Bunt w bagienku niewolników. Ujeścisko.

~Jam
Kiedy emisja programu?

~Komandos
Poniedzialek,6 stycznia 20.10 "ALARM" - TVP 1. i
Wtorek, 7 stycznia,16.15 "interwencja" polsat.
Jak macie jaja to dacie radę. Jak Was przeorała postępowość to nie dacie rady.
Radzę przećwiczyć casus Spartakusa, a szczególnie Eunusa, jeżeli daliście sobie ukraść dorobek 1980/81 w 1988/89/92 roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprawa Ujeściska to sprawa mająca historię równie długą co tzw. iii rp.
Spisek, spisek, spisek.

Samowolka rozmaitych zarządów i lekceważenie praw członków
Cholera, dlaczego tak mądry człowiek jak ja nigdy nie był w żadnym zarządzie?

plus fatalne sądownictwo, które nie potrafiło przez te lata rozwiązać prawnych aspektów funkcjonowania spółdzielni doskonale nadają się nie tylko do telewizyjnych programów interwencyjnych lecz także do spojrzenia w szerszej perspektywie ustrojowej w programie takim jak "Kasta".
Na pewno zajmie sie tym TV Trwam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kasta ? Acha, to o układzie Kaczyński - Ziobro gwarantującym nietykalność, to o Pani Prezes TK jako odkryciu towarzyskim kurdupla, to o obrzydliwej babie z tłustym łbem i wachlarzem w roli sędziego TK, to o kolesiu z PZPR owskiej prokuratury zasiadającego także w TK, to o hejterach z MinSprawiedliwości ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pogódź się z tym i nie kłóćmy się.
Nie znoszę kłócić się...
Potem będzie Ci "nieswojo" (?) ;]]]
Ps
Również, nie jesteś w moim typie ale jakoś nie utyskuję ;)
Nie spodziewaj się po mnie, że przeproszę za dobry nastrój
I plusika masz niebieskiego, na zgodę :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sprawa Ujeściska to sprawa mająca historię równie długą co tzw. iii rp. Samowolka rozmaitych zarządów i lekceważenie praw członków plus fatalne sądownictwo, które nie potrafiło przez te lata rozwiązać prawnych aspektów funkcjonowania spółdzielni doskonale nadają się nie tylko do telewizyjnych programów interwencyjnych lecz także do spojrzenia w szerszej perspektywie ustrojowej w programie takim jak "Kasta".

ja bardzo lubię kobiety.
ty jesteś czymś kobietopodobnym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lubisz TO, lubisz ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

~lukrecja 37.47.238.*
(1 minuta temu)
O kurdę! :] Kuszące, aż mi gil poszedł nosem.

Obleśna baba, obrzydliwa. Fuj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak dla mnie to mam i synalek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

anonim i Lukrecja infekują swoim bełkotem sąsiednie tematy. Co za bełkot.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie trzeba już ładować we mnie kasy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stwierdzasz, czy pytasz?
Klepsydra tyka.
Potem, już się nie zatrzymam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

To chyba fajnie, że cyrk zakończył się i nie ma już tej całej ściemy. Karmienia mnie, dogadzania mi, rozpieszczania.

Zero empatii i współczucia.....dla kogo ? Dla łowcy, który nawet nie ubolewa nad stratą swojej nadwyżki kapitału i drwi z innych poszkodowanych, tylko dlatego że według jego chorego wyobrażenia, są oni z odmiennej opcji politycznej co On. Łowca ma przecież syna, beneficjenta nowego rozdania gospodarczego PIS, w skrócie nazwanego TKM , zarabiającego dzięki słusznej linii gospodarczej 10 000 000 zł. łowca robi ze swojej wpadki inwestycyjnej sprawę polityczną. Każdy popełnia błędy, ale o ile dobrze pamiętam, kłopoty SM Ujeścisko nie zaczęły się od utraty kapitału łowcy, ale od dobrych paru lat. Tacy jak łowca skusili się na niską cenę mieszkania, absolutnie nie realną w chwili zawarcia umowy. Jest coś w tego typu ludziach, że pomimo zapalającego się czerwonego światła, wchodzą na przejście dla pieszych. Mógł zainwestować np w Wartburga, nie stracił by na tym. Tak jak idioci inwestowali w Amber Gold, tak idioci, tak im podobni inwestują w mieszkanie wykonawcy, którego nie stać od paru lat na bieżące regulowanie swoich należności za media. Skąd się bierze u ludzi w starczym wieku taka naiwność, nie wiem. Dlaczego to właśnie Oni padają ofiarą Amber Gold, wyłudzeń na wnuczka czy policjanta, podpisują umowy na zakup wełnianej kołdry za 12 000 zł ? Może ktoś wie, ja nie mam pojęcia. Łowca nie wypadł sroce spod ogona, to znany opozycjonista ( wieczny) i nauczyciel akademicki, wykształcony w porządnych państwowych uczelniach, ojciec milionera, felietonista i bloger prawicowy, wnikliwy obserwator życia politycznego i gospodarczego itd. itp. Jednym zdaniem : członek elity intelektualnej dobrej zmiany. Cały jego dorobek finansowy wraz z wszechstronną wiedzą położył na jednej szali, wiedząc że na drugiej szali łapy położyła Mała Sycylia. Czy to nie jest żenujący koniec marzeń o mnożeniu kapitału ? To jest porażka całej jego przeszłości i zdobytej wiedzy o funkcjonowaniu świata. Łowca zderzył się z prawdą, która pokazała mu brutalnie środkowy palec.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

sadyl, sadyl... eh, sadyl :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dla Ciebie życie jest za długie, lewaku. Muszka jednodniówka.

> Żeby się tylko nie utopił.

Bez obaw. Chce umrzeć na krzyżu ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Komandos :]
Przeczytałam od O do . ;)

uhm... zapomniałam, że ma ciągoty do gałek i inne takie
Żeby się tylko nie utopił.
Już się bałam... Gdzie ja teraz, białe lilie i tyle kilosów, na Powązki :\
Skandaliczne drille !
Przepraszam. To dla mnie jeszcze takie nowe, obchodzenie się z masochistą i wariatem :]

> Minona! Nic Ci nie jest? :|

Jakby się zabił, to by nie pisał.
A jakby sobie coś złamał to by się pochwalił ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To już któryś raz, ale to było najpoważniejsze. Czuję to potem trochę w kolanach, ale nic wielkiego.
Zwykle dość dobrze wyczuwam, co mi wolno, a co nie. Nigdy np. nie byłem w szpitalu. Miałem trochę obrażeń, problemy ze wzrokiem. Żyję. Czasem warto zaryzykować, tak np. poznałem was.

Inne tematy z forum

Portale randkowe (6 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?

Muza musi grać. (2973 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (14 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...