CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

ja własnie wysłałam moj list :) zobaczymy czy dojdzie i czy mi odpiszą :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dostaniesz taki pasek materioalowy.. powinno sie go przepasac na brzuszku albo na nadgarstku i nie siagac... tylko to nie amulet.. to przypominacz o modlitwie :) za to sie nie placi bo za dar macierzynstwa sie nie placi :)

grodek@dominikanie.pl lena Slonce tu jest mail, a to zwykly adres :)

Siostry Dominikanki
ul. Mikołajska 21
31-027 Kraków

Lena a powiedz mi czy dalej bierzesz jakieś tabletki z progesteronem czy tylko w szpitalu dostałaś? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)
Ja mam dziś 9ti5 dzień ciągle siedze jak na szpilkach i czekam aż zakończy się ten trymestr:)

KORALICZEK DAWAJ TEGO MAILA-BEDZIEMY SIE RAZEM MODLIC!

ania ja nie mam sie co starac bo ja nie mam owu bez lekow... a nie stymuluja mnie w tym miesiacu bo droznosc mam na 14 dc wiec i tak bede obolala wiec nie bedzie sia chcialo "kochac" :) aha to nie jest hsg z rtg tylko to pod usg wiecie :) to cos podobnego...

a ja wysylam jutro intencje do dominikanek.. i prosze o "pasek" i o przeslanie modlitw... mam do nich maila jakby ktos chcial... ich modlitwy podobno bardzo pomagaja i mozna podniesc sie na duchu i zglebic wiare w to wszystko...

Anka, Ania81, Aszi ja tez trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!!!
Tez przesyłam mnóstwo fluidków! :D
Zyczę Wam, zebyscie szybko ujrzały te upragnione kreseczki, a potem dużo lepiej przechodziły ciaże niż ja! :)

Dziewczynki Kochane dziekuje za dobre słowa :) Obyscie mialy racje!
Ana,cięzko mi opisac te bóle. wciąz meczyły mnie wzdecia i takie własnie bolesne napiecie brzucha i w pewnym momencie zaczełam sie martwic, ze cos chyba jest nie tak, ze to nie tylko to i brzuch wydawał sie twardy. tak było tydzien temu w czw. , wzielam nospe na noc (mama mi po nia 20km jezdziła do apteki, bo było cos przed 22) i zasnęłam, rano juz mnie nie bolało, ale niepokoił mnie ten napięty brzuch... więc wybrałam sie na pogotowie.
w szpitalu w sumie męczyły mnie gorsze bóle niz wtedy, ale w większosci to wlasnie od zoładka i tego mojego tragicznego trawienia:/
dosc mocno bolał mnie tez prawy jajnik, ale lekarka na obchodzie uznała, ze to nic złego. Poza tym czesto ostatnio mam bóle krzyża.

Lena cieszę się, że wszystko w porządku. Musisz więcej dbać o siebie, o ile to możliwe. Leż jak najwięcej możesz, nie przemęczaj się. Wierzę, że wszystko się ułoży i na pewno donosisz te ciążę:*
Anka ja też mam jakiś taki mleczny śluz, jestem po owulacji 5 dni. Czekam na wynik Twojego testu:)
Pozdrawiam was wszystkie

Lena dobrze ze juz wszystko w porzadku...
a powiedz jakie mialas bole?
napewno donosisz ciąże i wszystko bedzie super !!!
trzeb amyslec pozytywnie i wierzyc ze bedzie dobrze :**

oki to ja do soboty trzymam za Ciebie kciuki i ślę ciążowe fluidki :))))

czekam do soboty, bo na razie to wg cyklów jeszcze sie @ nie spóźnia, juz tak bywało.

a będziesz jakiś test robić albo betę z krwi? czy czekasz:)

to już ładnie, bo 18-19 dni fazy lutealnej świadczy o ciąży w 90% chyba

16 dni po owu jestem, miałam monitoring owu potwierdzona.

Kochana w czasie ciąży też pobolewają, bo jest wysoki progesteron :))) a śluz mleczny na zmianę z żółtym miałam na początku, teraz tylko mleczny albo przeźroczysty:) Anka a ile jesteś od owu??

A u mnie plamień brak cały czas, @ brak, pojawiło się dużo białego, mlecznego śluzu ... nigdy tyle nie miałam, piersi lekko pobolewają no ale to tak jak na @ ;/

Lena jejku, ale miałaś przeżycia...niech już jest tylko lepiej, ale może jak początki trudne to później będzie już tylko z górki:)

hej Dziewczynki.. mi się jednak nie udało @przyszła i jak zawsze cholernie przykro było.. więc od dziś clo..
Koraliczku ja bym po badaniu drożności próbowała i to od razu bo większe szanse są jak jajowody przepchane, poza tym będziesz miała usg więc możesz się od razu starać... ja po hsg, ale tym z kontrastem też próbowałam.. więc działaj..może będziesz miała więcej szczęścia niż ja..

Koraliczku, nic innego nam nie pozostaje jak wierzc, modlic sie i miec wciaz nadzieję...

Inne tematy z forum

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....