Witam....mam pytanko...orientujecie się może gdzie można kupić butle z helem ....chciałąbym na sali mieć nadmuchane helem....ale puki co moje poszukiwania nie przyniosły żadnego skutku.....:(pozdrawiam...:)
01
Re: Butle z helem
fufu81
(18 lat temu)
szukaj w punktach z gazami technicznymi. Czasami też firmy które zajmują sie dekoracjami albo hurtownie dekoracji prowadza wypozyczalnię. Mi w Warszawie krzyknęli 300 zł kaucji za butlę, 300 zł kaucji za reduktor i 85 zł za gaz. Ciekawa jestem jak w Trójmieście
01
gosia1234
(18 lat temu)
na allegro sa
01
Rybka_M
(18 lat temu)
Gdzie kupić nie wiem...może w Godanie na Chełmie
ale żeby nie stało się tak jak na weselu kuzynki coś Ci doradzę :)
Balony helem należy napełnić w dniu ceremoni gdyż hel utrzymuje balony w górze 24 godziny.
Potem balony będą leżały w talerzach.
00
fufu81
(18 lat temu)
Ja właśnie w Godanie sie pytałam w Warszawie i ciekawa jestem jakie ceny są u Was
00
lajcik4
(18 lat temu)
puki co znalazłam na allegro....hm...tylko taka butla 8 litrowa na nadmuchanie ilu balonów starczy?:)
butle z helem mają na stoisku z butlami z jastarnią.
00
pyzata
(18 lat temu)
LINDE GAZ POLSKA, na Grunwaldzkiej 311. tam mają hel, firma ALBEX napełnia (t. 3000742) za jakieś 800 sztuk płaciliśmy niecałe 400 zł. a problem z głowy- bo to czasochłonne.
00
lajcik4
(18 lat temu)
dzieki:)
00
MOBSTER
(18 lat temu)
Zainhaluj sobie hel w pluca. Swietne efekty na strunach glosowych
01
lajcik4
(18 lat temu)
taaa....wiem ze fajnie daje po strunach głosowych:)
tak czy inaczej musze jakoś skombinować do naszego slubu butle....i to nie na struny głosowe:)
00
lajcik4
(18 lat temu)
a myslałam ze ze znalezieniem helu bedzie jak naj mniej problemów...
00
paolka
(7 lat temu)
Sporo firm oferuje wypożyczenie butli z helem. Wypożycza się na dobry, w tym czasie możesz ją dowoli użytkować i napełniać balony. Musisz poszukać firmy w swojej okolicy lub po prostu podjechać do większego miasta-tam z pewnością znajdziesz butlę z helem którą będzie można wypożyczyć.