CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Dziękuje za kciuki - ale jednak nerwy/oczekiwania robią swoje - popołudniu nadeszła @ :(..mam nadzieje następny cykl będzie bardziej szczęśliwy.

Ściskam kciuki za Bombelkową - mam nadzieje dla ciebie ten msc będzie szczęśliwy:)))

Bombelku trzymam mocno kciuki :*

Bombelkowa no to trzymam kciuki:)
Iwonus moja przyjaciólka tak miała. Okres miała jak w zegarku co 30dni. Spóźnił jej się, zrobiła test- wynik negatywny. Okresu dalej brak. Po kilku dniach powtórzyła i wyszedł pozytywnie:)
Także jeszcze nic straconego. Najlepiej jakbyś zrobiła beta hcg- to potwierdzi albo wykluczy ciąże.
Chyba, że jesteś cierpliwa i poczekasz kilka dni i powtórzysz test:)

Witam z rana:)

moja @ wciąż się nie pojawiła (3 dni po terminie)więc dziś zwarta i gotowa z samego rana wykonałam test. Niestety jego wynik jest negatywny.
Teraz mam zagadkę ...Albo mój okres przesunął się z powodu samego stresu i oczekiwania albo test wykonany za wcześnie..czy któras z Was tak miała - brak @ - test - wynik negatywny mimo ciązy?

Miłego dzionka

Biegnę do Was z moimi wynikami ostatniego usg w tym cyklu...

Endometrium szer. 11mm.
Jajnik prawy o wymiarach 45x26 mm z ciałkiem poowulacyjnym (czyli mój pudzianek pękł!!! ) jajnik lewy 37x20mm.
Zatoka Douglasa ze śladem wolnego płynu.

Zalecenia : d*phaston raz dziennie tak jakby co, w środę progesteron mam zrobić, 25.06 betkę a 23 można testować.

:D:D

ja tam wiedzialam ze z syneczkiem bedzie wsio ok :) a kontroli nigdy za wiele :) super!!

aszi wrzuc fotke brzuszka na naszego maila :D moze ja tez wrzuce cos :)

Hej!
Byłam dzisiaj na badaniach kontrolnych. Oczywiście standardowo spędziłam pół dnia w szpitalu, kolejka bardzo wolno posuwała się do przodu. Przyszłam pierwsza a weszłam ostatnia;/
W każdym razie torbiel się zmniejszyła:) wymaga jeszcze obserwacji po porodzie zwłaszcza, ale jakoś mi tak lepiej się zrobiło:)
Mały rozwija się książkowo i waży prawie 2600:)
Już nie mogę się doczekać:) Coraz bardziej sączy mi się z piersi, więc bez wkładek ani rusz:)

iwonus gratulacje zdania egzaminów..
mocno trzymam kciuki żeby się udało:))

ambrozja a bralas kiedys luteine? moze ona by inaczej zadziałała.. podpytaj lekarza co Ci powie, ja po d*pku dostawalam pozniej @ wlasnie.. a po luteinie jak w zegarku :)

iwonus trzymam kciuki ;)))

ja tak właśnie brałam d*phaston, nawet bete zrobilam żeby nie było wątpliwosci... niestetu @ nie ma... tylko cykl sobie wydłużyłam już o 5 dni...

iwonus &&&&&&&&&&&& kciukaski :)

Witajcie dziewczyny;)

Ja już szczęśliwie po wszystkich egzaminach - bardzo dziękuje za wszystkie kciuki:)
Dziewczyny niestety czesto tak jest z lekarzami- ja nawet po poronieniu uzyskałam 3 zupełnie różne informacje w, niby nie skomplikowanej sprawie, kiedy możemy sie znowu starać. Grunt to chyba też trochę wsłuchiwać się w swój organizm.

Ja obecnie dopieszczam mgr i czekam ,w zasadzie nie-czekam na @.
Powinna przyjśc wczoraj bądź dziś (zawsze mam 27/28 dc), ale ostatni miesiąc był troszke nerowowy/intensywny więc nie zdziwie się jak się poprzesuwa. Ale oczywiście już nadzieja jest..Jak do jutra nie bedzie - to we wtorek rano testuje-trzymajcie moooocno kciuki:)

a ja biore d*pka od 17dc 10 dni 2 tabletki a potem po 2 dniach dostalam @ i mi cykle bardzo ladnie skrocil..z 50paru na 29..w dniu po wzieci ost tabletek mam zrobic test..jak wynik neg to znowu brac od 17dc w kolejnym cyklu..a jak poz to brac nadal d*pka..

ambrozja ja tez mialam brac do pozytywnego testu, dluzej nie ma sesnu bo sobie wydluzysz cykl...

Ja bralam tylko luteine wiec niestety się nie wypowiem w tej kwestii:)

ja brałam od 17dc cyklu przez 10 dni po dwie tabletki. miałam zrobić test ciążowy jeżeli pozytywny to brać dalej jeżeli negatywny to odstawić i czekać na @...

ambrozja ja w ostatnim cyklu zjadłam całe opakowanie du**stonu i okres przyszedł długo, długo po nim.
Teoretycznie bierzesz 5-7 dni odstawiasz jak się pojawi, jeśli nie to bierzesz dalej, tak moja ginekolożka mówiła...

noo to ambrozja za szybkie przyjscie @ kciuki trzymam, a u bombelka za nie przyjscie w tym cyklu @ :)

Koraliczek - dzięki za info :)

Bombelkowa- super wieści, teraz tylko działać :)))

Inne tematy z forum

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...