Z całego serca nie polecam (1) Pokazywałam Pani Monice wiele razy zdjęcia jak ma mniej więcej wyglądać moja... Kasia Serdecznie polecam (1) Pani Monika przepięknie przyozdobiła moją suknię ślubną dodając jej blasku i... Kamila Suknia ślubna (1) Dziś odebrałam suknię ślubną uszytą przez Panią Monikę. Suknia jest piękna,... Magdalena
Suknia ślubna (1) Pani Monika Łukaszewska uszyła dla mnie suknię ślubną moich marzeń. Suknia... Monika sukienka wieczorowa (1) Korzystałam z usług pani Moniki w wakacje 2013, przyniosłam projekt sukienki,... Mania Zdecydowanie polecam! (1) Szczerze polecam usługi krawieckie pani Moniki. Parę dni temu odebrałam swoją... Gosia Pani Monika szyje piękne sukienki! (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Otrzymałam piękną, i dopasowaną do figury... Ala Polecam każdemu (1) Obsługa naprawdę profesjonalna i miła, Jakość usługi- jestem w 100%... Weronika POLECAM!! (1) Pani Monika to osoba godna polecenia, uszyła mi piękną suknię ślubną taką jak... alina Klientka - opinia (1) JEST SUPER!!! Naprawdę polecam . Miła obsługa, bardzo dobra jakość, jestem w... Klientka Pani Monika lepsza niż salony:) (1) Szczerze polecam usługi pani Moniki. Zorientowałam się, że salony mody... Sylwia