CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

kkasia to przybij piątkę bo u mnie dziś też chłodnik.. jak gorąco to nie chce się niczego innego:)
znów dwa dni mnie w domu nie było a tu tyle newsów:) ja też coś czuję, że dziewczyny się zmówią i urodzą w tym samym czasie:)
a w ogole to dziś nieprzytomna jestem, córka sąsiadki została sama i zrobiła taką imprezę, że masakra.. dodam, że córka lat 15, alkohol się lał, techno grało młodzież się darła..nasza ochrona była tam 3 razy i bez efektu.. ja już nie wytrzymałam i dzwoniłam 2 razy na policję o 24 i 2 w nocy i nawet żaden patrol się nie pofatygował.. zasnęłam ok 4, mąż się spóźnił 2h do pracy, a mnie o 10 znów obudziły te same wrzaski i muza.. tym razem ochroniarz z drugiej zmiany zadzwonił po policję i przyjechali o 11 rano.. od tej chwili spokój.. nareszcie:) a niby to takie porządne osiedle.. eh

trudne do wykonania aczkolwiek mozliwe :P
cisnienie mi spadlo burza idzie, u was padalo dzis?
ide ten obiad konczyc ahhh nie chce mi sieeee

ja sie melduje jako staraczka chyba jedna z ostatnich juz tu...w tym cyklu nici..przez pierwsze 16 dni cyklu nie mierzylam tempki bo bylismy na urlopie w tunezji i pozno chodzilismy spac, byl alkohol, slonce,zabawa..no a od 17 mierze ale ciagle jest niska..dzisiaj byl skok z 36,29 na 36,41 wiec niewielki..a dzisiaj mam juz 26dc...

w zeszylm m-c byl sliczny pecherzyk, owu pierwsza od bardzo dlugiego czasu..a w tym cos sie porobilo...niskie tempki:/

moze nie ten czas..nie ta pora..

Ja gotuję chłodnik litewski z wątku obiadowego :).

Ja sobie tak pomyślałam, że jak już urodzicie jednego dnia to powinnyście dzieci ze sobą poznać ;P

a ja gotuje wlasnie noge z kurczaczka dla mojej suni.. i sie zastanawiam co na tej wodzie zrobic, moze rosolek bo goraco... ziemniaczki mlode odpieke i ogórka skroje ze smietaną i tyle...

pralka chodzi..
jeszcze odkurzacz w lapke musze zlapac...

mama mi wyniki krwi odbierze popoludniem, zobaczymy czy cos sie poprawilo, a w piatek ide do ginki, ciekawe jak moja szyjka.. w duchu marze zeby sie juz cos powoli zaczynalo dziac, termin z ostatniej miesiaczki juz jest ok, a z usg 5 dni roznicy do tylu ale to niewiele.. ja juz bym mogla i chciala :)

staraczki jak tam na froncie u Was? kto testuje w najblizszym czasie??

byłoby super w tym samym czasie rodzić:)

ooo no to super!!
widzisz :P a mi w szpitalu powiedziali ze tez cos tam wychodzi na KTG i ze jak nie czuje to tylko sie cieszyc, bo bedzie lzejszy porod :) wiec ciesz sie ciesz!! moze razem na porodowke pojedziemy hehehe

Wróciłam:)
Młody ma się dobrze i nie ma wskazań do przedwczesnego porodu. Lekarka mnie zbadała i na Ktg pytała czuje pani skurcze, czuje pani skurcze:) A ja mówie, że nie, a ona zaskoczona bo niby wychodziło ze te skurcze są:)
Powiedziała, że max 7 dni dłużej będę chodzić w ciąży, więc za tydzień w piątek na pewno mój maluszek będzie ze mną:)

Aszi za wizyte mega kciuki :) oby cos sie ruszylo, a moze Cie zostawia i wywolaja porod :)

i ja życze powodzenia :D

Asziiii -kciuki meeeega zaciśnięte;))))!!!!

ja także trzymam kciuki za dziewczyny które lada chwila urodzą ... :)
czekam na wieści ... :)

pozdrowionka!!

No właśnie się zastanawiam czy synek punktualny, czy Aszi ma dziś wizytę?

W każdym razie trzymam kciuki :))))))))))))))))))))

Ale synek punktualny ;)

Powodzenia!

No to jadę do szpitala...trzymajcie kciuki:)
Jakby mnie zostawili i nie dałabym rady się odezwać to poproszę męża, żeby wam naskrobał co i jak:) pozdrawiam...

Hehe...ja już przestałam wierzyć, że cokolwiek u mnie wskazuje na poród:) Ale zobaczymy...

Aszi ja w dzień porodu wstałam bardzo wcześnie rano i poprasowałam górę prania:)

Aszi moze sily zebralas do porodu co? ale jaja by byly jak bys w nocy zaczela rodzic :P

Ja dzisiaj wpadłam w trans;/ Umyłam wszystkie okna, powiesiłam firanki, pościerałam kurze, umyłam podłogi, wcześniej poodkurzałam....ogólnie rzecz biorąc zrobiłam generalne porządki...
rano zrobiłam mężowi śniadanko do łóżka, na obiad upiekłam racuchy...aż mąż się zdziwił i zapytał czy aby na pewno dobrze się czuje:)

Aszi mnie sie wydaje caly czas ze chce mi sie sikac i boli mnie pecherz przy r******h, zebra, czasem uklad pokarmowy i przepona...

wiec wiem co czujesz :) moje dziecko ważyło 3164 równy tydzien temu a teraz pewno z 3300...

A przebadają Cię na pewno i oni juz beda wiedziec co robic, wiec spoko oko, bedzie ok

Inne tematy z forum

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...