CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Dziękuje za kciuki - ale jednak nerwy/oczekiwania robią swoje - popołudniu nadeszła @ :(..mam nadzieje następny cykl będzie bardziej szczęśliwy.

Ściskam kciuki za Bombelkową - mam nadzieje dla ciebie ten msc będzie szczęśliwy:)))

Bombelku trzymam mocno kciuki :*

Bombelkowa no to trzymam kciuki:)
Iwonus moja przyjaciólka tak miała. Okres miała jak w zegarku co 30dni. Spóźnił jej się, zrobiła test- wynik negatywny. Okresu dalej brak. Po kilku dniach powtórzyła i wyszedł pozytywnie:)
Także jeszcze nic straconego. Najlepiej jakbyś zrobiła beta hcg- to potwierdzi albo wykluczy ciąże.
Chyba, że jesteś cierpliwa i poczekasz kilka dni i powtórzysz test:)

Witam z rana:)

moja @ wciąż się nie pojawiła (3 dni po terminie)więc dziś zwarta i gotowa z samego rana wykonałam test. Niestety jego wynik jest negatywny.
Teraz mam zagadkę ...Albo mój okres przesunął się z powodu samego stresu i oczekiwania albo test wykonany za wcześnie..czy któras z Was tak miała - brak @ - test - wynik negatywny mimo ciązy?

Miłego dzionka

Biegnę do Was z moimi wynikami ostatniego usg w tym cyklu...

Endometrium szer. 11mm.
Jajnik prawy o wymiarach 45x26 mm z ciałkiem poowulacyjnym (czyli mój pudzianek pękł!!! ) jajnik lewy 37x20mm.
Zatoka Douglasa ze śladem wolnego płynu.

Zalecenia : d*phaston raz dziennie tak jakby co, w środę progesteron mam zrobić, 25.06 betkę a 23 można testować.

:D:D

ja tam wiedzialam ze z syneczkiem bedzie wsio ok :) a kontroli nigdy za wiele :) super!!

aszi wrzuc fotke brzuszka na naszego maila :D moze ja tez wrzuce cos :)

Hej!
Byłam dzisiaj na badaniach kontrolnych. Oczywiście standardowo spędziłam pół dnia w szpitalu, kolejka bardzo wolno posuwała się do przodu. Przyszłam pierwsza a weszłam ostatnia;/
W każdym razie torbiel się zmniejszyła:) wymaga jeszcze obserwacji po porodzie zwłaszcza, ale jakoś mi tak lepiej się zrobiło:)
Mały rozwija się książkowo i waży prawie 2600:)
Już nie mogę się doczekać:) Coraz bardziej sączy mi się z piersi, więc bez wkładek ani rusz:)

iwonus gratulacje zdania egzaminów..
mocno trzymam kciuki żeby się udało:))

ambrozja a bralas kiedys luteine? moze ona by inaczej zadziałała.. podpytaj lekarza co Ci powie, ja po d*pku dostawalam pozniej @ wlasnie.. a po luteinie jak w zegarku :)

iwonus trzymam kciuki ;)))

ja tak właśnie brałam d*phaston, nawet bete zrobilam żeby nie było wątpliwosci... niestetu @ nie ma... tylko cykl sobie wydłużyłam już o 5 dni...

iwonus &&&&&&&&&&&& kciukaski :)

Witajcie dziewczyny;)

Ja już szczęśliwie po wszystkich egzaminach - bardzo dziękuje za wszystkie kciuki:)
Dziewczyny niestety czesto tak jest z lekarzami- ja nawet po poronieniu uzyskałam 3 zupełnie różne informacje w, niby nie skomplikowanej sprawie, kiedy możemy sie znowu starać. Grunt to chyba też trochę wsłuchiwać się w swój organizm.

Ja obecnie dopieszczam mgr i czekam ,w zasadzie nie-czekam na @.
Powinna przyjśc wczoraj bądź dziś (zawsze mam 27/28 dc), ale ostatni miesiąc był troszke nerowowy/intensywny więc nie zdziwie się jak się poprzesuwa. Ale oczywiście już nadzieja jest..Jak do jutra nie bedzie - to we wtorek rano testuje-trzymajcie moooocno kciuki:)

a ja biore d*pka od 17dc 10 dni 2 tabletki a potem po 2 dniach dostalam @ i mi cykle bardzo ladnie skrocil..z 50paru na 29..w dniu po wzieci ost tabletek mam zrobic test..jak wynik neg to znowu brac od 17dc w kolejnym cyklu..a jak poz to brac nadal d*pka..

ambrozja ja tez mialam brac do pozytywnego testu, dluzej nie ma sesnu bo sobie wydluzysz cykl...

Ja bralam tylko luteine wiec niestety się nie wypowiem w tej kwestii:)

ja brałam od 17dc cyklu przez 10 dni po dwie tabletki. miałam zrobić test ciążowy jeżeli pozytywny to brać dalej jeżeli negatywny to odstawić i czekać na @...

ambrozja ja w ostatnim cyklu zjadłam całe opakowanie du**stonu i okres przyszedł długo, długo po nim.
Teoretycznie bierzesz 5-7 dni odstawiasz jak się pojawi, jeśli nie to bierzesz dalej, tak moja ginekolożka mówiła...

noo to ambrozja za szybkie przyjscie @ kciuki trzymam, a u bombelka za nie przyjscie w tym cyklu @ :)

Koraliczek - dzięki za info :)

Bombelkowa- super wieści, teraz tylko działać :)))

Inne tematy z forum

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

krzywe ząbki (24 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...