Zadowolony klijent (2) Perfekcja w każdym momencie. Wspaniała praca i przyjemność ze współpracy z... Bajorek Odnowienie starego parkietu (2) Bardzo solidna firma , usługa wykonana rzetelnie. Plus dodatkowy za to ze... Justyna Generalny remont mieszkania w Gdyni (1) Remont przeprowadzony sprawnie i bezproblemowo . Właściciel firmy zawsze... Maria
Firma godna polecenia (1) Budmir cyklinował bardzo dawno nieodświeżana podłogę w moim mieszkaniu. Efekt... kam Remont (2) Firma rzetelna godna polecenia. W szybkim czasie potrzebowałam firmy która... Zadowolona klientka Pełen profesjonalizm! (2) Ta firma położyła mi swietnie ponad 100m desek podczas gdy ja byłam na... Agnieszka fachowcy - polecam (2) zamówiłam cyklinowanie parkietu - jestem bardzo zadowolona, punktualni... Ewa Musiał Gorąco polecam firmę BUDMIR ! (2) Jestem po remoncie łazienki. Prace wykonane terminowo, rzetelnie i sumiennie.... Barbara remont małej łazienki (2) Remont malej łazienki w bloku. Prace przebiegły bez żadnych problemów zgodnie... Jarek Gdynia super remont (2) Jestem właśnie po świeżo ukończonym remoncie.Polecam firmę z czystym sumieniem! Przemek Wysoka jakość usług (2) Ludzie reprezentujący firmę BUDMIR są uczciwi, rzetelnie i sumiennie wykonują... Beata Ordakowska REMONT (2) Firma Budmir wykonwała prace wykończeniowe mieszkania 105m2, w ciągu 2,5... Dariusz doskonała współpraca (2) remont mieszkania wykonany wręcz perfekcyjnie, bez żadnych problemów. świetna... Marek Polaczek Polecam (3) Najlepsza Firma bez zartów!! profesionalnie i nie drogo! Bedziesz zachwycony! animal duży plus (1) Firma przyjęła zlecenie na terenie Rumii. Mile zaskoczył mnie fakt, że nie... Monika R. remont pokoju na pogorzu dolnym (1) firma solidna, dobre doradztwo wlasciciela firmy, wysoka jakosc uslugi,zakup... wioletta kobierzynska kowalski - opinia (1) bardzo dobra ekipa, rewelacyjne wykonanie, termin dotrzymany kowalski firma wzorcowa (1) Polecam wszystkim którzy borykają się z problemami remontów mieszkań.Na tą... Paweł z Gdańska REWELACJA ! (1) prace remontowe Firma Budmir wykonała u mnie prace remontowe min:... Mariusz Brożek firma godna zaufania (1) Remont kapitalny mieszkania tj cekolowanie, tapetowanie, malowanie,... Ania i Witek C.