CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Ana84 - dziękuję bardzo:-))

dzisiaj jest juz 5 dzien jak mna mdlosci targaja..z kazdym razem sa coraz silniejsze, dluzej trwaja..szybciej sie zaczynaja..

chce by juz byl 7 listopad co bedziemy u gin...

przyjemnego weekendu Wam zycze:-))

hej Kochane... widzę że tu dużo sie dzieje- a mnie tak dawno tu nie było... jakoś zleciało. Teraz jak pracuję rzadko kiedy mam czas na kompa.
Na początku GRATULACJE dla stokrotki - super :))

a u nas wszystko oki, Ala rośnie jak na drożdżach waży 10 kg, ma 6 ząbków, raczkuje jak rakieta, sama wstaje i ogólnie łobuziak z niej mały :P ale kochany !!! w dzień prawie w ogóle mi nie śpi, a w nocy to różnie- ostatnio często się budzi, ale chyba kolejne ząbki idą... nadal karmię ją piersią... ale po roku chyba będziemy kończyć zabawę z cycem :P hihi

pozdrawiam Was wszystkie i powodzenia !!

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=416520&c=1&k=160

zatem zapraszam:-)

betka cud miód maliny stokrotko!!

stokrotko wszystko jest ok!
zakładaj nowy wąteczek :))

stokrotka dobra dobrze:)
moja pierwsza beta wynosiła 96:) kolejnych nie robiłam

:) dobrze rośnie:))) no to co będzie nowy wątek??

mam wynik powtornej bety... 664,90 zaznaczyli mi 5 tydzien:-) to chyba dobrze rosnie,czy za malo?

chyba każda cole piła:) ja też, ale jednak mało, bo miałam z początku problemy z jelitami zanim się wszystko poukładało więc gazowane mi nie służyło.. ponoć powinno się unikać gazowanych napojów, ale jak ma się ochotę to odrobina nie zaszkodzi:)

Też piłam i miałam wyrzuty sumienia. To z Lidką, bo z Leną cola pachniała mi paloną gumą samochodową :P

a ja tam cole pilam, a czkawka jest dobra bo rozwija pluca :)

Stokrotka, jak masz ochote to pij.. ja w ciąży mialam wyjątkowo dużą ochote na czekolade, po 20 tygodniu 1czekolada dziennie to był obowiązek !
kilogramy ciążowe zgubione 2 tygodnie po porodzie, mała zdrowiusienka i wcale nie wielka- 3670 i 55cm :)
To jest jedyny czas gdzie można sobie na wiekszosc rzeczy pozwalać... jak bedziesz karmic wtedy trzeba bedzie bardziej uwazać :)

Iwonus dziękuje.. jutro dam znac.. nadal nie ochlonelam:-)) to takie wspaniale.. kazdej z Was - starajacych sie uda..ja to taki beznadziejny przypade..tyle dolegliwosci a mimo wszystko sie udalo...oby bylo wszystko dobrze...

fluidki wysle jutro ze zwiekszona beta..trzymajcie kciuki za nas:-)

Oj stokrotki - aż mi się łezka ze wzruszenia zakręciła.

Mega gratulacje:) Tak jakoś zaczynałyśmy się udzielać w tym samym czasie więc wyjątkowo mocno ściskałam kciuki za ciebie:)

Trzymam też kciukasy za kolejną betę - i poproszę o duuuuuużo fluidów w moją stronę:))))

Ah baaardzo się cieszę:)

Aniu dziekuje:-))

gratki dla Twojej Siostry:-)

ja kawy w ogole nie pije a herbate pilam czarna z cytryna i cukrem,ale jakos mi nie smakuje wiec albo nie pije wcale albo pije w ost. dniach malinowa..

jutro powtorze bete to dam znac co i jak:-))

stokrotko ja ostatnio wypilam pepsi, bo kawy nie pijam, a ona zawiera też kofeinę.
Moim zdaniem jak wypijesz szklaneczkę tygodniowo, nic Ci nie będzie.

Stokrotko:))))))))) gratulacje serdeczne!!! mówiłam, że ten dostinex to ostatni, który będzie Ci potrzebny:))) dla mnie też ta fioleczka była szczęśliwa, bo nawet nie zdążyłam otworzyć:)))) no i mi też się śniło zanim zrobiłam test, że urodziłam... hehe.. strasznie się cieszę!!.. kolejna dobra wiadomość dzisiejszego dnia, bo pierwsza była taka, ze dziś o 12.50 moja siostra urodziła Szymka 3900g i 57cm :) pierwsze jej dziecko urodzony w 2h:)))
to teraz do pary może i dagolek dołączy i laparo nie będzie potrzebna:) kciuki ściskam.
Stokrotko powtarzaj betę i zakładaj nowy szczęśliwy wątek:)))

dziewczyny - moj maz zabronil mi coca-coli pic...a ja mam mega ochote..tzn ogolnie bardzo ja lubie no i teraz wlasnie bym sie napila..a on ze nie... bo moze zaszkodzic dziecku.. jak to jest? moze czy nie??
wiem,ze moja siostra pod koniec ciazy nie pila bo maly mial czesto czkawki no i jak karmila to tez nie pila..

Aszi - oby tak bylo:-) co nie bede sama:-))

Ciężarówki na tym forum chodzą parami- tak dla przypomnienia piszę, więc pewnie zaraz następna zaciąży:) Mocno w to wierzę:)

Inne tematy z forum

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...