CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

A ja wczoraj dostałam okres:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ana, moja kuzynka cos takiego miała, fakt troszke plamiła ale z tego co wiem nic się nie działo, była pod okiem gina i teraz ma sliczna dziewczynke 4letnią :) Nie martw sie wsio bedzie ok :)

Na pierwszym prenatalnym nic nie mówili mi o łożysku, a na drugim w 22tc mam zapisane, że wszystko ok z nim więc tu nie umiem pomóc, ale na pewno będzie wszystko dobrze

hej Kobietki,
dopiero dzis odp bo nie mam netu a teraz jestem u mamy wiec korzystam :)

a wiec bylam na wizycie,
maluszek juz duży.. strasznie sie wiercil, machał raczkami non stop i ziewał :)
usg pokazuje mi 13 tydz.
Badanie wyszlo dobrze, gin pokazywal mi wszytskie narzady, zołądek pecherz moczowy. kregosłup. itd...
widac bylo jak płucami oddycha, swietne uczucie :)
Jedyne co m,nie zaniepokoilo to to ze łożysko narazie jest na .ścianie tylnej, moge dostac krwawienia ale gdyby cos takiego sie wydarzylo mam szybko sie kontaktowac z ginem.
Basieniak pamietasz moze jak u ciebie bylo na poczatku?
ale podobno macica jak rosnie zabiera łożysko do siebie i raczej powinno zmienic si ejego polozenie. mama ndzieje ze wszytsko bedzie dobrze i jak pojde za miesiac 11 sierpnia to juz bedzie w innym miejscu. a poza tym gin stwierdzil ze wszytsko jest bardzo dobrze :)

od ostatniej wizyty nie przytylam tylko brzuszek urósł 2 cm. :)
pozdrawiam buziakii ;)

Kurcze dziewczyny dzięki:) Ja owulacje mam późno bo ok 16 dnia cyklu, więc może faktycznie za wcześnie na test. Zobaczymy jak to będzie, a jak nie to Koraliczek walczymy dzielnie dalej.

aszi, sierpien bedzie nasz jak sie nie uda, zobaczysz do 3 razy sztuka :) bedzie dobrze :) ale na test zdecydowanie za wczesnie... mowie Ci...

Aszi mojej bratowej nie wyszła druga kreska, a tydzień po terminie dopiero ledwo co widoczna więc z testami sikańcami tak właśnie jest, nigdy nie wiadomo:)

Dzieki kkasia1 za słowa otuchy. Zrobię test w poniedziałek i wtedy będę pewna w zupełności.

Aszi, łap doła w poniedziałek ;). Naprawdę to trochę za wcześnie:)

Wiem ,że miałam robić w poniedziałek, ale nie wytrzymałam. Wydaje mi się, że gdybym miała być to pokazałaby mi się nawet słabiutka kreska:( Oczywiście powtórzę test, ale złapałam mega doła. Pozdrawiam was wszystkie.

Koraliczek syrop z cebuli = trauma z dzieciństwa hahaha
Nie mogę się doczekać aż zacznę brać żelazo, to może być przyczyna mojego samopoczucia złego

No wlasnie aszi za wczesnie na test... zrob w dniu miesiaczki, hormon nie dal rady sie jeszcze wytworzyc..

Wiesz Koraliczek niezbadane są wyroki boskie. Aszi, miałaś robić w poniedziałek, może dziś to za wcześnie. Ja robiłam w dniu kiedy miałam dostać miesiączkę i kreseczka była słabiutka:). Tak słabiutka, że odłożyłam test i myslałam, że nie jestem.

aha :) a ja dostalam dzis pasek :)

a mi sie cos dziwnego dzieje, mam 11 dc a mnie brzuch boli, nie ma prawa w sumie bo nie bralam dopalaczy w tym miesiacu ;/ nie chcialam owu wywolywac bo w 14 dc mam hsg ;/ we wtorek mam tez normalna wizyte wiec moze sie dowiem czegos ciekawego..
Basieniak syrop z cebuli ;p :)

Koraliczku mnie wciąż gardło pobolewa, mam takie napady, biorę antybiotyk...muszę listę spraw do lekarza zrobić i ją przetłumaczyć na angielski, bo w czwartek mam wizytę w szpitalu...
Aszi tulę Ciebie

Hej
Dziś 28 dc nie wytrzymałam i zrobiłam test, negatywny-buuu:((
Załamka totalna. Koraliczku jak widzisz Twoje przeczucie zawodzi:(

Lenka powiedz lekarzowi lepiej o tym "wyrostku" :) Aszi ma racje nie diagnozuj poki nie wiesz ;p pij duzo wody jak soczkow nie mozesz :) albo owoce jedz tez maja w sobie wode :)
Ana jak po usg?
Basieniak :) jak sie masz :)

a ja dzis pisałam do mojej pani doktor smska ( bo nie odbiera tel zazwyczaj) ;p i we wtorek po droznosci mam wizyte odrazu wiec moze sie czegos dowiem co robimy, i czy jakies leki dostane od razu na ten cuier i inne pierdoly... :)

Lena bądź pod stałą kontrolą lekarzy. Wyobrażam sobie jak bardzo się tym wszystkim martwisz, ale zobaczysz będzie dobrze. Pij dużo wody i nie martw się na zapas. A co najważniejsze nie próbuj się sama diagnozować- możliwe, że to wcale nie wyrostek. Odezwij się jak będziesz po wizycie u lekarza.
Trzymam za Ciebie kciuki kochana, niech fasolka zdrowo rośnie:)

Inne tematy z forum

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Dobry ortodonta (38 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

od którego tygodnia ciąży brałyście kwas foliowy (60 odpowiedzi)

Wszędzie mówią i piszą, jak ważny jest kwas foliowy w rozwoju maleństwa i aby brać go już...