C.H. TESCO w Chylonii - sklepy z butami

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, proszę podpowiedzcie mi jakie w tym C.H. są sklepy z butami, gdzie mogę kupić balerinki na obcasie 2,5 cm. Dzisiaj kumpela pokazywała mi buty, które bardzo mi się spodobały, z tamtego C.H., a ja nigdy tam nie byłam i nie wiem, w jakim sklepie mogła je kupić. Jeśli któraś z Was się orientuje, proszę o pomoc...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: C.H. TESCO w Chylonii - sklepy z butami

Z tego co się oreintuję to jest tam tylko jeden sklep z butami "Family", taki sam jest np w Gdyni na ul. Świętojańskiej lub w Centum na Wzgórzu Świętego Maksymiliana.

obok tesco jest Deichmann

w samym Tesco jest jeden, zaraz naprzeciwko kas :) i obok Tesco właśnie Deichmann

Dziękuję Wam bardzo Dziewczyny, może przy jakiejś okazji zajrzę do Daichmanna gdzie indziej a jak tych butów nie znajdę to się przejadę zobaczyć co tam mają :) Dziękuję!!

napewno Daichmann tam są takie buty

Byłam dzisiaj w Deichmanie, co prawda nie w Gdyni, ale byłam i znalazłam buty, które by mi odpowiadały za 59 zł. ;) Dzięki jeszcze raz za wszystkie odpowiedzi!

Inne tematy z forum

Chylońska 110 (38 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w dzielnicy, która ma doskonałą infrastrukturę. Dookoła osiedla znajdują się...

SP 10 - opinie, jak w innych szkołach po przeniesieniu z 10? (10 odpowiedzi)

Wiem, że z tej szkoły bardzo często rodzice przenoszą dzieci do innych podstawówek. Jak sobie...