CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Normalka. Ja dopóki nie usłyszałam, od lekarza, że jestem w ciąży to nie wierzyła ;). Jak już ci minie ta schiza, to pojawią się następne, lepiej się przyzwyczaj zawczasu:)

Dziewczyny też miałyście taką schize, że dopóki nie usłyszałyście bicia serca maluszka to zastanawiałyście się czy wszystko jest w porządku??
Siedze na l4 i mam tysiąc myśli na minutę- a to na temat pustego jaja płodowego, obumarłej ciąży, wyników. No jakaś paranoja;/
Dobrze, że już jutro idę do pracy chociaż na chwilę wyłączę myślenie.

Aszi wygląda jak Aszi :)

Ana, miała być małą blondynką, ale to wzięło się stąd, że moja siostra jest Ana i tak podświadomie gdzieś o niej myślę jak słyszę Ana :)

Aszi ruchy są najwspanialszą rzeczą, na wszystko : na zły dzień, na niepogodę, na problemy w pracy, od razu człowiekowi lepiej:)

Ana nie wiedziałam, że badanie na toksoplazmoze trzeba powtarzać. Kurczę zazdroszczę Ci tych ruchów dzidzi. Też już bym chciała, ale na to za wcześnie:)
Mógłby już być 1 grudnia, nie mogę doczekać się wizyty. Chociaż z drugiej strony strasznie się jej boję. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Hej Laseczki ;)

Koraliczek teraz Ty się ujawnij kochana :)
Moje foty też były robione jakis czas temu... najfajniejsze chyba beda te zdjęcia z brzucholkami... niedługo coś wyślę.

a ja własnie wrócilam z miasta, mała szalala całą noc więc mało co spałam... teraz zjadłam pyszną drożdżóweczkę z jagodami do kawki oczywiście ;P i niunia znowu wygina smiało ciało :D
Mówię Wam brzuch faluje mi we wszystkich możliwych kierunkach:) ona to ma siłę !!!

aszi dobrze ze napisałaś o swoich badaniach... przypomnialas mi ze czas na powtórke badania na toxo... ja nie przechodzilam wiec robię jedno badanie w każdym trymestrze.

pozdrowionka :**

Koraliczku bo to zdjęcie było robione "jakiś" czas temu:) ale ponoć niewiele się zmieniłam:)
Wróciłam właśnie z laboratorium, zapłaciłam 73zł za toksoplazmoze i hiv, kuźwa ręke mam jak bania. Pani chyba pierwszy raz pobierała krew hehe bo nie mogę ręki w łokciu wyprostować:)

kurcze ale powiem Wam ze wyobrazalam sobie Was inaczej.. lusie z krotkimi prostymi wlosami, drobniutką deske a tu taka sexy lacha :) ane sobie wyobrazama w czarnych dlugich wlosach z taką dorosłoscia na twarzy a tym czasem widze piekna mloda dziewczyne :) ;p
A Aszi wyszla jak Asia:) tak sobie Ciebie mniej wiecej wyobrazalam ;p

Aszi Ciebie tez miło zobaczyć... czekamy na resztę :)

Lusia wrzucaj foty z porodu... i pochwal się Niunią !!!

wrocilam... padnieta.... ide spac...
laski jestescie, kompleksy mam... :) wrzuce wam swoje ale juz nie dzis... musze sie polozyc :) :*

basieniak niestety przez to trzeba przejsc.

Hejka jestem na forum i cały czas czytam wątek, ale jakoś nic nie mam do napisania ciekawego:D Nika ma się świetnie, dziękuję:) Jedynie małe problemy z brzuszkiem, ale staramy sobie jakoś radzić...buziaki dla Was dziewczyny:)

Bombelkowa super:) cieszę się :)

Udało się :D
Zapomniałam że lux med jest połączony z Evi medem i mieli wolny termin :D
Także 9.12 też mam :)
jupiiii !!

Bombelkowa to i tak często będziesz miała monitoring. Ja zazwyczaj chodziłam 2 może 3 razy. Trzymam kciuki, żeby zwolnił się termin.
Ps. zamieściłam zdjęcie na mailu:)

Hej dziewczyny, a ja właśnie zapisałam się na usg monitorowania, bo wkoncu dostałam okres, trochę mnie zaniepokoiło, że jeden termin mi na razie nie jest pewny, bo nie ma wolnej godziny w przychodni.

Będę miała usg.
5.12, 7.12, 12.12, 14.12 żałuję i oczekuję na zwolnienie terminu między 8 a 11.12. Potrzebowałabym 9.12..
Muszę codziennie dzwonić i się dowiadywać.

hmmm dziewczynki, moze wam wkleic z porodu fotke?:)

WOWOWOWO:):):) ana jaka dzaga :) ty takie laseczki na naszym forum pisza :) moze ten topik powinien sie nazywaz clostylbegyt- laski zachodza w ciaze :):):):) hahahha

Lusia ale Lasencja z Ciebie :)

ja tez wrzuciłam foto :P

no i wtedy po prawej na gorze jest wyloguj i wtedy sie zaloguj ponownie :)

Nie można skorzystać z tej usługi, ponieważ wygasła ważność danych logowania. Zaloguj się i spróbuj ponownie.

Taka informacja mi wyskakuje

Inne tematy z forum

tanie meble kuchenne?Jakie (73 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....