Bunt w bagienku niewolników. Ujeścisko.

~Jam
Kiedy emisja programu?

~Komandos
Poniedzialek,6 stycznia 20.10 "ALARM" - TVP 1. i
Wtorek, 7 stycznia,16.15 "interwencja" polsat.
Jak macie jaja to dacie radę. Jak Was przeorała postępowość to nie dacie rady.
Radzę przećwiczyć casus Spartakusa, a szczególnie Eunusa, jeżeli daliście sobie ukraść dorobek 1980/81 w 1988/89/92 roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taki światek kolegów i koleżanek jest na poziomie struktur prowincjonalnego województwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czuję się jak Kwaśniewski na debacie z Wałęsą w 95 roku.

Po Tobie miał nastąpić potop, więc nie troszczyłeś się o przyszłe losy swoich zwolenników z młodszego pokolenia. Wszystko było obliczone na 20-25 lat. Te jednak szybko minęły.

Piękny eufemizm : Zaburzony. Wyobrażam sobie jego profil osobowościowy.

Zajrzałem tu kilka dni temu i okazało się, że oberwałem od zafiksowanych. Nic tu nie pisałem o żadnych politykach, o ich wyglądzie itd.,a spotkałem się z obroną ich czci.
Pani Pawłowicz cieszyła się dużą popularnością wśród studentów jako wykladowca prawa (poza innymi jej działalnościami związanymi z prawem, czego nikt wtedy nie kwestionował) ze względu na jędrny język i konkret ( nie to co inna jej koleżanka wykladowca - nudna jak flaki z olejem, zwana B). I mogla poprzestać na pielęgnowaniu tego daru Bożego, a nie sprawdzać się na innym polu.
A ja pisałem tu tylko o sposobie spożywania posiłków, o fizjologii spożywania posiłków bo doszukałem się podobieństw z Zaburzonym zw."a..." tu funkcjonującym, nie oddalającym się od klawiatury dzień i noc, wydlubujacego makaron ze sprzętu elektronicznego w krótkich przerwach na
posiłek. A już boję się pomyśleć jak wygląda i jak załatwia potrzeby fizjologiczne, przylepiony do sprzętu, by nie uronić jakiejkolwiek minuty bez wpisu.
A zafiksowanym, czytającym bez rozumienia tekstu i wybuchającym, życzę powrotu do przytomności, bo świat bez polityki teź istnieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

https://www.youtube.com/watch?v=hTFvMdO2voA
żubry

Jak długo można bezkarnie partolić? Nie piszę akurat o Tobie, tylko o wszystkich atakujących mnie: A, Ż, R, P, drugich A. Partolić i ukrywać to, partolić i ukrywać. Brać grubą kasę za swoje partolenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli nie chcesz czy nie potrafisz skorzystać z pomocy doradców, to Twoja decyzja.

Wiem, że bawiłeś się zawsze sam i marzyłeś o towarzyszu zabaw. To ja nim jestem. Przybyłem po latach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyjmuję, że masz bardzo fachowych doradców, na najwyższym poziomie.

Nie dam się nabrać na twierdzenia, że jesteś amatorem.
Twoi pobratymcy przerobili wszystko, dosłownie wszystko w tym temacie. Jednak są na trochę niskim poziomie ogólnie.
Wystarczy ze dwóch, by wykorzystali całą swoją wiedzę i doinformowali Cię. A kręcą się ich tu setki. Kilku obserwuje mnie od 5 czy nawet 30 lat.
Jeszcze nigdy taki szeregowy pracownik nie wzbudził takiego zainteresowania.

Może brak im doświadczenia w trudnej dla nich sytuacji.

R jakby pozostawiali mi możliwość kontaktu, a nawet proponowali mi informacje. Są niestabilni, nie rozumieją swoich odruchów, całej sytuacji. Jednak mają podgląd rozwoju sytuacji. Może coś zaniedbałem, jednak uważam, że jakaś moja interwencja poprawiłaby sytuację o 1%. Napisałem im trochę o moich odczuciach.

Powiem wam, kto podgrzewa. Kompleks wojskowo-przemysłowy.

Kto właściwie podgrzewa atmosferę? Ja starałem się łagodzić tę sytuację. Apelowałem do R, żeby zapanowali nad sobą, i do was, żebyście przystopowali, do wielkiego T, żeby przystopował. Ale już nie ma powrotu do wcześniejszego stanu. Nikt mnie nie słucha w tym względzie.
Ludzie patrzą na fizyczny przebieg wydarzeń, a nie na zakulisowe manipulacje.

Rozumiem, że co miesiąc zgarniasz okrągłą sumkę od 30 lat.
W tym czasie na Twoim terenie rozegrało się wiele dramatów.
Rozumiem, że postawiłeś na chaos typu A.
Ale czy pewnego dnia ktoś nie odwróci propagandy i nie powie, że to wszystko było bardzo złe?

Czemu służą bardzo liczni (już chyba z 4000) Ż chodzący za mną krok w krok po moim miasteczku?
Zaczynają denerwować moich zwierzchników, którzy są słabi, przyznam, jednak nadal coś mogą.

Słuchaj, umowa była taka, że na emeryturze będziesz pobierał kasę, unikał odpowiedzialności i nie mieszał się do bieżącej polityki.
Ludzie idą na emeryturę, bo ich umysły już nie pracują 100-procentowo sprawnie. Mogą zrobić więcej szkód niż dobrego.
Np. generał Jaruzelski pod koniec lat 90. był już całkowitym emerytem. Przekroczył potem 90 lat.

Model wschodni jest inny: rząd organizuje życie poszczególnym grupom, zajmując się wszystkimi, może rozgrywając ich trochę wzajemnie przeciw sobie. Możliwe jest istnienie różnych autonomicznych obszarów danych grup. Panuje większa zgoda narodowa, jest lepsza atmosfera i mniej napięć.

To może były te czasy przedamerykańskie, kiedy wszyscy jeszcze byli w stanie wspólnie funkcjonować.

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2988 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...