K.K 2023 - ocena (1) Naprawdę dobra szkoła. Nauczyciele z dobrym podejściem,doceniają wiedzę u... K.K 2023 Xxxx - opinia (2) Panie z sekretariatu tragedia za karę tam są !!!! Xxxx technik procesów graficznych (2) Bardzo dobra szkoła dla osób niepełnosprawnych dostosowana dobre wykłady... pio1237
KKZ Osoby niepełnosprawnej (1) Polecam szkołę dla osob niepełnosprawnych ,miła atmosfera :) UCZEN fototechnik dla osob niepenosprawych (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu .Polecam go wszystkim osoba niepełnosprawnym Czarny osoby niepenosprawne kkz (1) Korzystamy z bardzo dobrego sprzętu i najnowszego pakietu Adobe. Nauczyciele... Chyży Szkoła (1) Szkoła uważam bardzo dobra dostosowana do osób niepełnosprawnych bez problemu... Uczeń Policealna zaoczna - technik informatyk (2) Pierwszy semestr i zrezygnowałem. Mało przedmiotów kierunkowych, co bardzo... Bolek Najlepsza szkola (1) Wieczorowa szkola jest naprawde bardzo dobra, sympatyczni nauczyciele, humor... Sing Bartosz Z. - opinia (1) W tym roku ukończyłem w CKU szkołę policealną na kierunku technik informatyk.... Bartosz Z. katarzyna - opinia (4) jestem dumna z tego że mogę uczestniczyć w zajęciach prowadzanonych przez... katarzyna Kurs przygotowawczy do egzaminu dojrzałości (1) Po 18 latach przerwy w nauce, zdecydowałam się podejść do egzaminu... Danuta P Ta szkoła... (1) ... jest dla wszystkich, a najbardziej dla tych co się nie powiodło w nauce.... Uczeń Kursy (1) Mialam przyjemnosc uczestniczyc w kursie przygotowujacym do egzaminow... Barbara N