CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

ambrozja przykro mi..
Trzymaj się :*

hej dziewczyny, niestety moja ciąża okazała się ciążą pozamaciczną. W poniedziałek miałam laparoskopie, cudem uniknełam laparotomii... W środę wróciłam do domku i jakoś próbuje sobie wszystko poukładać....

żonka powinnaś zacząć od 1 tabletki.
Skoro nigdy nie brałaś to organizm musi się przyzwyczaić, a lekarz powinien zobaczyć czy reagujesz po jednej tabletce.

dziewczyny, jakie dawki clo bierzecie? Mi lekarz przepisal od razu 2x1 czyli 100mg dziennie. Obawiam sie czy nie bedzie za duzo, wczesniej w ogole nie bralam tego leku

Lena chrzciny dłuższe niż ślub heh :)
Ambrozja jak się czujesz?
Bombelkowa odezwij się co tam u Ciebie?!

kochane moje nie było mnie długo i juz nie zdołam nadrobic, ale czytam, ze Ania81 bedzie miała syna! moje gratulacje!!! :D
Jednak w tym roku chłopcy górują :) ale... mojej siostrze sie udało i na koniec pazdziernika rodzi córę, a ma 6letniego synka :)

U nas jako tako. pediatra zalecił wprowadzenie marchewki, Tymek jadł ją jakies 3 tyg. ale juz nie je. bóle brzuszka, płacz jak przy kolce....najpierw biegunka, potem zaparcie itp. Dla niego to jeszcze za wczesnie najwidoczniej.
W niedziele mamy chrzest Tymka. msza bedzie trwała 2 godz. wszyscy tam zwariujemy ;(
A 9tego wracamy juz do Norwegii - koniec wakacji...

Agszi, koralik - sciskam za Was kciuki i czekam na szczesliwe wiadomosci! ;D

dziękuję dziewczyny:) zawsze chciałam mieć najpierw synka, więc fajnie:) mąż liczył na córkę, ale bardziej chciał, żeby dziecko było zdrowe, więc z chłopca cieszy się równie mocno:))) z imieniem jest trudniej, bo dla dziewczynki zawsze coś przychodziło do głowy (miała być tak jak u koralika Zosia:)) a co do chłopca, to do końca nie wiemy jeszcze.. póki co stanęło na Jasiu..ale mamy jeszcze ze 4 miesiące żeby się zastanowić:))

Gratulacje Aniu:)))
Fajnie, że synek - ale naj..naj..najważniejsze, że zdrowy:)
Weekend ma być ładny -mam tylko nadzieje ze nie jakoś mega upalny żeby nie było Wam tak cięzko dziewczyny:)

Ania super bardzo się cieszę, że to chłopak:)
Ja chciałam mieć synka. Najważniejsze, że się rozwija prawidłowo:) Oby tak dalej:)

Przy umowie zleceniu nie ma wypowiedzenia.

i w umowie nie mam określonego czasu wypowiedzenia

Ania gratuluje :) ja od poniedziałku idę do pracy
A wiecie może dziewczyny czy jak mam umowę zlecenie to mogę z niej zrezygnować z dnia na dzień?

kolejny chłopaczek :) gratulacje :)
duzo chlopcow sie cos rodzi ostatnio.. bedzie wojna chyba.
a imie macie juz wymyslone??????

Hej dziewczyny, wróciłam z połówkowego, wszystko ok.. ja też się wyłamuję będzie chłopak:) i do tego mało wstydliwy bo ładnie pokazał co tam ma:)))

Wy o remontach, rowerach, pracy a ja nie mam sily wstac z kanapy hahahahaha niech mi ktos da kopa do roboty :P
najdalam sie owocow.. porzeczek czarnych i czerwonych, malin, truskawek i czeresni... na popoludnie mam bober :D a na obiad karczek... zrobie sos dobry i zjemy z makaronem :)
jutro wyplata.. jade na ostatnie zakupy bo ostatni dzien chlodny wiec korzystam a w piatek lozeczko przywioza wiec bedziemy skręcac :D
weekend mialam jechac na basen bo ciotka ma w ogrodzie ale jak bedzie burzowo to lipa... bede sie kisic w domu :( trudno!

Dagolek, ty ją oszczędzaj ;))

Ja też mam nadzieję, że jutro będzie ciepło, bo nie mam co ze sobą zrobić. Zaczynam remont i muszę się wynieść.

hej dziewczyny:) ja dziś byłam na rozmowie o pracę, mam nadzieję, że od poniedziałku zacznę :) Praca przy pakowaniu części komputerowych, umowa zlecenie, 7.7 netto za godz. rewelacji nie ma ale to zawsze lepsze niż siedzenie w domu i będę mieć pieniążki na kolejne inseminacje :) a poza tym mój mąż kupił sobie rower, a ja odremontowałam swój stary i jeździmy sobie codziennie:) Mam nadzieje, że jutro będzie cieplej bo planujemy dłuższą wycieczkę rowerową . Nawet kupiłam sobie specjalne majtki z wkładką bo mnie pipka boli hihihi :)

image

Już się boje. Tym bardziej, że mieszkam na 5 pietrze- nade mną jest tylko dach. To stara kamienica, więc jak się nagrzeje to długo trzyma ciepło. Czasem w domu jest spokojnie powyżej 30stopni;/

ASZI.. ale z burzami.. wiec i parno tez bedzie... SAUNA AAAAAAAAA

A co tu taka cisza nastała??
Oglądałam dzisiaj pogode od soboty ma być po 33 stopnie, chyba oszaleje;/

Inne tematy z forum

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

jakie kwiaty na balkon/ganek? (7 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...