Bunt w bagienku niewolników. Ujeścisko.

~Jam
Kiedy emisja programu?

~Komandos
Poniedzialek,6 stycznia 20.10 "ALARM" - TVP 1. i
Wtorek, 7 stycznia,16.15 "interwencja" polsat.
Jak macie jaja to dacie radę. Jak Was przeorała postępowość to nie dacie rady.
Radzę przećwiczyć casus Spartakusa, a szczególnie Eunusa, jeżeli daliście sobie ukraść dorobek 1980/81 w 1988/89/92 roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taki światek kolegów i koleżanek jest na poziomie struktur prowincjonalnego województwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czuję się jak Kwaśniewski na debacie z Wałęsą w 95 roku.

Po Tobie miał nastąpić potop, więc nie troszczyłeś się o przyszłe losy swoich zwolenników z młodszego pokolenia. Wszystko było obliczone na 20-25 lat. Te jednak szybko minęły.

Piękny eufemizm : Zaburzony. Wyobrażam sobie jego profil osobowościowy.

Zajrzałem tu kilka dni temu i okazało się, że oberwałem od zafiksowanych. Nic tu nie pisałem o żadnych politykach, o ich wyglądzie itd.,a spotkałem się z obroną ich czci.
Pani Pawłowicz cieszyła się dużą popularnością wśród studentów jako wykladowca prawa (poza innymi jej działalnościami związanymi z prawem, czego nikt wtedy nie kwestionował) ze względu na jędrny język i konkret ( nie to co inna jej koleżanka wykladowca - nudna jak flaki z olejem, zwana B). I mogla poprzestać na pielęgnowaniu tego daru Bożego, a nie sprawdzać się na innym polu.
A ja pisałem tu tylko o sposobie spożywania posiłków, o fizjologii spożywania posiłków bo doszukałem się podobieństw z Zaburzonym zw."a..." tu funkcjonującym, nie oddalającym się od klawiatury dzień i noc, wydlubujacego makaron ze sprzętu elektronicznego w krótkich przerwach na
posiłek. A już boję się pomyśleć jak wygląda i jak załatwia potrzeby fizjologiczne, przylepiony do sprzętu, by nie uronić jakiejkolwiek minuty bez wpisu.
A zafiksowanym, czytającym bez rozumienia tekstu i wybuchającym, życzę powrotu do przytomności, bo świat bez polityki teź istnieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

https://www.youtube.com/watch?v=hTFvMdO2voA
żubry

Jak długo można bezkarnie partolić? Nie piszę akurat o Tobie, tylko o wszystkich atakujących mnie: A, Ż, R, P, drugich A. Partolić i ukrywać to, partolić i ukrywać. Brać grubą kasę za swoje partolenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli nie chcesz czy nie potrafisz skorzystać z pomocy doradców, to Twoja decyzja.

Wiem, że bawiłeś się zawsze sam i marzyłeś o towarzyszu zabaw. To ja nim jestem. Przybyłem po latach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyjmuję, że masz bardzo fachowych doradców, na najwyższym poziomie.

Nie dam się nabrać na twierdzenia, że jesteś amatorem.
Twoi pobratymcy przerobili wszystko, dosłownie wszystko w tym temacie. Jednak są na trochę niskim poziomie ogólnie.
Wystarczy ze dwóch, by wykorzystali całą swoją wiedzę i doinformowali Cię. A kręcą się ich tu setki. Kilku obserwuje mnie od 5 czy nawet 30 lat.
Jeszcze nigdy taki szeregowy pracownik nie wzbudził takiego zainteresowania.

Może brak im doświadczenia w trudnej dla nich sytuacji.

R jakby pozostawiali mi możliwość kontaktu, a nawet proponowali mi informacje. Są niestabilni, nie rozumieją swoich odruchów, całej sytuacji. Jednak mają podgląd rozwoju sytuacji. Może coś zaniedbałem, jednak uważam, że jakaś moja interwencja poprawiłaby sytuację o 1%. Napisałem im trochę o moich odczuciach.

Powiem wam, kto podgrzewa. Kompleks wojskowo-przemysłowy.

Kto właściwie podgrzewa atmosferę? Ja starałem się łagodzić tę sytuację. Apelowałem do R, żeby zapanowali nad sobą, i do was, żebyście przystopowali, do wielkiego T, żeby przystopował. Ale już nie ma powrotu do wcześniejszego stanu. Nikt mnie nie słucha w tym względzie.
Ludzie patrzą na fizyczny przebieg wydarzeń, a nie na zakulisowe manipulacje.

Rozumiem, że co miesiąc zgarniasz okrągłą sumkę od 30 lat.
W tym czasie na Twoim terenie rozegrało się wiele dramatów.
Rozumiem, że postawiłeś na chaos typu A.
Ale czy pewnego dnia ktoś nie odwróci propagandy i nie powie, że to wszystko było bardzo złe?

Czemu służą bardzo liczni (już chyba z 4000) Ż chodzący za mną krok w krok po moim miasteczku?
Zaczynają denerwować moich zwierzchników, którzy są słabi, przyznam, jednak nadal coś mogą.

Słuchaj, umowa była taka, że na emeryturze będziesz pobierał kasę, unikał odpowiedzialności i nie mieszał się do bieżącej polityki.
Ludzie idą na emeryturę, bo ich umysły już nie pracują 100-procentowo sprawnie. Mogą zrobić więcej szkód niż dobrego.
Np. generał Jaruzelski pod koniec lat 90. był już całkowitym emerytem. Przekroczył potem 90 lat.

Model wschodni jest inny: rząd organizuje życie poszczególnym grupom, zajmując się wszystkimi, może rozgrywając ich trochę wzajemnie przeciw sobie. Możliwe jest istnienie różnych autonomicznych obszarów danych grup. Panuje większa zgoda narodowa, jest lepsza atmosfera i mniej napięć.

To może były te czasy przedamerykańskie, kiedy wszyscy jeszcze byli w stanie wspólnie funkcjonować.

Inne tematy z forum

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Klimatyzacja w biurze (55 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...