CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Bombelkowa to oby wymioty Cie ominely i dalej wszystko ladnie szlo az do konca:)

Ana masz racje, wydaje mi sie ze dopiero co urodzilas a Ala juz 7 miesiecy, szok! juz niedlugo Aszi i Koraliczka beda takie bable z zabkami:)

Moj lekarz twierdzi ze 36 tydzien takze ja sama nie wiem ale fakt faktem ze musze sie spakowac a tak mi sie nie chce....

Koraliczek - gratuluję - Zosia duża dziewuszka :)

pozdrawiam :)

Roli ty juz 35 tydzień....?? matko ale to zleciało- no ale w sumie widzę jak czas goni po swoim dziecku - za 5 dni kończymy 7 m-cy :)) mamy już 3 ząbki i czekamy na 4 :P

pozdrawiam :**

roli, a dziękuję. czuje się całkiem nieźle.
Z dolegliwości to bóle takie brzucha okresowe czasem mnie łapią, mam mdłości (ale nie wymiotuje), tylko taka klucha w gardle :P
Ciągle głodna i ciągle spać :)
Wyczulona na smaki i jak to rzekł mój mąż gdy zobaczył moje sutki 'Mam wieczne antenki' :P

Kasia masz rację nie łatwo wszystkich zadowolić:) ja na szczęście mam bardzo wyluzowaną teściową, która nawet jak ma inne zdanie to raczej go nie wypowie:) ja też się urodziłam z wagą 2900, a jak ładnie wyrosłam:P
Koralik cieszę się, że się czujesz dobrze i możesz iść do domu.. chyba wszystkie czekamy na zdjęcie Zosi:)

Rana mi sie goi i stwierdzili ze mnie puszcza do domku tam szybciej dojde do siebie z emkiem :) zosia tez ma sie ok :) wlasnie spi.. Musialam ja dokarmic bo wlacze o mleko, po cesarce pozniej przychodzi... :(

Ania, ja cię tylko uspokajam, bo w Polsce jest jakaś mania chwalenia się wagą. No i nie daj Boże ( tak jak u mnie) było poniżej 3. Co się biadolenia od niektórych wysłuchałam...Moja teściowa stwierdziła, że to nie jest normalne, że ona taka mała;). Natomiast Lidka ważyła 3700 i teraz też nieźle się ma, no i już zaczynam słyszeć że za gruba. Ciężko wszystkim dogodzić;)

Oczywiscie kochane bede was informowac na biezaco:) w czwartek nastepna wizyta i zobaczymy co sie dzieje ale musze Wam powiedziec ze naprawde na 1 wrzesnia moge juz rodzic:)

Bombelkowa jak sie czujesz? Jakies dolegliwosci ciazowe?

tak ja wiem, źle to zabrzmiało może.. ale się absolutnie nie przejmuję wagą dopóki lekarz twierdzi, że jest wszystko ok.. wiadomo, że dzieci rodzą się różnej wielkości.. raczej z ciekawości badacza zastanawiam się o ile lekarz może się mylić.. może moja siostra wcale nie urodzi wielkoluda:)

Ania nie porównuj, to jest waga orientacyjna:). Mi usg pokazywało duże dziecko (przy Lence), a urodziłam 2920. Tylko położna bez usg stwierdziła, że to maluch będzie:)

Roli, tylko nas poinformuj w miarę szybko jak urodzisz, co;)

witaj roli:) ciekawa byłam co tam się z Tobą dzieje:) no to teraz czekamy na Szymka:) kurcze w porównaniu z innymi dziećmi to mój Julek wypada blado bo w 27tc ważył ok 850g synek mojej siostry w 28tc ważył już 1250g, a wczoraj moja siostra się przeraziła nieco bo, na koniec 32tc jej maluch waży już 2500..:)

roli dziekuję :)
Trzymam kciuki za Twoje szybkie rozwiązanie.

Aszi rozbawilas mnie kupka na Twojej twarzy, tez sie szykuje na takie ekscesy plus obsiusiwanie przy przebieraniu:)))

Ale to musi byc radosc jak zobaczy sie kupke po jakims okresie nie robienia, az sie boje ze to wszystko mnie czeka a ja taka panikara ze nie wiem jak to udzwigne, u mnie naprawde dobrze, po ciezkich poczatkach reszta ciazy byla super a teraz to szyjka sie skrocila, Szymek sie ulozyl glowka do dolu i wazy 3100! co mnie przerazilo bo termin mam dopiero na 17 wrzesnia! to jaki on duuuuzy bedzie?!! aczkolwiek lekarz kazal mi duzo lezec i co tydzien chce mnie widziec i mam byc gotowa od 1 wrzesnia i tak sobie marze ze ta data mi pasuje:))))

Roli kochana co tam u ciebie?? jak się czujesz??
To już 35 tydzień ciąży?? MAtko kochana jak ten czas leci:)
Mój młody 3 dni nie robił kupki, dzisiaj zrobił chyba z 6- z czego jedna wylądowała nawet na mojej twarzy:) hehe

Jestem!!:))))

Nie bylo mnie troche czasu a tu takie nowosci:)

Nie wiem komu pierwsze gratulowac, moze Bombelkowej, ze ujrzala upragnione 2 kreski:) Duuuuzo zdrowka dla Was i cudownych 9 miesiecy:)

Koralik i Aszi, gratuluje malenstw jak pieknie ze macie juz swoje skarby w ramionach oby sie zdrowo chowaly a wy kochane delektujcie sie macierzynstwem:))

Czy ktoras jeszcze zafasolkowala a ja przeoczylam? jesli tak to przepraszam i gratuluje:)

Pozdrawiam serdecznie wszystkei kobitki:)))

Koralik, gratulacje i uściski dla Ciebie i Maleńkiej :):):)

Koraliczku - wielkie brawa dla Ciebie, bylas mega dzielna, najwazniejsze,ze Zosienka cala i zdrowa...3majcie sie dzielnie:*

Koralik gratulacje, ważne że Zosia jest cała i zdrowa na świecie. Byłaś bardzo dzielna! Odpoczywaj tyle ile się da, niech brzuszek się ładnie goi... a i szybkiego powrotu z maleństwem do domku życzę:)

Koraliczek gratuluje!!!
Najważniejsze, że Zosia jest już z Tobą:) odpoczywaj kochana i regeneruj siły:)
jak będziesz miała możliwość to pokaż nam te cudeńko na mailu:)

Koralik i ja gratuluje :)

Koralik gratulacje :))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...