Janina - opinia (2) bywam zcęsto w tej kawiarni. ostatnio poprawiła sie sytuacja gzdy podwyższono... Janina najgorsze kelnerki świata (1) niezadowolone z życia, jak wchodzisz, to masz wrażenie, że myślą sobie tylko... david Niezadowolona (1) Jakość kawa zdecydowanie pogorszyła się. Obsługa względna. Ceny wygórowane.... Rozczarowana
Niestety... (1) Słaba obsługa kelnerska. Długi czas oczekiwania na złożenie i realizację... Rozczarowana WESELE:] (1) Witam jeśli ktoś szuka miejsca na małe klimatyczne wesele z pięknym widokiem... RAFAŁ Super (1) Byłam tam z moim facetem :) Byliśmy pod wielkim wrazeniem :) cichutko ,... Misia A beznadziejna obsługa (1) Panie kelnerki w tym lokalu chodzą nie przytomne.Nie pamiętają złożonego... sopocianka JAK DLA MNIE REWELACJA (1) LOKAL REWELACYJNY,OBSLUGA FACHOWA,MILA I USMIECHNIETA TO CENIE NAJBARDZIEJ FAN BURSZTYNOWEJ :) (1) No teraz to już w ogólę sympatycznie, ponieważ można wypić sobie kawę na... paweł Rewelacja (1) Przyjechałam do Sopotu na długi weekend z połunia Polski. Nie mogłam odpuścić... Karolina ?? (1) Ogólnie rzecz biorąc z zewnatrz wydaje sie być bardzo miłym miejscem do... Ewa ekstra miejsce na wypicie kawy ;) (1) Bardzo tam jest miło, spokojnie... fajny widok na molo i plaże!Bardzo miła... smerfa