CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Koraliczek życze powodzenia :)* bedzie dobrze :))

a mnie dzis rano znowy wymeczylo... straszne nudnosci, dzidzi co jakis czas o sobie przypomina :P

pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wiem.. nie wiem nawet czy to dziala ;p podobno tak

Wow, czego to ludzie nie wymyślą ;). Powiedz mi jeszcze czym on się różni od zwykłego testu? Jest bardziej czuły?

....siusiasz ;p do sloiczka i wkladasz go na okolo 30 minut do zamrazarki ;p i jak Ci wyjdzie bialy osad na wierzchu to oznacza ciaze a jak posrodku albo na dnie to nie jestes tiroweczką ;p

Co to jest test chmurkowy?

a ja zrobilam sobie wlasnie test chmurkowy z ciekawosci jak to dziala.. ale nie wyszlo mi ani w srodku ani na wierzchu tylko tak.. dziwnie po calosci... bujda z tym testem ;p

a wiecie co wlasnie sobie robie test chmurkowy ;p

Koraliczku ja słyszałam, że zagnieżdzenie jaja może trwać nie 7 ale właśnie 10 dni.
Idź jutro zrobić te betę wszystko się wyjaśni. Bądź dobrej myśli.
Ana ja również jestem przekonana, że z dzidzią wszystko będzie dobrze. Usg to tylko potwierdzi:)

Ana ja trzymam kciuki za usg :) na pewno jest wszystko wporzadku, po takim dlugim wyczekiwaniu, huhaniu i dbaniu o siebie nie ma innej opcji :) Z reszta ja mam przeczucie a wiesz ze jak ja mam przeczucie to to sie sprawdza.. tak jak z tym testem ;p :)

no.. a ja jutro ide na bete.. ale pewnie nic nie wyjdzie bo robilam przedwczoraj test sikany 10 ml i byla 1 kreska, myslicie ze moglo sie zagniezdzic tak pozno ze by nic nie wyszlo i ze beta moze byc dodatnia? ile trwa zagniezdzanie? bo niektorzy mowia ze do 7 dni inni ze do 10 ja sama nie wiem co myslec, i czy jeszcze miec nadzieje na bete czy juz darowac i tylko isc dla formalnosci... pewnie sie nie udalo bo niby dlaczego mialo by sie udac ;/

Hej Koraliczek... jasne że troszke mam stresa, wiesz bardzo pragne zeby wszytsko było w porządku i musi być !!! :) ale chyba każada przyszła mama ma jakis lęk o swoje maleństwo !
ale jest donrze i bedzie dobrze :))

a Ty dawaj znac jak tesciki? ;P

Aszi &&&&
Ana stresujesz sie?

Lena a co u Ciebie? jak sie czujesz? masz jeszcze mdlosci... mi sie kończą powoli (mam nadzieje) ale jeszcze czasem jest mi niedobrze po jedzeniu. Za 2 tyg wizyta - prenatalna mam nadzieje ze wszystko jest dobrze i dzidzi zdrowiutkie :)

Buziaki

Trzymam kciuki Aszi :))

Koraliczek powtórz za kilka dni test to się okażę. Musisz być dobrej myśli:)
Ja dzisiaj zrobiłam sobie test owulacyjny i aż jestem w szoku, bo tak czerwonej krechy (2 krech) dawno nie widziałam. W poprzednim miesiącu była dużo słabsza.
Pobolewa mnie już lewy jajnik, więc niebawem pęcherzyk powinien pęknąć.
Pozdrawiam

wlasnie chodzi o to ze to nie jest kreska tylko jakby cos sie dzialo ale to ani szare ani rozowe tylko takie... dziwne, widac tylko pod odpowiednim katem... a tak dla picu zmierzylam temp dopochwowo jakas godzinke temu i wyszlo 38 stopni... a test byl bialy.. to byla kontrolka ta "pod" bibulką... za wczesnie na test 10 dni po owu

Koraliczek jak zastrzym mialas 2 tyg temu to nie mozliwe ze ten cien to pozostalosc po zastrzyku... w bardzo wczesnej ciazy nie wyjda ci 2 ciemne krechy... byc moze faktycznie to ciąża :)) oby !!!
ja robilam tes w dniu spodziewanej miesiaczki czyli ok 14/15 dni po owu i druga kreska tez byla slabiutka.. nawet przez kolejne dni sie taka jasna utrzymywala ...

Koralczek co za miła wiadomość:) Życze Ci żeby się udało ale lepiej się nie napalać a później miło zaskoczyć:)
trzymam kciuki

wydawalo mi sie... chyba

ja zastrzyk wzielam w poniedzialek 2 tygodnie temu z ovitrelle , nie pregnylu, ale owu byla w srode 10 dni temu wiec jakby nawet to minelo dopiero 2 albo 3 dni od zagniezdzenia.. za wczesnie chyba ;p ale mnie korcilo ;p

Inne tematy z forum

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

Przedszkole Centrum Inspiratio Gdynia - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Czy jakaś mama dawała tam swoje dziecko? Drogie Mamy, macie jakieś opinie?

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...