CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Koraliczek ale ile dni minęło od pregnylu?? Może to ta właściwa krecha:) Trzymam kciuki i wierzę, że udało ci się:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej dziewczyny!
Koraliczek jak tylko zrobisz test daj znać. Czekam niecierpliwie na wieści od Ciebie:) no i oczywiście trzymam kciuki!!
Ja wczoraj wziełam pregnyl 1000. Czuję się dobrze tylko czekam na te owulacje:)
Pozdrawiam

a ja dla picu zrobilam test 10 ml ale 1 kreska.. w tym polu gdzie powinna byc 2 jest jakis cien ale moze to resztka po zastrzyku a moze tylko pasek od kontrolki, heh zobaczymy we wtorek ;p

heh ana ok, juz nie marudze :) a ja juz dzis zakupilam test acon czuly 10 ml :) zrobie jak mnie najdzie bo we wtorek zamierzalam isc na bete a nie robic sikanca..

hej Dziewczyny :)

Basieniak super że Twoja dzidzi pięknie się rozwija i jest zdrowiutka :)

Koraliczek Lena ma racje... nie marudź kochana bo ból brzucha to jeszcze nie swiadczy o braku ciąży w wrecz przeciwnie... moze brzuch pobolewac w momecie gdy zarodek sie zagniezdza a pozniej przez pierwsze tyg także boli tak jak na okres zazwyczaj ale nie zawsze.. mnie tez jajniki od czasu do czasu kłuły. Ja tam wierze ze sie uda !!!

Lena co do wielkosci dzidzi to suwaczek faktycznie zaniża w 8 tyg moje maleństwo miało 25 mm a nie 15 jak pisało pod suwaczkiem... no ale to chyba zależy od dzidziusia :)

pozdrawiam Buziakii:**

a ja mam dzis takiego povera :D posprzatalam caly dom :D ugotowalam pyszny obiad i wybieram sie jeszcze do rodzicow ;d az sie dziwie skad mam tyle sily dzisiaj

basieniak dobry wybor :D a z tym autkiem masz racje za 1000 zl juz sie kupi ;p gracika bo gracika ale jezdzacego nawet ;p my za 4 kupilismy hiundaya 10letniego juz takiego lepsiejszego rodzinnego z komisu, promocja byla ;p a jak pomysle ze byl w tym sklepie wozek za 5000 to lepiej chyba kupic dziecku auto ;p

Koraliczek słuchamy Mozarta i dużo do niej mówię jak nas jej tatuś wkurzy albo jak mocno mnie kopie:D:D:D
Wózki i ich ceny to makabra, łatwiej chyba samochód kupić:)

a wiecie co, wczoraj pojechalismy z mezem do centrum miasta do notariusza.. bo maz zgubil dowod rejestracyjny auta i trzeba byla takie oswiadczenie zalatwic ale mniejsza z tym.. z ciekawosci weszlam do sklepu zobaczyc po ile sa wozki dzieciece ii przerazilam sie!! myslalam ze to z 400 500 zl jak rower a tu ponad 1000 i wiecej!!! szok!!!!! no bo ile mi to bedzie sluzyc z poltora roku do 2 lat max a potem co z tym zrobic, chyba sprzedac bo tyle pieniedzy ;/ moj tato sie smieje ze mi zespawa wozek ;p a babcia ze mi uszyje poszewki ;d hehe

to ja sie wstrzymam do wtorku ;p
Basieniak patrze na Twoj suwaczek iiii Twoja córeczka słyszy! :) pewnie juz jej bajeczki czytasz ;p

Waga i długość dzidzi na suwaczku wg mojej małej zawsze jest zaniżona, ona zawsze więcej waży i jest dłuższa:)

Koraliczek w pierwszym trymestrze niewskazane są orgazmy, ale tak wcześnie to możecie szaleć:) Koraliczku zobaczymy jaka beta Tobie wyjdzie, ja trzymam kciuki za Was

Koraliczek, mi się w dni płodne chce na okrągło. Poza tym możne organizm wie lepiej kiedy trzeba to robić ;) niż wszyscy lekarze razem wzięci. Ja na ciąże miałam dokładnie takie same objawy jak na miesiączkę więc nawet się nie spodziewałam, że jestem. Tak, że nigdy nic nie wiadomo :)

a tak w ogole teraz mnie zastanawia czy sex po owu jezeli np jest dzidzia nie zaszkodzi? dzis poszalelismyz mezem.. szkoda ze takiego libido nie mam w plodne ;p

Lenka ja tam nie wiem jak to z tymi suwaczkami a co lekarz mowil ze ma inna dlugosc dzidziula?

Lenka dzieki .. :) ale chyba faktycznie nie ma co sie ludzic ze z takimi wynikami sie udalo... ja juz mysle jak rozbic te badania, droznosc i inseminacje.. na 2 czy na 3 miesiace bo to koszt okolo 2000 by wyszedl ;/

a propo wagi dziecka i długosci-mam wrazenie, ze na tych suwaczkach są zawsze zaniżone ...

Aszi!!! I takie podejscie mi sie podoba! Wszystko ładnie wygląda, wiec musi sie udac! :D
A Tobie Koraliczku chyba jakis kopniak by sie przydał! Nie marudz na zapas! Własnie, że to dobry znak. Mnie bolał brzuch we wczesnej ciazy (choc dla mnie to nie jest taki ból jak na okres, ale tak mówią-pewnie zalezy kto ma jakie bóle, ja mam/miałam zawsze bardzo silne).Czekam na dobre wiesci!:D

Dzis u mnie w sumie bez zmian. Mdli mnie chyba po tych witaminach, wiec pogadam o tym z ginką. poza tym wciąz boli żołądek, raz mniej raz bardziej i promieniuje na plecy:( no i gazy, gazy i gazy:/ mam chyba przez nie juz lekko widoczny brzuch...
Basieniak, super, ze Twoja córcia się prawidlowo rozwiją i że wszystko w porządku:D Miło to słyszec.

a mnie brzuch boli.. tzn cmi poki co, pewnie @ przyjdzie :( i znow wszystko do D ;/ tylko ze w tym miesiacu nie boli mnie jajnik tylko boli mnie posrodku. jestem 8 dzien po owu wiec to na pewno nie dzidzia wiec coz innego jak nie okres.. :( zalamka, skad ja wezmie pienidze na leczenie ;(

Ana to jest relacja z wczorajszego usg:
my jesteśmy po dokładnym usg w irlandzkim szpitalu, wciąż jest dziewczynka, wg usg wszystko w normie, położna mierzyła chyba wszystko, niestety nie zmierzyła ile nasza dzidzia teraz ma, ale wiemy, że waży 510 g...cudnie było patrzeć jak sobie dotyka twarzyczkę, śliczne małe stópki, a jak nie chciała pokazać buźki to musiałam wypić kubek zimnej wody, a za chwilę mała zaczęła łykać łapczywie wody płodowe CUDNY widok, śmieliśmy się, że pomyślała, iż śniadanie dostanie:D wszystkie narządy w normie więc bardzo się cieszymy, wód płodowych mam dużo ponoć, przed usg miałam bezsenną noc, martwiłam się i spałam tylko 3 godziny więc dziś jestem płaczliwa i w ogóle bez życia:(
Nam ginka mówiła, że zrobimy to 4D około 28tc, ale jak będę na najbliższej wizycie to jeszcze się zapytam...no i zwała, bo nie mogli nam nagrać na płytkę tego usg, ponoć nie robią tego w szpitalu

A tak wogole to u mnie bez zmian wszystko w porzadku... tylko juz wizyty sie doczekac nie moge a to dopiero za ponad 2 tyg :/

Lena co u Ciebie?
Basieniak widze ze Twoje dzidzi juz jest bardzo duże :)) super

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...