CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

dagolek nastepny cykl przed toba ;* za chwile owu bedzie, wiec ocieramy lezki i dzialamy dalej! :*
probowalas wiesiolka i oleju rybiego?

moje hormony działają, dziś dostałam okres i mam strasznego doła :( ryczeć mi się chce i moje myśli tylko krążą wokół tego, że nigdy nie będę miała dzieci ;( auuuu
Ania przy endo jakie miałaś cykle?

a tak w ogole przypomnialo mi sie jak moj emek robil "wino"... ile sie nawkurzalam i nawyzywalam... pamietacie? potem sie okazalo ze ja juz w ciazy bylam i to chyba przez to tak mu nawtykalam... haha

przydaly by sie jakies nowe opowiesci "hormonalne" i nowe 2 kreski :P

noo :D tyle tu ciezarowek ze hej!

Wątek zrobił się trochę ciążowy zamiast staraczkowy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej dziewczyny!
Nie miałam kiedy się odezwać, szykowałam się na przyjście teściów:)
Także u mnie bez zmian:)

hej hoł :) Aszi where are you?? :)
ee jak by pojechala na porodowke na pewno by napisała :) pewnie grzeje dopkę w łózeczku :) w koncu niedziela :)
mi sie rosolek gotuje.. a na drugie chyba ziemniaczki i kalafiorek... :)

Aszi ??

Ja właśnie dostałam smsa, że koleżanka urodziła. Za każdym razem to się tak cieszę jakbym sama urodziła:)

Ania mam nadzieje, że laparo wszystko wyjaśni. A masz jakieś blizny na brzuchu po tym zabiegu?

no wiecie co! wchodzi człowiek w niedzielę rano na forum, a tu o ciastach:( a mi się słodkiego chce!! w domu nic nie ma, tylko lizaka dostałam:)))) eh:)
dagolku no to faktycznie została laparoskopia, mi wykazała endometriozę, ale dobre też to, że podczas laparo mogą troszkę pouwalniać ewentualne zrosty na jajowodzie i obejrzeć wszystko dokładnie.. mi się udało zajść 3miesiące po laparo,niestety wtedy nie utrzymałam ciąży, ale po kolejnych 3 miesiącach kolejny raz zaszłam i synek ma się dobrze:) a wcześniej 3 lata starań i nic.. u mnie najważniejsze było to, że znalazłam lekarza, który zamiast mnie faszerować hormonami najpierw zlecił wszystkie badania i znalazł przyczynę, a potem włączył leki..
będzie dobrze, za kilka miesięcy pewnie Tobie będziemy kibicować w czasie ciąży:)

oo mufinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aszi jabłecznik to bym zjadła :) ja dziś zrobiłam muffinki czekoladowe. :)

clostylbegyt123
A ja upiekłam 2 ciasta- jeden jabłecznik i jedno rafaello:) zaprosilismy jutro tesciow, bo w poniedziałek teść ma urodziny.

lenka nie pamietam hasla na poczte... mam zapisane automatycznie... ale jest gdzies chyba w poprzednich odslonach :)
a adres to firum3@g.pl

Agszi, czekamy, czekamy na dzidzie!!! :D
Bedzie dobrze! :DDD
hmmm... przypomina mi sie jak ja byłam juz na koncowce :)
a Tymek juz 5 miechów skonczył - gada, smieje sie, przewraca, prawie siada... ahhh jak ten czas leci... :)

ps. Kochane dajcie login i hasło na naszą pocztę, bo dysk w kompie zmienialismy i teraz nic nie ma, a w głowie tez niestety :/

to poddaj sie laparo.. z nas tu chyba żadna do laparo nie dotrwala i kazda zaciazyla przed.... :) Ana, Aszi, ja.. ktos jeszcze?

Histeroskopie też miałam robioną, PCO nie mam, lekarz chce zrobić laparo żeby sprawdzić czy nie mam endometriozy i dokładnie obejrzeć moje narządy bo histeroskopia nie daje dokładnego wyniku :/ oni sami chyba nie wiedzą co ze mną jest nie tak :/

Dagolku ja też miałam się zgłosić zaraz po okresie. Czyli dokładnie tak jak dziewczyny piszą.
Z tym rozpakowaniem się na weekend to nie wiadomo. Nie nastawiam się juz na nic:)

dagolek ale Ty nie masz PCO chyba nie? bo nie wiem po co laparo? a moze histerosokpie lepiej i zobaczyc macice.. a co lekarz mowi?

Aszi a już miałam nadzieję,że urodziłaś:)
Ania miałam dwa razy robione HSG, mam tylko jeden drożny jajowód, drugiego w ogóle nie mam :(

Inne tematy z forum

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...