Marcin - ocena (1) Pełen profesionalizm, korzystam wielokrotnie od lat. Zawsze pełna pomoc w... Marcin Karolina Ziobrowska - ocena (1) Bardzo polecam, profesjonalnie i rzeczowo. Karolina Ziobrowska Lena - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa klienta do tego sprawa załatwiona sprawnie,... Lena
Magdalena - opinia (1) Polecam. Bardzo profesjonalna obsługa i rzetelne podejście do wszelkich... Magdalena Dariusz Sokołowski - opinia (1) Bardzo nieprofesjonalne podejście. Przykro mi pisać negatywna opinie ale nie... Dariusz Sokołowski kupno mieszkania na kredyt (1) Panie bardzo miłe i pomocne, trochę słabo zorientowane ponieważ nie wiedziały... Agnieszka specjaliści od spraw trudnych (1) profesjonalna i miła obsługa. Polecam szczególnie w sprawach spadkowych wojtek Polecam! (1) Korzystalam z uslug kancelarii juz 3 krotnie i jestem w pelni zadowolona z... Maria pozytywna (1) Skorzystalem z usług notariusza Pana Cezarego Pietrasika. Podpisywałem w... Adam Profesjonalnie, Szybko, Sprawnie (1) Profesjonalnie, Szybko, Sprawnie, Rzetelnie, w przystępnych cenach Nawet... Ireneusz Michalowski POLECAM (1) Polecam wszystkim ,szybko, profesjonalnie i niedrogo w porównaniu z innymi... Marlena ŻYCZLIWIE POLECAM. (1) Miałam przyjemność korzystania z usług Kamcelarii Notarialnej Pana Notariusza... TERESA ANNA NIE POLECAM!!! (1) Mieliśmy z narzeczonym wątpliwą przyjemność podpisywania aktu notarialnego w... Magda NIEKOMPETENTNI (1) byłem klientem Kancelarii Pana Pietrasika, zostałem cztery razy wprowadzony w... Kultura