CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Lusia sprawdzony "przepis" na chłopaka- kochać się w dniu owulacji:) pozycja raczej nie ma znaczenia, u nas sprawdziła się na łyżeczkę:) najlepiej jak mąż bierze z zaskoczenia zaraz po przebudzeniu a nawet na wpól przytomną:)
śmieję się, ale właśnie tak poczęliśmy młodego, w dodatku w niedziele- dzień boży:) hehe

hej dziewczyny :)
widzę że u Was dużo się dzieje- sporo nowych straczek się pojawiło :) - trzymam za Wszystkie kciuki :)

Lusia na chłopaka to podobno najlepiej w owulacje się kochać a na dziewuszkę ok 2 dni przed :P powodzenia Kochana !!

a u nas wszystko jak najlepiej- mój dziubek rośnie i rośnie :P teraz w końcu zasnęła... po całym dniu, niunia w dzięń mało śpi, ciągle byłaby na rączkach i przy cycku i tak usypia a jak ją odkładam do łóżeczka to oczka całkiem otwiera i wogóle nie wygląda na śpiącą, śmieje się i mówi " aaa gyy" cudna i pocieszna jest ta moja Alcia hihi :P

pozdrawiam Was i buziaki ślę...

a Ty Koraliczku już wiesz płęć ? kiedy będzie wiadomo... ??

dzieki dziewczyny nie nakrecam sie bo wiem ze brak @ nie oznacza ciazy, odstawie jak zrobie w czwartek albo piatek test i bedzie negatywny, bo jak jestem w ciazy i odstawie to moge zaszkodzic fasolce jakby jednak byla

aniu ja trzymam kciuki ale faktycznie lutka moze przesunac okres... ja dostawalam okresu dopiero po odstawieniu.. a bierzesz ja jeszcze czy odstawilas? jak odstawilas to kiedy?? meeega kciuki!!!!

lusia na chlopaka to na misjonarza ;D zeby szybciej dotarly :P

anka trzymam mooooocno kciuki:)!
Ja wróciłam dziś do pracy po zwolnieniu - ciesze się - dużo zajęc, zamieszanie -> brak czasu na myslenie:))))

ana mozesz `juz smialo robic test

czesc dziewczynki potrzebuje duzo kciukow i fluidkow. Biore cyclo prognove i z tymi tabletkami zawsze dostaje okres 29 dc a dzisiaj jest 30 i malpiatka nie ma. N a test musze poczekac bo 17 dc mialam pecherzyk 21 mm, a 18 dc pozytywny test owu, wiec owulke mialam pewnie 19 dc-20 dc. W tym cyklu pierwszy raz tez biore luteine i pewnie to ona presunela mi okres.

dzięki koraliczku :* :) ps. tym razem ma byc chlopak, znacie jakies skuteczne sposoby?

lusia to ja trzymam kciuki i wysyłam Ci ciążowe fluidki :P
******~~~~~~~~$$$$$$&&&&&^^^^^^^

dziewczyny, dzis dostalam @ w 23 dniu cyklu, wiec za dwa dni biore clo i zeby sie tylko udalo :), bo chce jak najmniejsza roznice miedzy dziecmi.

Aszi może gaviscon Tobie pomoże - ja miałam straszliwą zgagę i dostałam lek od gina na receptę - jak ręką odjął - poproś gina, musi i dać

Iwonuś - 1 mc musieliśmy czekać, bo dostaliśmy antybiotyk, 2 mc się nie udało, 3 mc szczęśliwy:)))))

Momentami już mi strasznie ciężko, myślałam, że na zwolnieniu trochę odsapnę, ale wcale mi jakoś nie lepiej. Często mi jest niedobrze i wtedy leżę i leżę. Powiem ci, że ja też Lenie i Anie zazdrościłam jak były na końcówce i się nie mogłam doczekać :). Koralik jak tylko załatwię pewną sprawę to wtedy się pakuję do szpitala :), ale potrzebuję trochę czasu;)

kasiu pakuj torbe bo od 36 tygodnia.. dziecko jest juz DONOSZONE i teoretycznie porod moze wystapic w kazdej chwili!!!! ogarnij sie jakos :D przygotuj, zeby nie bylo suprajsu :P hehe ale Ci dobrzeee... jak ja bym chciala juz byc na koncoweczceeee

a jak sie czujesz??????

Koralik, ja to ostatnio mam tyle na głowie, że obawiam się, że mogę zapomnieć, że trzeba urodzić. Ani torba nie spakowana, ani nie mam nawet ciuszków,bo były u mojej siostry i dopiero wróciły do Polski, ale jeszcze muszę je odebrać, a nie mam jak. Powiem tyle, przez najbliższe 2 tygodnie nie mogę urodzić choćby nie wiem co :P

kkasia ty za chwile rodzisz!!! 35 tydzien wooooowwwww jeszcze tydzien i mozesz byc juz w gotowosci :P torba spakowana????????

Lusia a mialas wczesniej plamienie zagniezdzajace przy laurze?
bo podobno wiele kobiet takowe ma.. ja akurat nie mialam.
Aszi sprobuj cytryny badz grejpfruta... ja ogolnie polecam jeszcze google pl :) tam jest wszystko :)

Aszi, powiedz o tym lekarzowi, on zapisze ci coś silniejszego. Mi na szczęście Reni pomaga, ale na porodówce leżałam z dziewczyną, która miała zgagę gigant i czymś tam jej lekarz pomógł.

Lusia nie wiem skąd to brązowe plamienie, może zadzwoń do lekarza i zapytaj.
Asiunia na pewno wypróbuje tej cytryny- jestem zdesperowana:) dzisiaj na szczęście już mi lepiej, w nocy żołądek to aż mi skręcało;/
Jeśli chociaż jeden dzień będzie bez zgagi to będę szczęśliwa:)

Aszi spróbuj łyżeczkę ... soku z cytryny.
tak, tak...
ogólnie nikt nie wierzy w cytrynę, bo to nielogiczne na piewrwszy rzut oka.
ale ci co nie wierzyli i pukali się w głowę jak im mówiłam o tej cytrynie, to bardzo szybko odszczekali.
a nawet był program o cytrusach w tv i dowiedziałam się, ze paradoksalnie one mają odkwaszają organizm.

ASZI MI BARDZO MLEKO POMAGALO I HERBATA MIETOWA!!!

Inne tematy z forum

jakie kwiaty na balkon/ganek? (7 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...