CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

czesc dziewczyny,

robie juz czwarty dzien pod rzad testy owulacyujne i wychodza mi pozytywne. nawet ta kreska w polu T jest naprawde 10 razy mocniejsza ... ;/ o co chodzi?

Stokrotko na pewno! Trzeba mieć tylko nadzieję.. Mnie ona nie opuściła. Czy przesyłka dotarła? ;-)

Koraliczek - gratuluje pięknej Zosienki..;-))

Bombelkwoa - Twoj Skarb tez ladnie rosnie i najwazniejsze ze wszystko jest ok..a na mdlosci nie ma chyba ratunku..na kazda dziala badz i nie dziala cos innego..to chyba trzeba przezyc..

pewnie niejedna ze staraczek chcialaby meic mdlosci..ale i na nas przyjdzie pora..

dobrej nocki

bez zmian niestety.
Jutro spróbuję z herbatą imbirową..

Bombelku jak mdłości?

Melduje sie po wizycie.
Groszek ma 7 mm. Jest duzy jak na 6tc i 4dc.
Serduszko pięknie bije, termin mam na 7.04.
Jestem bardzo szczęśliwa :))

Koraliczku pierwsze dni do łatwych nie należą:) Dobrze, że masz mame blisko siebie. My niestety jesteśmy zdani sami na siebie. Moja mam przyjechała w trzecim tygodniu życia Sebastiana- trafiła na najlepszy moment, bo właśnie wtedy zrobił mi się zastój w piersi, więc pomoc z jej strony była bezcenna:)
Teraz jak mąż wychodzi do pracy to ja siedzę sama z małym przez pół dnia. I nie martw się, że ci dokarmiali butlą. Sebek też był dokarmiany, a teraz jest tylko na cycusiu:) Mały głodomorek:)

Mam kryzys z piersiami bo zaczynaja bolec dosc mocno... nawalu jeszcze nie mialam ale po cesarce podobno przychodzi pozniej... mala sie nie najadala i musialam dokarmiac butlą ale dzis juz jej butelki nie musialam robic czyli jest chyba ok :)
Nocka byla dzis ciezka bo mloda chciala caly czas jesc szukala cycka ale nie umiala go chwytac bo mam duze piersi ogolnie ale twarde jakos specjalnie nie sa, moze byla tez niespokojna bo mielismy w odwiedziny rodzicow i babcie moja wczoraj...
ale ogolnie jest slodka, nie lubi przewijania to juz wiemy :P wczoraj czekalam na kupke jak glupia hehe nie wiedzialam ze mnie to tak bedzie martwic, ale w koncu byla :)
ogolnie zawiedziona jestem bo mialam inne wyobrazenie o pierwszych dniach po porodzie a tym czasem po cesarce sama nie umiem sie do konca ogarnac... mama mi pomaga i emek duzo... ja mysle tylko o karmieniu w sumie, emek o ogarnieciu domu a mama mi dzis ugotowala... boli mnie jak sie ruszam, a jak podnosze te 4 kilo z lozeczka to mam wrazenie ze mnie rozerwie... a poranki i jak poleze troche dluzej w lozku sa okropne, bo trzeba na nowo sie rozruszac...
Ale wszystko mi wynagradza to malenstwo w lozeczku co wlasnie grzecznie spi :)

Ana spiaszko w sam raz!! wlasnie w nich grzecznie spi!! :)

Witam w kolejnym wątku :)

Wszytskim Mamom - obecnym i przyszłym :) - składam gratulacje!!! :)

No u mnie kilka dni do II fazy....więc mam nadzieję, że tym razem się udało :)

Koralik Zosia śliczna:)
Bombelkowa mi pomagały sucharki, zjadałam troszkę zanim wstałam z łóżka.. a jak mdłości były wieczorem (bo mnie niestety łapało w różnych porach dnia i najczęściej tylko śniadanie mogłam zjeść bez problemów) to piłam właśnie wodę lub herbatę ze świeżo wkrojonymi plasterkami imbiru.. migdały przegryzane w między czasie też trochę łagodziły mdłości.. niestety to wszystko środki łagodzące, a nie likwidujące:( mi mdłości przeszły ok 17tc..

oj tez musze na poczte zajrzec zeby Zosie zobaczyc:)

Bombelkowa, ja co prawda jakichs wielkich mdlosci nie mialam ale jak mnie lapalo to ratowalam sie herbatnikami pettit i mandarynkami i na jakis czas bylo lepiej, kolezanki pily herbatke imbirowa

koraliczku śliczna niunia- i naprawdę duża, ciekawe czy śpioszki nie są za małe ...?
jak się czujesz w roli mamusi ? ;)

Bombelkowa nie poradzę ci nic, bo ja nie miałam mdłości.
Koraliczek gratuluję córeczki- Zosia to duża dziewczynka:) A jak ty się czujesz w roli mamy??

kkasia nie pocieszyłas mnie :( :P

Bombelkowa, mi na mdłości nie pomagało nic. Jedynie chwilową ulgę przynosiło mi wymuszenie wymiotów. Trwały do 12-16 tygodnia. O dziwo jak w tym czasie pojechaliśmy na urlop to tam nie miałam.
Współczuję, bo wiem jak to męczy.

Słodka Zosia :))

Dziewczyny jak poradzić sobie z mdłościami?
Strasznie mi niedobrze :(

Czysta mama:)). Śliczniutka.

kto mi przypomni login i hasło do poczty?

Graaaaaatuluje koraliczek - ja własnie wróciłam z urlopu- czyli zdążyłaś;D

dodałam zdjęcia na maila :)

Inne tematy z forum

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??