CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

hahaha nie wiem jak dziewczyny ale ja nigdy normalna nie byłam:P
koralik masz jeszcze ochotę na czekoladę po tej glukozie?:)

jestescie w ogole wszystkie dziwne! pierwsze slysze zeby glukoza smakowala.. jak bylam w szpitalu w czerwcu to tylko kilka dotrwalo z wypiciem glukozy bez pawia.. a wczoraj jak bylam bez pawi tez sie nie obylo a ja dalam rade tylk odlatego ze wcisnelam duuuzo cytryny do srodka.... i nie wmowicie mi ze jestescie normalne :p noł łej!! :P

kasia ja Ci mowie ze w nocy...ale nie koniecznie dzis :P jak w nocy sie sprawdzi to tez chce czekolade :P

kurcze dziewczyny coś w tym jest, bo ja też nie mam problemów z wypiciem glukozy.. chyba, że w ciąży coś się zmieni, ja badanie robiłam przed:)

Kasia nie pomyślałam o tym w tej kategorii hihi..:) może faktycznie jesteśmy normalne:)
To trzymam kciuki kasi, żeby pani miała rację:) I może lidka już dziś będzie z Tobą:)

O nie, teraz to wychodzi, że my jesteśmy normalne, a Koralik jest inna ;))). Z tą glukozą :))

Mi dziś pani ze sklepu powiedziała, że dziś urodzę, bo mam to wypisane na twarzy:). Powiedziałam, że jeżeli faktycznie to przyjdę do niej z czekoladą.

Aszi widzisz nawet laborantke skasowalas.. mina bezcenna :P a idzcie Wy... slodyczy wam brak widac...

Hej dziewuszki:)
Kasia chyba obie jesteśmy inne:) Wypiłam duszkiem te glukoze, zanim pani w laboratorium zdążyła powiedzieć, że nie muszę się spieszyć. Jej mina, że tak gładko mi poszło była bezcenna. Fakt- słodkie było i najchętniej od razu wypiłabym dużo wody, ale da się przeżyć:)
Jutro z rana odbiore wyniki, bo dziś muszę dopilnować robotników:)
A ja jestem w 28tyg ciąży- brzuszek spory, ale nie aż tak:) 5kg do przodu:)

Aszi ktory ty mas zjuz tydzien? 30?? brzusio pewno juz duuzy :D ja tez juz bym chciala taki wielki :D taki jak ma pewnie kasia :P

kochaneja tez lubie slodkie... ale to jest bardziej slodkie niz tabliczka czekolady.. to jest slodsze niz cukier!!!! litosci!! :P kobietko kasiu kochana co ciaza robi z czlowiekiem :P
a ja bylam dzis jeszcze raz na pobranku.. na morfologii tym razem.. no i tak mi pobrali ze mam reke siwą ;/ i boli ;/ chcialam robic u siebie pod blokiem ale platne bo skierowanie nie od nich tylko od mojej gin no i zrobilam u mnie tylk ocukier platnie zeby nie jezdzic po tej slodyczy a na reszte wybralam sie do tej innej przychodni gdzie reszte badam mam za darmo.. nie lubie jej.. babki sa niekompetentne i zawsze cos mi sie z zylami robi ;/ wrrr

Nigdy wcześniej nie robiłam tego testu, ogólnie lubie słodkie- może nie będzie tak źle:) okaże się jutro hehe

Koralik, przekazałam Lidce co myślisz o jej długim pobycie w moim brzuchu, może ciebie posłucha:)

Co do słonicy, to jak patrzę w lustro to jestem podobna :)

Ja w ciąży kocham wszystko co słodkie:)))

kasia a ty chyba jak slonica z ciaza co? 2 lata? moze bys urodzila co? :P

faktycznie jestes inna :P jak mozna lubiec test z glukoza hihhi

No i jak wszystko dobrze pójdzie to może w środę podzielę się z wami dobrą wiadomością - nieciążową tym razem:)

No to ja jestem inna, lubię ten test z glukozą :)

Aszi no to sie trzymaj.. ze mna byly 2 laski jeszcze na krzywej i niestety nie daly rady.... puscily pawia ;/ zaopatrz sie w cytryne.. tamte nie mialy a ja moja polowke cala wcisnelam do cukru.. tzn pani w lab mi ja wcisnela bo ja nie wiedzialam ile ale ona mowila ze to nie ma znaczenia bo owoc to owoc i wplywu na to nie bedzie mial zadnego :) a to ze bede miala pol cm wody wiecej w tej glukozie to nie ma znaczenia... takze mialam spoko cukiereczek :)

Koraliczku ja jutro ide robić badania- mocz, morfologie, TSh i krzywą cukrową hehe. Więc będę przeżywała to co Ty dzisiaj:)
Ja i bez tej glukozy nie mogę narzekać na Sebastiana- wierci się niesamowicie. Mój brzuch to jedna wielka fala:)
Mąż jak wraca z pracy to wpatruje się w niego i gada bez przerwy- czasami mam z niego straszny ubaw:)

Koraliczku dawaj fluidkow wiecej i wiecej..:*

u mnie bez zmian..doszedl bol piersi i pobolewa mnie na dole brzuch..ale to pewnie na @...

ja byłam dziś na krzywej cukrowej.. kurcze drugi raz juz to robiłam, myślałam ze bedzie lżej jak sie nastawie psychicznie na slodycz ale nie bzieeee... na szczescie mam to juz za sobą :) wyniki jutro ciekawe jak tam moj cukiereczek hihi :) a Zosienka tak szalala po tej glukozie ze hejjj
zostawiam wam staraczki słodkie fluidki :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Koraliczku- powiem Ci że przy dziecku nie ma to jak krótka fryzurka... ;)

miłego Dnia :*

a ja dzis scielam wlosy.. mialam do pasa a mam teraz takie do ucha :P

Inne tematy z forum

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

Dr Kijuć czy to dobry lekarz? (81 odpowiedzi)

Co sądzicie o nim? Wiem, że tylko do niego w LX na następny tydzień jest dużo wolnych terminów,...