Było, a jest. Czyli dekomunizacja w wydaniu dobrej zmiany.

Towarzyszki i towarzysze z partii dobrej zmiany. Przesyłam wam parę zapomnianych haseł, które w zdekomunizowanej wersji z pewnością wam się przydadzą. Wiecie jak i gdzie je wykorzystać.

Pozdrawiamy partie demokratyczne i narodowe całej Europy, walczące o niepodległość !
Niech żyje i umacnia się braterska przyjaźń i współpraca narodów Polski i Węgier!
Przyjaźń, sojusz i współpraca z Węgrami – gwarancją bezpieczeństwa i rozwoju Polski!
Niech żyje PIS – partia wielkiego Lecha Kaczyńskiego!
Niech żyje jedność i współpraca państw Trójmorza!
Pozdrawiamy bratnie narody krajów Trójmorza!
Zacieśniajmy współpracę gospodarczą w ramach Trójmorza!
Zacieśnianie współpracy gospodarczej państw – członków Trójmorza – w żywotnym interesie Polski!
Niech żyje pokój i przyjaźń między narodami Polski i Węgier!
Niech żyje i umacnia się jedność międzynarodowego ruchu anty Unijnego!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

To ja Pozdrawiam Waciakową Armię :), która wie i rozumie, że milczenie jest złotem.

Ps
Dopnij się Jeden z Drugim po samą szyję bo zbroja Wam spod kufajek wystaje i po oczach błyska ;) a jeszcze nie trąbili

trąba Shofar - trąba Jerychońska: http://youtu.be/dFF_vvKfcQ0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

anonim : jest taki rodzaj milczenia, który trzymającemu język na wodzy zdaje się złotem. Gdy przychodzi czas na "sprawdzam" okazuje się że było to złoto głupców. Tombak.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mało jest rzeczy które potrafią mnie zaskoczyć.To jednak mnie zaskoczyło )polecam do obejrzenia szczególnie tym którzy tylko nienawidzą obecnej władzy i jej zwolenników.
https://obywatelerp.org/msze-smolenskie-w-kosciele-seminaryjnym/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok