny... Izabela Renowacja starego, zniszczonego parkietu (2) Cyklinowanie i lakierowanie parkietu przeprowadzone starannie, Powierzchnia... Monika Gdynia Wzgórze św. Maksymiliana, odnowiona stara sosnowa podloga (2) Wspaniała współpraca, remont przeprowadzony szybko, solidnie i starannie.... Anna Remont - Gdynia Nowe Orłowo (2) Firma Pana Mirosława Sprady przeprowadziła remont w nowym mieszkaniu... Barbara