CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

DYIEWCYZNZ, JA BIORE 5 DZIEN d*pHASTON, BY WYWOLAC @ A JESTEM W 21 DNIU CYKLU I PLAMIE NA BRAZOWO...

Zapomniałam dodać, że nawet Rennie nie bardzo pomaga. Jest chwilowa ulga, ale chwilę potem znowu się męcze.

Hej dziewczyny
Dzisiaj mam mega kryzys. Nie spałam do 24:30, bo tak męczyła mnie zgaga. Dzisiaj od 7 znowu walcze. Ale jest mi też niedobrze, mdli mnie, czuje, że jakby ktoś dotknął mojego żołądka to chyba bym zwymiotowała. Najgorsze, że jeść mi się nie chce;/ Zmuszam się, ale jest ciężko.
Czy któraś z was tak miała, nie wiem co robić:(

Dzieki za odp - dopytam jeszcze innego lekarza, jak on da zielone światło to wtedy nie będę czekała pełnych 3 msc:)

ja po samoistnym poronieniu mogłam się starać już w następnym cyklu, dr nawet nie przerwał mi kuracji z clo.. natomiast po łyżeczkowaniu musiałam odczekać 3 miesiące.. skoro nie miałaś łyżeczkowania i Twój lekarz pozwala to raczej 3 miesięcy nie musisz czekać.. powodzenia:)

Trzymam kciuki roli - ciągłe leżenie nie wydaje się fajną perspektywa - ale myśl o tym że to dla dobra maleństwa, a ty wypoczniesz za wszystkie czaasy;)
Grunt to pozytywne myslenie:)

Basieniek a czekałas pełne 3 msc? Bo moja gin stwierdziła ze 1 msc poczekać (w sensie zabezpieczac się), a potem "niech się dzieje wola nieba" - wiec zastanawiam się czy mimo wszystko zabezpieczac sie pełne 3 msc, czy ten 1 ?

Ania81 - trzymam za ciebie mega, mega kciuki:) i też po cichu liczę na to ze ten wątek przyniesie mi szczescie:)
pozdrawiam

roli biedactwo dużo odpoczywaj...

Hej Roli!
W takim razie leż jak najwięcej odpoczywaj, nie przemęczaj się a wszystko będzie dobrze:)
Pamiętam jak dziś, pierwsze "fikanie" mojego szkraba. Mąż nawet filmik nagrał:) Niesamowite uczucie:)
Trzymam mocno kciuki, nie stresuj się:) Maluch rozwija się książkowo, a to najważniejsze:)

witam kochane i gratuluje Ani:))))))

Wczoraj wrocilam z tygodniowego pobytu na Klinicznej, niestety mam krwiaka w macicy i musi on zejsc albo sie wchlonac aby dzidzius mogl sie rozwijac, takze nieokreslony termin lezenia przede mna, moge wstawac tylko do toalety i pod prysznic:(((

Dobre wiadomosci to takie ze dziecko jak narazie rozwija sie ksiazkowo i to co widzialam na usg to szok! kregoslup,mozg, oczka, a jak fikalo i machalo raczkami:)) niesamowite!

trzymajcie kciuki dziewczyny bo bardzo tego potrzebujemy, pozdrawiam was serdecznie:)

Lusia dawno Cię u nas na nie było:) Myślę, że szybko uda wam się zajść w ciąże i stworzyć rodzeństwo dla waszej córeczki:)

hey ja tez mam nadzieje, ze bedzie szczesliwy :) ja juz tzeci dzien biore d*phaston. i pozniej zaczynam pierwszycykl z clostylbegyt. od 3-7 dnia cyklu po pol tabletki.

Iwonus u mnie też doszło do poronienia samoistnego i z tego się cieszyłam bardzo, o ile można w takim przypadku się cieszyć, ale mam nadzieję, że rozumiecie, no i jak widzisz po 3 miesiącach znów byłam w ciąży więc trzymam kciuki za Ciebie

Koraliczku przymierzałam całe mnośtwo sukienek, zmieściłam się nawet w rozmiar 36 z czego strasznie się uśmiałam:)
Ja mam paskudną budowę ciała, szerokie biodra wąska talia i mały biust:) Ciężko coś dobrać. Powiem szczerze- nie czułam się na tyle komfortowo w sukience, żeby iść w niej na ślub;/
Pochodzę poszukam. Mam mało czasu, bo przed chwilą dostałam telefon od świadka mężą, że właśnie w kwietniu 2 tygodnie przed ślubem mojej koleżanki też się chajta:)
Uwielbiam to, jak już zaczynają brać te śluby to wszyscy na kupe:)

Aniu oficjalnie gratuluję :)

iwonka witaj, mam nadzieję, że ten wątek przyniesie Ci szczęście.. jesteś bardzo krótko po utracie ciąży i wszystko jeszcze jest bardzo świeże dlatego tak boli, ale uwierz mi czas leczy rany i z każdym dniem będzie lepiej.. wiem dobrze bo 2 razy to przechodziłam.. niestety lęk zostaje i jak pojawiają się II kreseczki jest strasznie dużo niepokoju.. dziewczyny wiedzą jak ja ostatnio się martwiłam i nadal się martwię bo to dopiero 5 tydzień.. ale wszystkie musimy być dobrej mysli w koncu musi się udać..
życzę Ci dużo siły i wytrwałości będzie dobrze!

Aszi ja płace 180 zł za prenatalne z płytą i w cenie mam usg 3d i 4d jak bede chciala. Ja czuje ze w srodku siedzi Dominik , od poczatku ciazy tak myslalam ze Św Dominik mi chłopca zesłał :P

w ogole snilo mi sie ze bylam na usg i lekarka mowi mi ze to dziewczynka.. a ja zla jestem bo dostalam pudlo ciuszkow od kumpeli po jej synku.. co prawda neutralne i w blekicie dziewczynce tez dobrze ale w tym snie taka zla bylam ze bede musiala je odeslac hehehehe...

Aszi a jestes pewna ze nie chcesz sukienki?? taka np dluga za kolano albo leginsy i jakas wyjsciowa elegancka tunike badz sukienke za pupe i getry i jakis ładny but i dodatki

Koraliczek ile płacisz za prenatalne? Ciekawa jestem czy to będzie chłopiec czy dziewczynka:) najważniejsze, żeny zdrowe było, ale mam przeczucie co do Ciebie:)
Ja jestem na etapie poszukiwania czegoś na wesele, 28 kwietnia jestem świadkową. Znalazłam świetny komplecik- spodnie i tunika, ale ich koszt razem 290zł. Stwierdziłam,że to za dużo, bo po świętach mamy remont;/

hej iwonus :) trafilas do odpowiedniego szczesliwego watku i do odpowiednich dziewczyn ;)

Niestety ja tez sie przekonalam ze osoby ktore nie mialy "problemow" nie zrozumieja nas... oczywiscie sa wyjatki , tu na forum sa osoby, co nie staraly sie dlugo i zostaly z nami bo nas polubily, ale one chyba wiedza jednak co my czujemy :P wspieraja dziolszki i sa z nami :) ale mam tez kilka osob na celowniku ktore mnie strasznie wkurzaly mowiac "a daj na luz po co ci leki"... nie mialy pojecia co to zabieg HSG albo inne pitoly i nie moglam z nikim pogadac.. mialam czasem wrazenie tez ze nawet moj maz mnie nie rozumie ale moze dlatego ze to facet i on jest silniejszy...

w kazdym badz razie witaj i pisz o wszystkim co czujesz :) bo my tu jestesmy takie fajne baby od wspierania i pomagania ;D

babeczki a ja za 6 dni mam kolejne prenatalne ;D aaa moze poznam płeć!!

Hej;)
Dziękuje za wszelkie słowa otuchy:)
Na szczęście nie miałam łyżeczkowania więc czas kiedy teoretycznie będę mogła zajśc w ciążę nastąpi szybciej niż później:)
Cieszę się ze można z Wami o tym porozmawiać - jednak ktoś nie-starający się ma problem ze zrozumieniem co się czuje.

Suwaczek super:)

Iwonus ja też pierwszą ciążę poroniłam, a po 3 miesiącach znów byłam w ciąży, a Nika ma już 4 miesiące - oj Koralik zobaczysz jak dzidzia się urodzi to dzień za dniem leci, nawet nie wiadomo jak i kiedy:)

Iwonus trzymam kciuki, niestety strach będzie już zawsze, i niestety już ciąża tak nie cieszy jak ta pierwsza - tak było w moim przypadku, w szczególności jak pojawiły się krwawienia, ale skończyło się dobrze - jeśli gin da Wam zielone światło i Ty będziesz gotowa to starajcie się, ciało jest już nastawione na ciąże, będzie ją lepiej chronić:)

Inne tematy z forum

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...