CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

:D jeszcze 6 dni ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja całkiem, całkiem. 28.09 już nie długo ;)

hehe kasia, moze... a ty jak tam?????????

Może to faktycznie do 7 razy sztuka:)

u mnie tez jak nie wyjdzie 7 cykl owulacyjny to ide na laparo....

Ana ja mam podobnie jak ty:) Z tych 7 cykli 3 były dobre, z czego tylko w dwóch dostałam pregnyl. W pierwszym z pregnylem się nie udało, teraz drugi raz mam zastrzyk z pregnylu. Bo podobnie jak u Ciebie, albo mi pęcherzyki nie rosły albo zrobiła się torbiel krwotoczna.
Liczę na to, że to będzie szczęsliwa siódemka:)
Ale czas pokaże:)
Najbardziej rozczula mnie mój mąż, który jak wraca z pracy daje mi buzi, a potem całuje mój brzuch i mówi ziarenko zakiełkuj, żeby moja zona nie musiała iść na operacje:)

hej Aszi... widzisz to moze będziesz miała tak jak ja... po 7 próbach w końcu sukces... ja też juz miałam mieć robioną laparo... gdyby ten 7 raz znowu okazał sie klapą, ale na szczescie ,mnie to ominelo :) i dzidzia rośnie :)

uda się Wam dziewczyny mowie Wam !!! ja tez dużo przeszłam zanim zaszłam w ciążę, juz mialam coraz mniej nadzieji, tym bardziej ze u mnie raz po clo rosly pecherzyki za małe a raz byly całkowicie przestymulowane , przerośniete i nie pekały. Tak naprawde mialam w sumie 3 cykle gdzie byly ladne pecherzyki, pozostale 4 cykle beznadziejne, ale udało si e dopiero wtedy gdy lekarz właczyl do leczenia z clo metformine i pregnyl ( to bylo tylko w jednym i ostatnim cyklu )
tak ze głowa do góry :)

Aszi a Tobie pekaja pecherzki? dostajesz pregnyl?

pozdrawiam

Może w twoim przypadku koraliczku gonadotropiny okazą się skuteczniejsze niż Clo.
Ana ja też mam teraz 7 cykl z Clo i już ostatni. @ października robie test, a jeśli wyjdzie negatywny to ide na laparoskopie. Skierowanie już mam, ale waham się czy już iść się rejestrować do szpitala

Koraliczku tzrymaj sie!!! w koncu przyjdzie cykl w którym sie uda.
Ja zanim sie udalo mialam za soba 7 cykli z clo. Ostatni clo+metformina + pregnyl.

Gonadotropiny sa dużo silniejszymi hormonami od clo, tak ze może warto i tego spróbowac.

Buziaki :*

a wiecie moze jaka jest roznica miedzy clo a gonadotropinami? no bo skoro niby reaguje na clo i mam pecherzyki to po co mi takie drogie leki? czy to ma wplyw na jakosc owulacji? czy jakosc pecherzyka? nie rozumiem...
Kasiu niektorzy tak maja ze sie nie spodziewaja i dostają.. ja jednak bede sie zawsze spodziewac i pewnie nie dostane....

Koralik chciałam wiedzieć orientacyjnie. Z jednej strony to nie długo, a z drugiej to cała wieczność. Dobrze, że twoja lekarka próbuje też innych sposób. Poza tym wiesz niezbadane są wyroki boskie. Moja mama przez 3 lata nie mogła zajść i w końcu ku zdziwieniu wszystkich zaszła, bez żadnych wspomagaczy.

sorki.. chyba 7 cykli... w sumie to juz bez znaczenia..

kasiu ja w ogole cykli w ktorych mialam owulacje bylo 6 a ten cykl byl trzecim z zastrzykiem w tym jeden cykl byl z inseminacją... a ogolnie staramy sie juz ponad 2 lata... teraz bede miala gonadotropiny i inseminacje

Koralik, ile ty próbujesz z tym zastrzykiem?

wiem co czujesz, bo ja też się przyzwyczaiłam... ja testuje za 2 tygodnie... pewnie będzie jak zawsze...

juz sie przyzwyczailam....

Koraliczku trzymaj się!!!

Koralik, trzymaj się.

wynik 1.83 a zawsze mam 1.20 bezsensu ale i tak nie ma ciazy, okres przyjdzie w piatek albo sobote...

Koraliczku, napisz co tam.

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...