CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Aszi może faktycznie kolka.. ja niestety jeszcze nie mam doświadczenia w tym temacie:( a czy nadal je tak łapczywie? może po tych kilku minutach jest już najedzony.. szkoda że już skończyłam zajęcia w sr bo bym spytała położną..

na płacz przy karmieniu nie pomoge niestety..

moja temoka dzisiaj 36,79 podskoczyla do gory..jeszcze 8 dlugich dni do @ badz i nie...mi tez znacznie spada tempka tuz przed @..

nie wolno sie poddawac..trzeba wierzyc do samego konca..miec nadzieje..modlic sie..
zaciskam kciuki za nas staraczki no a za mamusie i ciezarowki tez by sie dobrze czuly i bobaski ladnie rosly:-)

no ja się niestety poddałam. nie mam już siły... ok 3 lata starań, badań... i nic.

Oh...tak to niestety z tą @ jest :/

Wiem, na własnym przykładzie, że z każdą kolejną ma się dosyć, ale poddawać się nie możemy!:)
Jak pokazuje przykład dziewczyn tutaj - warto czekać i w końcu marzenia o maleństwie się spełniają:)
Więc Oliwia - głowa do góry:)

u mnie temperatura spada w dzień, w którym mam dostać @... i niestety tak tym razem też było:(
wieczorem małpa jedna przyszła ! :(

Hej:)

Czkawka w brzuszku to musi być ciekawa sprawa;D

Olimpia, Stokrotka - ja też niestety chyba oczekuje na @.
Pewna nie jestem (oczywiście zawsze nadzieja jest zawsze do samego nadejścia @) ale brzuch od wczoraj intensywnie pobolewa - @ jeśli nadejdzie powinna być jutro/względnie piątek bądź sobota.
Oczywiście dam znaka co i jak:)

Ania czkawki sa:)

Kurcze dziewczyny mam problem.
Podczas karmienia piersią po ok 8-10 minutach mały zaczyna się wić i płakać. Nie wiem czym to jest spowodowane. Czy to ból brzuszka czy kolka. Dopiero dzisiaj tak się zaczęło dziać. Karmiłam go we wszystkich możliwych pozycjach. Na początku myślałam, że może to wina złego przystawienia, ale nie.
Czy któraś z was tak miała, bo kurcze chyba oszaleje z bezradności.

Olimpia mi tez tempka spadla..co prawda nadal nad gorna linia,ale jakos tak dosc nisko...36,67...ale do @ badz testu jeszcze 9 dni..dzisiaj dopiero 4 d po owu..

Ania, zupełnie normalne:)

olimpia, może łatwo pisać, ale i na Ciebie przyjdzie pora.. ja jak już traciłam nadzieję to pojawiły się te wyczekane 2 kreski:)
Dziewczyny czy wasze maluchy w brzuszkach miewały czkawkę? Julek wczoraj miał i dziś znów( nie wiem czy wcześniej miewał, bo nie czułam tego wcześniej) wczoraj czkał z 3 minuty jak nie więcej.. ale to chyba nic niezwykłego, prawda??

ale Wam zazdroszczę :( mi dziś spadła tempka :(
Także i tym razem nici.

Hejka kobitki:)

Aszi mojej kuzynki maluch tez zawsze zaczyna marudzic jak czekaja na swiatlach:) Te bombelki to sa pocieszne ciekawe co sobie wtedy mysla:))

Ja juz coraz blizej godziny zero, jakies tam skurcze sie pojawiaja, regularnie mnie czysci ale zobaczymy co lekarz powie w pon, szczerze to juz jestem zmeczona i ciekawa jak ten moj brzdac wyglada, takze moze zmolestuje meza co by cos przyspieszyc:)

hmm nie zauważyłam, żeby w ambero kosz był jakiś nie taki..jest porównywalny jak w innych wózkach mieści 5kg i ma klapkę na zamek i rzepy:) więc nie będzie widać co tam wożę.. a nie zamierzam wozić za wiele, najwyżej dodatkowy kocyk, pajac lub pieluchy, bo na zakupy w napakowane bakteriami sklepy nie zamierzam zabierać dziecka.. btw zakupów robić nie lubię więc legalnie zwalę to na męża:)
Aszi dzieci ponoć bardzo lubią jeździć autkiem:) cieszę się, że się dobrze regenerujesz po porodzie:) ja się też obawiam czy dobrze zamontuję fotelik, więc chyba kupię z bazą isofix.. ale to zobaczę jeszcze:)

Hej!
Byłąm dzisiaj na wizycie kontrolnej u ginekologa. Wszystko w porządku, cięcie pięknie się zagoiło, macica zmniejszyła:) Dostałąm leki antykoncepcyjne Azalia dla mam karmiących. Nie chce od razu zaskoczyć z drugim:)
Młody jechał ze mną, miałam sprawdzian z montowaniem fotelika w aucie, ale jakoś dałam rade. Śmiałam się z niego bo jak jechaliśmy to był spokój, a ja czekaliśmy na światłach to zaczynał kwilić hehe

Nie mamy auta, więc fotelik nie bedzie jeździć w aucie :)

Eee mój ma też spartolony kosz, ale nie zamieniłabym go na inny (wózek, nie kosz):)). Co do twojego wózka, Bombelkowa to radzę sprawdzić ile punktów ma fotelik w testach, bo cena coś niska za tak duży zestaw, a jak cena za niska to się podejrzliwa robię;)

Patrzę, patrzę na tego tutka.. i oczom nie wierzę..
Taki fajny wózek a tak spartolony ... Dla mnie ważny jest kosz zakupowy, a to co on ma to ciężko nazwać koszem :P

U nas ostatnio stanęło na takim :
http://dino.sklep.pl/nowy/riko-alpina-2011-spacerowka-gondola-fotelikadapter-kurier-gratis-p-10206.html

a to fajnie:) moja siostra też kupiła tutka ale grandera:) faktycznie jest stabilny mimo wagi i można prowadzić jednym palcem:) zobaczymy jak się sprawdzi:) w późniejszym okresie i tak mam zamiar kupić parasolkę.. będzie łatwiej z zapakowaniem do auta, bo ambero jest dość spory po złożeniu:) na szczęście w moim aucie się spokojnie zmieści i jeszcze miejsce zostanie:) gorzej będzie miał mój mąż, bo nie wiem czy wpakuje ten wózek do swojego bagażnika, przynajmniej będzie musiał się troszkę pomęczyć:))

moja siostra tez kupila tutka..ale nie wiem czy ambero..ale prowadzi sie super ten wozek...naprawde jest dosc lekki ale nie na tyle bywozek mialby sie przerowcic gdyby dziecko sie przechylilo... siostra jest bardzo zadowolona..mi sie tez dobrze prowadzi Mlodego:-))

Inne tematy z forum

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...