CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

kasiu.. mamy jeszcze czas do porodu.. wiec spokojnie :)
idz odpoczac :) ja spadam do lozka.. jeny jak mnie plecy boląąąą ;( aaaa!

No z tą wagą to siędogadałyście:))). Ja miałam plus 20 kg, do sprzed ciąży zostało mi 4,5 do ideału 9 :P.

Dziewczyny postaram się wysłaćjaqknajszybciej tj w środę. Mała daje mi tak popalić, że ledwo żyję,ale teraz tak słodko śpi, że mogłabym ją zjeść :))

ah to wykres dzidziusiowy :)

aszi :p no bo ja dzis glupieje normalnie nie wiem jakis dzien dziwny, upal mi doskwiera hehe ale paranoja poszla sobie precz :)

Koraliczku ja mówie, że ona na każdej wizycie robi mi taki wykres na usg i tam mam podane ile waży i mierzy maluszek.
Dokładnie w tym samym proszku prałam ciuszki małego:) A swoje piore w tym co na codzień- koszule nocną też:) Nie wpadajmy w paranoje:)

ja mam wagę wpisywana w karte ciazy i wiem ile na konkretnej wizycie ważyłam. Teraz w poniedziałek będę się ważyć, ale na dzień dzisiejszy 5 i pół kg na plusie wg mojej wagi :)

Spoko dziś 2 pralki tylko bo już nie mam miejsca na suszarce.. jutro reszta poleci :)

a w czym będziesz prać koszule do karmienia? bo w sumie dziecko będzie się do niej przytulać... kupiłam proszek taki, dzidziuś się nazywa i w tym piorę dla dziecka.. a dla siebie??

No niedużo, na szczęście:) Moja zawsze robi mi taki wykres, na którym są wszystkie parametry wzrostu i wagi. Maluszek ma 31 cm wzrostu. A dokładna waga 1915gram. Jak będziesz na wizycie to zapytaj swojego lekarza, na pewno ci powie:)

Aszi no to nie dużo przytyłyśmy... i dobrze, szybciej zrzucimy po ciąży :) super :) A dzidzia już niczego sobie :D hehe a wiesz ile ma cm? lekarz Cię informuje? bo mi na połówkowym tylk oraz lekarz powiedział ze ma 16 cm a moja ginka na wizytach nie mówi...
no właśnie tak robię.. piorę to co lepsze póki co... a reszta ta dostanięta poplamiona i lekko podniszczona stoi w reklamówce dalej... pralka ruszyła z 56 i 62...

Koraliczku tylko bez paniki:) Jak masz tego faktycznie tak dużo to popierz rozmiary 56-62 i je wyprasuj, a reszte popierz tylko:)
Na wizycie było ok- maluszek waży już 1900gram:), a ja przytyłam 6,9kg a jestem w 33 tyg ciąży.
Przed ciążą nosiłam rozmiar m- górę i l- dół:)

Ratunku...
dziewczyny w ogóle... zaczęłam przeglądać ciuszki do prania i już pierwszą pralkę robię z najmniejszymi rzeczami.. ale czy rozm 62 tez prać? kurcze nie wiem tyle tego dostałam.. wszystko popiorę i poprasuję, schowam do szafki i niech leży najwyżej poczeka te 2 albo 3 tygodnie do pierwszego włożenia... w szafeczce się nie zakurzy tak przecież... te ciut większe rzeczy może też poprać co? może urodzę giganta? Nie wiedziałam, że będę miała z tym taki problem.. czuje się dziwnie i nie mogę się zdecydować...
raz się z tego śmieję ale jak już oglądam 3 reklamówkę ciuszków to głupieję i chce mi się płakać.. co jest....
Aha kocyki prałyście ręcznie? prasowałyście je?

Aszi Ty jestes szczuplejsza ode mnie :D
wg jak się patrzy na rozmiary? mi na kurtce ciążowej pisze 46...
Aszi ile Ci przybyło na wadze ? ja jestem na plusie 5 i pół kg... ale i tak dużo ważę.. bo 85 kg ;/
jak u lekarza?

No to ok. Korali dostanie tą trzecią :). Wyślij mi adres na pw.

Kasia ja chętnie te 46/84 o ile dobrze pamiętam bym wzięła. Pod warunkiem, że jej koralik nie bierze. Co tam- jak będzie większa to będzie luźniejsza:)

juz poszlo :) no super to mi odpadnie jedna rzecz! ale jestem zadowolona! :)

Ok. to zobaczymy czy Aszi coś wybierze, bo nie będę na pocztę dwa razy chodzić :). Wyślij mi tylko adres na pw.

ja sie nie zmierze... bo nie mam cm... ale na najwieksza to bym chetna byla... ja ogolnie duza nie jestem ale lubie duze rzecz bo mi wygodniej jakos :) jedynie co to biust mam duzy bo C/D zalezy jaka rozmiarowka na 80

Koralik gdybym coś chciała to bym zaczęła od tego na wstępie ;). Muszę się ich pozbyć żeby mnie już nie korciło :)

Koralik tak XL to się jakoś nie różni jak mierzę, bo ma 50 na 84, ale ona na mnie wyglądała na większą więc nie wiem na czym to polega :). Pomierzcie jakby komuś pasowało to wyślę.

a ile bys chciala za koszule? :D

Xl też mam jedną idę zmierzyć.

Kasiu a to jest jaki rozmiar mniej wiecej? xl? przed ciaza chodzilam w 42... teraz zakladam wieksze.. im luzniej tym lepiej

Inne tematy z forum

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

Czynna logopeda z Rumi z przedszkola "Pod Topolą" na showup (3 odpowiedzi)

Zróbcie co chcecie z tą informacją, ale Pani i występuje na żywo i pracuje z dziećmi...