CAR AUDIO

Czy ktos sie orientuje gdzie w trojmiescie jest dobry sklep ze sprzetem audio do samochodu . Chodzi mi glownie o duzy wybor no i oczywiscie w miare korzystne ceny:D
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CAR AUDIO

Ja się orientuję.

;)

Gdańsk ul. Kocurki albo Mediamarkt

I Gizmo się orientuje...

bo ja sam jestem kocurek ;)))))

hehe no tak smieszne to forum bo wiecej odpowiedzi jest nie na temat niz na temat:D ale to jest calkiem zabawne :) a co do sklepu to ja raczej szukam sklepu CAR AUDIO a nie media, norauto czy biedronka :D wiec jak macie jeszcze jakies info to bede czekal
z gory dzieki
pozdrawiam

no to Ci napisałem Gdańsk ul. Kocurki... Pojedź tam i już nie będziesz szukał. A co do Mediamarkt to nie przejmuj się głównych hasłem reklamowym, warto tam zajrzeć pomimo tego... Biedronkę możesz sobie podarować...

tez sie zgadzam autorad na kocurkach, kiedys jeszcze arat na ul. kubusia puchatka, tyle, ze tam bylo drozej

pozdrawiam
jurek

kocurek czyli tygrysek, kubuś puchatek..to brakje jeszcze jednego.. chyba prosiaczka???

łiiiiiiiiiiiiii tam ;)

w gdyni na przy przystanku skm gdynia wzgorze sw maksymiliana. zaplecze od baru korab. Kompetentni ludzie i w zaleznosci od ceny cos ci dobiora dobraego

Inne tematy z forum

Co myslicie na temat poligamii? (28 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...

Czy feromony działają (92 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Para szuka pary (17 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....