CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

kkasia to przybij piątkę bo u mnie dziś też chłodnik.. jak gorąco to nie chce się niczego innego:)
znów dwa dni mnie w domu nie było a tu tyle newsów:) ja też coś czuję, że dziewczyny się zmówią i urodzą w tym samym czasie:)
a w ogole to dziś nieprzytomna jestem, córka sąsiadki została sama i zrobiła taką imprezę, że masakra.. dodam, że córka lat 15, alkohol się lał, techno grało młodzież się darła..nasza ochrona była tam 3 razy i bez efektu.. ja już nie wytrzymałam i dzwoniłam 2 razy na policję o 24 i 2 w nocy i nawet żaden patrol się nie pofatygował.. zasnęłam ok 4, mąż się spóźnił 2h do pracy, a mnie o 10 znów obudziły te same wrzaski i muza.. tym razem ochroniarz z drugiej zmiany zadzwonił po policję i przyjechali o 11 rano.. od tej chwili spokój.. nareszcie:) a niby to takie porządne osiedle.. eh

trudne do wykonania aczkolwiek mozliwe :P
cisnienie mi spadlo burza idzie, u was padalo dzis?
ide ten obiad konczyc ahhh nie chce mi sieeee

ja sie melduje jako staraczka chyba jedna z ostatnich juz tu...w tym cyklu nici..przez pierwsze 16 dni cyklu nie mierzylam tempki bo bylismy na urlopie w tunezji i pozno chodzilismy spac, byl alkohol, slonce,zabawa..no a od 17 mierze ale ciagle jest niska..dzisiaj byl skok z 36,29 na 36,41 wiec niewielki..a dzisiaj mam juz 26dc...

w zeszylm m-c byl sliczny pecherzyk, owu pierwsza od bardzo dlugiego czasu..a w tym cos sie porobilo...niskie tempki:/

moze nie ten czas..nie ta pora..

Ja gotuję chłodnik litewski z wątku obiadowego :).

Ja sobie tak pomyślałam, że jak już urodzicie jednego dnia to powinnyście dzieci ze sobą poznać ;P

a ja gotuje wlasnie noge z kurczaczka dla mojej suni.. i sie zastanawiam co na tej wodzie zrobic, moze rosolek bo goraco... ziemniaczki mlode odpieke i ogórka skroje ze smietaną i tyle...

pralka chodzi..
jeszcze odkurzacz w lapke musze zlapac...

mama mi wyniki krwi odbierze popoludniem, zobaczymy czy cos sie poprawilo, a w piatek ide do ginki, ciekawe jak moja szyjka.. w duchu marze zeby sie juz cos powoli zaczynalo dziac, termin z ostatniej miesiaczki juz jest ok, a z usg 5 dni roznicy do tylu ale to niewiele.. ja juz bym mogla i chciala :)

staraczki jak tam na froncie u Was? kto testuje w najblizszym czasie??

byłoby super w tym samym czasie rodzić:)

ooo no to super!!
widzisz :P a mi w szpitalu powiedziali ze tez cos tam wychodzi na KTG i ze jak nie czuje to tylko sie cieszyc, bo bedzie lzejszy porod :) wiec ciesz sie ciesz!! moze razem na porodowke pojedziemy hehehe

Wróciłam:)
Młody ma się dobrze i nie ma wskazań do przedwczesnego porodu. Lekarka mnie zbadała i na Ktg pytała czuje pani skurcze, czuje pani skurcze:) A ja mówie, że nie, a ona zaskoczona bo niby wychodziło ze te skurcze są:)
Powiedziała, że max 7 dni dłużej będę chodzić w ciąży, więc za tydzień w piątek na pewno mój maluszek będzie ze mną:)

Aszi za wizyte mega kciuki :) oby cos sie ruszylo, a moze Cie zostawia i wywolaja porod :)

i ja życze powodzenia :D

Asziiii -kciuki meeeega zaciśnięte;))))!!!!

ja także trzymam kciuki za dziewczyny które lada chwila urodzą ... :)
czekam na wieści ... :)

pozdrowionka!!

No właśnie się zastanawiam czy synek punktualny, czy Aszi ma dziś wizytę?

W każdym razie trzymam kciuki :))))))))))))))))))))

Ale synek punktualny ;)

Powodzenia!

No to jadę do szpitala...trzymajcie kciuki:)
Jakby mnie zostawili i nie dałabym rady się odezwać to poproszę męża, żeby wam naskrobał co i jak:) pozdrawiam...

Hehe...ja już przestałam wierzyć, że cokolwiek u mnie wskazuje na poród:) Ale zobaczymy...

Aszi ja w dzień porodu wstałam bardzo wcześnie rano i poprasowałam górę prania:)

Aszi moze sily zebralas do porodu co? ale jaja by byly jak bys w nocy zaczela rodzic :P

Ja dzisiaj wpadłam w trans;/ Umyłam wszystkie okna, powiesiłam firanki, pościerałam kurze, umyłam podłogi, wcześniej poodkurzałam....ogólnie rzecz biorąc zrobiłam generalne porządki...
rano zrobiłam mężowi śniadanko do łóżka, na obiad upiekłam racuchy...aż mąż się zdziwił i zapytał czy aby na pewno dobrze się czuje:)

Aszi mnie sie wydaje caly czas ze chce mi sie sikac i boli mnie pecherz przy r******h, zebra, czasem uklad pokarmowy i przepona...

wiec wiem co czujesz :) moje dziecko ważyło 3164 równy tydzien temu a teraz pewno z 3300...

A przebadają Cię na pewno i oni juz beda wiedziec co robic, wiec spoko oko, bedzie ok

Inne tematy z forum

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...