CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Lusia ja jeszcze przed tym, ale może na forum znajdziesz jak zatrzymać laktacje

Koraliczku jak mała się rusza to ja mam atak zgagi, zapewne uderza mi w żołądek, poza tym chyba ma mało miejsca, bo coś mi się wydaje, że jest kluską, ale to w sobotę się dowiem ile waży...ale dziś w nocy to masakra, źle byłam ułożona i jak mnie kopnęła to zgaga z refluksem i się zakrztusiłam, nie mogłam oddychać, myślałam, że się uduszę, normalnie boję się już spać...dla mnie po weekendzie może się młoda już szykować na ten świat, bo ja chyba dłużej już nie dam rady:/

Ana samych pozytywnych wieści życzę:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hey dziewczyny.

to znowu ja :)
corcia ma sie swietnie i ma juz 5 miesiecy.
chyba bede tu znowu czesciej zagladac, bo pomalu zaczynamy staranka o drugie malenstwo. mala jeszcze tylko na piersi i chyba bede ja musiala odstawic??? wie ktos cos o tym???

Hej Kobietki :)

Basieniak ale Ci fajnie już lada moment i malutka będzie z Wami :)
a ja dzis mam ta wizyte u tego profesora ale dopiero o 18:30. 60 km musze dojechać... ciekawe co powie, jutro Wam napisze.

A ty Kkasia pytałaś o tą błonę?

pozdrawiam :*

oj bedny basieniaczku, ale co tak sie mala kreci? czy Ci "ciasno"? czy moze juz masz skurcze? :) juz Ci malutko zostao :)

Koraliczku na daną chwilę się zastanawia jak przetrwam tą noc, czy będę mogła spać, czy co godzinę pobudka - kolorowo nie jest, jestem wykończona brakiem snu

dobrze jest czymś zająć głowę :D

basieniak.. ty juz ostatki :) jak sie z tym czujesz? pewnie sobie wyobrazasz co powiesz swojej malenkiej jak ja wezmiesz pierwszy raz w ramiona :)
ana wlasnie co w koncu?
ja sie ciesze z tej pracy.. kasa na podstawe mala bo tylko 400 zl ale prowizje sa fajne a to w kredytach a ludzie tam nawet przychodza.. praca 7 h i 2 albo 3 dni w tygodniu od 10 do 17 :) musze czyms zajac glowe..

Koraliczek to super :D:D:D
Niedługo zajdziesz w ciążę i za dużo aż na głowie będziesz miała;)
Ja dziś spędzam czas w łóżku, mała ma czkawki, poza tym nic się nie dzieje...

Ana Kochana i co z tą błoną?? aż mi się wierzyć nie chce, za wizytę u innego ginekologa&&&

Kochane mam prace :D
ciezaroweczki jak sie czujecie?

Tak zaraz wyślę ci pw, żeby nie było, że porad udzielam ;)

hej dziewczyny :)

Koraliczku śle fluidki ...... :Pby

u mnie ok, już mam lepsze nastawienie, pogadalam z meżem z mama z siostrą i mówią ze musi być dobrze !!! i ja też tak myśle...ale mimo wszystko jutro jade do bardzo dobrego specjalisty prof. dr nauk medyczych w dziedzinie ginekologii i polożnictwa aby usłyszec opinie innego ginekologa. Zobacze co on sądzi o tej błonie.

Poza tym dzis mam urlop bo bylam w labolatorium, robilam morfologie, mocz, glukoze 75 g, i toxo (powtórka) bo ostatnio wyszlo ze nigdy nie przechodzilam wiec powtarzam dla pewności.
Wysiedzialam sie w tym labolatorium ze masakra , najpierw pobreali mi krew, pożniej wypilam tą słodycz :) i 2 godz musialam siedziec (mała szalała po takiej dawce glukozy że szok )i potem znowu pobieranie krwi..,ale juz jestem w domku i gotuje pomidorówke :P

pozdrawiam buziaki :**

Kkasia ... napisz czy pytalas twojego gina o ta moja nieszczęsną błone w macicy ??

halloooouuuu co tu taka cisza?
Ana jak sie czujesz?
dziewczyny przesylajcie mnie i Aszi fluidki ja po IUI jestem bardzo potrzebuje sie zarazic ciaza :)

no to trzymaj tak przez 2 tygodnie ;p wrocilam wlasnie do domku uff... nareszcie wyniki emka byly lepsze niz ostatnio.. 2 miechy temu mial 44 mln a teraz mial 72 mln... no to czekam i nastrajam sie pozytywnie...

Ana nie ma sprawy:)

Koralik, ja tu trzymam kciuki jakby co:)

Dzięki Kkasia, cieszę się ze zapytasz ! jestem wdzięczna. zawsze to jakas nowa opinia od innego gina.

Bardzo dziekuje.

Powiedz ze ta blonka znajduje sie w gornej czesci jamy macicy. i czy to może zagrażać dziecku?

dziekuje dziekuje buziaki :*

Ana, nie szukaj w necie, bo tam czasami dziwne rzeczy można znaleźć i jeszcze gorzej się wystraszyć. Tak zrobiłam ja i potem przeryczałam całą noc i jeszcze pół dnia w pracy, a nie warto było. Tzn moim zdaniem lepiej się wypłakać niż dusić w sobie. Wiem, że cokolwiek ci nie powiem to i tak cię nie pocieszę. Będę w poniedziałek na usg to zapytam się swojego gina o tą błonę. Wiesz mi się wydaje, że to raczej małe prawdopodobieństwo, żeby dziecku się coś stało w końcu pępowiną też się owijają ( moja mała 2 razy) i jest ok, ale spytam, żebyś była spokojniejsza. Przytulam cię mocno.

Koralik, dziś o 20 trzymam kciuki i myślami jestem z tobą :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koralik szukam w necie i nic nie moge na ten temat znaleźć :(

ana a moze poczytaj o tym moze sie z tym cos da zrobic.. a moze sie wchlonie samo.. popytaj innego gina jeszcze co 2 opinie to nie jedna, moze Cie to uspokoi.. i nie martw sie lekarze maja sposoby na takie rzeczy...

Olcia dzięki, ale ten lekarz jest najlepszy z mojej okolicy !! dzieki niemu udalo mi sie zajsc w ciąże, wczesniej chocdzilam do innego i tamten kompletnie nie wiedzial jak się zabrac za moje leczenie a ten wiedzial i udalo się, ufam mu ale moze faktycznie skonsultuje to z kims jeszcze !!

ana84 nie martw się. Proponuję konsultację z innym lekarzem. Poszukaj jakiegoś dobrego specjalisty.

hej Kochane..

ja wczoraj mialam wizyte i po wizycie przeryczałam cały wieczór i noc i dzis siedze w pracy ze spuchniętymi oczami i bólem glowy...

jeśli chodzi o dziecko to malutka rozwija się pieknie, ładnie rośnie, i z nia wszytko oki!!!

ale lekarz zauwazyl w gornej czesci jamy macicy błonę, taśmę rozciągająca sie nad łozyskiem.
Narazie to nie przeszkadza dzidziusiowi bo ma jeszcze dużo miejsca, ale jak spytalam czy jest to niebezpieczne to powiedzial ze jak dziecko jest juz duże to może byc niebezpieczne. Malenstwo może wlożyc za ta blone nożkę czy rączke i może nie móc wyciągnąć jej a ta blona może sie wrzynać w ciałko - bardzo sie martwie, mam nadzieje ze do tego nie dojdzie że wszystko bedzie oki, ale mam stresa i chyba mi nie przejdzie do poki nie urodze zdrowej coreńki!!

Podobno taka błona rzadko sie zdarza, sam lekarz nie jest w stanie powiedziec skąd ona się bierze, po prostu zrobi się i juz.

Maskara... dziewczyny pocieszcie jakos bo mam doła, a nie chce mieć bo to tez wplywa na dziecko, a przecież z niunią wszytsko dobrze !!