Mieszkaniec - ocena (1) Firma rozwija się na duży plus. Obsługa profesjonalna. Mieszkaniec Adam K. - ocena (1) firma bekazet zmienia się i to na pozytywne, mam nadzieje ze tak będzie dalej . Adam K. kandydat na administratora - opinia (1) Odnosząc się do opisu "Zarządu Wspólnoty" z czerwca 2023 stwierdzam, że: 1.... kandydat na administratora
Zarząd wspólnoty - opinia (1) Witam Współpracujemy od 3 lat z centrum administracji Bekazet. Współpraca... Zarząd wspólnoty Aleksander - opinia (1) Trochę tak, jakby się w ogóle nie miało administratora. Nawet najbardziej... Aleksander Krystian - opinia (1) Omijać z daleka. Niekompetentne osoby i duża arogancja wobec petentów. Krystian działa bez zarzutu (1) Jest to trzeci (po Patronacie i jakimś jeszcze) zarządca naszej wspólnoty.... Maria Bekazet - odradzam (1) Nie polecam, wewnątrz wielki bałagan, ledwo się wyrabiają z czasem i... Agnes NIE (2) Cóż, nic dodać nic ująć moje poprzedniczki w 100 % mają rację. Firma masakra,... Mieszkanka Betony (1) Jestem mieszkancem Cadena Park. Zawiodlem sie, do tej pory na osiedlu mamy... Rafal ALTERNATYWY 4 (1) Tym Panom pomylił się czas i miejsce. Może byliby świetni w czasach... poważny facet ROZPACZ I BEZNADZIEJA W JEDNYM (1) W całej rozciągłości i co do słowa popieram opinię interesariuszki - ta firma... pracownik, który nie miał wpływu NIE polecam i ostrzegam! (1) witam, mam wątpliwą przyjemność korzystać z usług tej firmy. NIE polecam!... interesariuszka