Buty na jesień - Zara Kids

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy macie jakieś opinie na temat butów dziecięcych Zaraz KIDS?
Interesuje mnie model podobny do tego w linku
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118246/505501/FAME+HIGH+TOP+SNEAKER

Nasza znajoma rehabilitanka powiedziała, że nie mamy szukać butów konkretnej firmy, ale wazny jest model.

Te butki Zary zginają się w tym miejscu, o którym wspominała, nóżka jest w nich stabilna, podeszwa nie jest zbyt twarda i dobry jest w nich zapiętek.

Córeczka jeszcze sama nie chodzi, ale potrzebujemy czegoś na jesień do wózka i dla stawiania pierwszych kroczków.

Dziękuję za opinie;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Buty na jesień - Zara Kids

Czy ktoś miał/ma buty dla dziecka z Zary?

Ja miałam sandały i półbuty, sandały to totalna porażka, w ogóle nóżka w nich się nie trzymała, latała na wszystkie strony'
W półbutach mała nogę miała spoconą, potrafiła usiąść na środku ulicy i krzyczeć zdejmij, czyli coś musiało być z nimi nie halo
Więcej nie kupię, nie będę ryzykować, bo to nie tani zakup, przynajmniej te co widziałam w sklepie.
Wolę parę złotych dołożyć i kupić ecco, geoxa, primigi

Dzięki:)

A czy te Primigi są w Bartku?

Wiem, że są w Mama i Ja, ale w bartku chyba nie ma

ja butów z zary dla dziecka też już nie kupię, raz kupiłam trampki, zwykłe wkładane kosztowały 99 zł więc kupa kasy jak na takie obuwie. Po 2 dniach noszenia syn zaczął stękać że nie chce, że boli, okazało się, że gumki przytrzymujące (w miejscu zamiast sznurowadeł) tak go ściskały w nogę że nie mógł normalnie chodzić, jakoś się zraziłam i już butów na pewno tam nie kupię. Lepiej poszukaj czegoś w typowo obuwniczym sklepie, ja na początek kupowałam moim chłopakom gucie, ale na pewno w outlecie znajdziesz fajne półbuty czy adidasy w dobrej cenie.

Nie zdecydowałam się w zeszłym roku na buty z Zary. Mieliśmy ecco mimic

ten sklep Mivo bardzo jest drogi niestety.

Inne tematy z forum

Przedszkole Centrum Inspiratio Gdynia - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Czy jakaś mama dawała tam swoje dziecko? Drogie Mamy, macie jakieś opinie?

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...