CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Kasiu ja w szpitalu bede tylko 2 godzinki :) tzn w klinice w katowicach, tam nie ma gdzie lzezec w sumie jest tylko taki ogromny gabinet polaczony z zabiegowym... wszystko tam mają..

A co do wynikow to sie nie martw dobrze ze jestes po chorobie toxo a na tarczyce sa leki i nie stresuj sie bo bardziej tym szkodzisz dzidziusiowi niz tymi wynikami badan :) sciskam za ciezaroweczki kciuki :) zeby poszlo do konca 9 miesiecy jak po masle :) ja sie staram juz nastrajac pozytywnie bo negatywne myslenie pewnie blokuje :) postaram sie o tym nie myslec wcale :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie, że będzie dobrze. Ty zostajesz potem w szpitalu?

Dziewczyny, ja wczoraj wieczorem przeżyłam swoje małe piekło. Odebrałam wyniki i na toxo jeden był powyżej normy, a na tarczycę poniżej. Jak przeczytałam co dzidziusiowi grozi, to przeryczałam całą noc i dzisiejszy dzień w pracy. Na szczęście już jestem po konsultacji i ten wynik na toxo, oznacza, ze przechodziłam, a hormon muszę zrobić jeszcze jeden i jeżeli ten inny jest zły to wtedy pędem do endokrynologa. Jeżeli wyjdzie ok, to nie jest aż tak źle, ale i tak muszę być pod kontrolą. Czuję się wykończona i moje maleństwo pewnie też się tak czuje.

wrociłam z Ligoty w Katowicach, miałam usg w szpitalu robione tam gdzie leżałam.. no i jeden pecherzyk się zapadł :( ten z lewego jajnika... a ten z prawego ma 21 mm i jutro rano mam podać sobie ovitrelle.. endometrium ma 11 mm. W piatek o 20 mam inseminacje. Będzie dobrze..

ciężko mi się chodzi, wstaje, podnosi z łóżka, spanie to masakra - MARZĘ, aby spać na brzuchu - Koraliczek zaśniesz z wycieńczenia, ale jest to katorga - przynajmniej dla mnie

Koralik, ja też myślałam, że mogę zasnąć tylko na brzuchu. Uwierz mi na plecach też można jak trzeba. Gdzieś koło 7 miesiąca zamieniłam się miejscami w łóżku z mężem, bo zawsze spałam od ściany, ale nocne sprinty z brzuchem, najpierw przez męża potem do łazienki mnie wykańczały :)

a duzy juz masz pewno bebzonek :) ciezko Ci sie chodzi? a tak w ogole nie wiem jak ja bede spac w ciazy.. ja zasypiam na brzuchu inaczej nie umiem....

myślę, że 3 tygodnie to się na pewno poturlam :D

spoko w sumie jak przechodzilas to ok a jak nie to tez w sumie ok... musisz na siebie uwazac poprostu..
faktycznie szybko wyniki... tak jak z beta hcg :)

Idę po 16 po wyniki, najgorzej to się tej toxo boję. Z drugiej strony jestem pod wrażeniem działania naszej służby zdrowia. Rano pobrali, a o 16 wyniki.

Koralik, trzymam kciuki :)

a tak, miałam wczoraj wizytke... no i tak.. troche sie pomylilam co do wielkosci pecherzyka w piatek bo mial 13 a teraz ma 17 mm ;p ale za to mam jeszcze jeden 14 mm no i jutro jade jeszcze na jedno usg i bedziemy decydowac czy w piatek inseminacja czy nie, ale raczej tak... endometrium wczoraj mialo 6 mm i rosnie dalej wiec do inseminacji pani doktor mowila ze bedzie koło dychy... na prawym jajniku jest ten pecherzyk 17 a na lewym 14 ale mam nadzieje ze z lewego tez peknie bo caly czas sa owulki z prawego a moze akurat mi potrzeba owulki z lewego? :D
Ana nie dziwie sie w sumie, tez bym miala dosc komputera :)
kasia jak wyniki? jak odbierzesz to sie pochwal :)
basieniaczku to sie turlaj dalej ;p pamietaj zanim urodzisz bede w ciazy ;p minimum czekaj 2 tygodnie :D

Ja dziś byłam na badaniach krwi: wszystko mam zrobione. I teraz się denerwuję czy wszystko dobrze. Na szczęście wyniki po południu.

Hej dziewczynki :)

jestem jestem, ale ciągle zabiegana bo nadal pracuje wiec czasem nie mam czasu nawet tutaj zaglądać albo mam już dosyć kompa bo w pracy mam z nim do czynienia 8 h :/

a tak ogólnie u mnie ok, w czwartek mam wizyte, mam nadzieje ze niunia ma się dobrze!!!

do końca października zamierzam pracowac a od 7 m-c ide na urlop chorobowy.

Brzuszek rośnie, ale ostatnio wydaje mi sie ze ze wolniej niż na poczatku albo po prostu tak mi sie wydaje... ale jak na ten m-c chyba jest w sam raz.
Widze tylko ze się podniósł troszke bo pempek mi sterczy :P

pozdrawiam i miłego dnia a ja wracam do pracy ;P

buzki :*

nie nie jeszcze się turlam :D:D:D
Ja też ślę fluidki &&&&&&&&&&&

Koralik, ty chyba masz dzisiaj wizytkę?

no ja wiem wiem ale tak jakos razniej jak sie tu ktos pojawi :) jak wasze brzuchy? basieniak? jeszcze nie urodzilas prawda? :p tuz tuz bedziesz miec swojego bobasa w ramionach :)
anaaa :) gdzie jestes? :)
Aszi :) &&

Koraliczku Kochany Ty wiesz, ze my Ci je Slemy non stop telepatycznie! :D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wszystkie dal Ciebie! :)

no co jest z tymi fluidkami dziewczyny? ;p

wrocilam z wizyty dopiero... siedzialam w klinice od 16.... ;/
ale mam pecherzyk 17 mm na lewym jajniku, nareszcie lewy ruszyl.. a 10 mm na prawym i zaczyna byc dominujacy... w poniedzialek kolejna wizyta.

A ja dalej nie mam okresu- to już drugi dzień...poczekam do poniedziałku i zrobię wtedy betę. Czy jest możliwe, że mimo dobrego pęcherzyka i pregnylu to nie doszło do pękniecia??
Lece do pracy, miłego dnia dziewczyny:)

no mi zostało 34 dni albo 4t6d :D