CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Ciężarówki zakładajcie nowy wątek, że starające się mogły przejąć ciążowe fluidki. Zawsze to działało:)

Bombelkowa na siłę nie ma co podwyższać ciśnienia.. spij dużo i korzystaj z każdej chwili odpoczynku, w 3 trymestrze coraz trudniej o sen..
dagolku tak lewatywa jest, przed laparo, ale spokojnie to nic strasznego.. ja miałam laparo w wojewódzkim 2 dni przed dieta, w szpitalu byłam na dzień przed i już nie dostałam nic jeść.. w dzień laparo rano najlepiej się wykąpać ogolić na przedszkolaka :) założą Ci cewnik i siu na salę operacyjną.. tam jeszcze zakładają taki aparat na szyjkę jak do hsg (to najmniej przyjemne), a potem już ładnie śpisz..po zabiegu też odpoczywasz i dostajesz kroplówki i przeciwbólowe no i po kilku godzinach wyjmują cewnik i pozwalają wstać ( ja po 2-3 h już kazałam sobie to wyjąć i niedługo potem za zgodą położnej wstałam) dzien po laparo dostałam sucharki na snidanie i wypis:) a potem ładnie zachodzisz w ciążę:) będzie dobrze!

Hej dziewczyny:)))

Bombelkowa co do ciśnienia ja też uważam że najlepiej odpoczywać, odpoczywac i jeszcze raz odpoczywać:) później będą nieprzespane noce - spij na zaś;D

Stokrotko - u nas ten cykl troszke mniej ciekawy bo mąż chory, ja przeziębiona i chyba lekko stracony. Nic - będa następne:)

Nasz młode mamusie - ściskam kciuki za wasze siły! Niedługo maluchy podrosną i do południa nie bedziecie ich mogły z łóżek wygonić;)

Starające - niech moc będzie z Wami;)))!

I przyjemnego weekendu dziewczyny:)!

Bombelkowa ja mam normalnie 130/90 więc to 80/40 i zły tsh powodowały, że leżałam całe popołudnie, no i te mdłości. Z perspektywy czasu stwierdzam, że mdłości były dla mnie najgorsze. I pilnuj tego Tsh, bo u mnie właśnie w ciąży zdiagnozowano niedoczynność, gdzie wcześniej było wszystko ok.

Koralik, czyżby Zosia nie dawały mamie się wyspać?;)

mam paragon z knajpki z 22 wrzesnia. mam go tobie wyslac listem? bo jestem z poza 3miasta:-))

Koraliczku święte słowa:) też mi brakuje snu, ale da się wytrzymać.
My w poniedziałek idziemy z małym do poradni preluksacyjnej na badanie bioder. Na szczęście tak profilaktycznie- moja pediatra rozdaje skierowania do wszystkich poradni na prawo i lewo:)
A 14 urządzamy małemu chrzciny:) Bombelkowa nie wiem jak ci pomóc z tym ciśnieniem. Mi się w pierwszym trymestrze tak strasznie chciało spać, potem jak mnie sen zmagał to od czasu do czasu piłam kawe. Ale skoro Ty nie możesz to może faktycznie się połóż i zdrzemnij troszke:)
Dziewczyny trzymam za wszystkie staraczki kciuki- będzie dobrze:)

bombelku mi ginekolozka powiedziala ze im nizzsze tym lepsze dla dziecka i nie podwyzszac :) wypoczywaj i spij jak mas zochote.. zazdroszcze snu ciezarowki.. odpoczywajcie poki mozecie! :P hihi

Stokrotka obojętnie z jakkiego sklepu. Ze stacji benzynowej też może być.a ciche dni są z powodu mojegoo libido,raczej malego. Co ją na to poradzę że wstaje tak wcześnie, że wieczorem najbardziej na świecie to spać mi się chce. A teraz jak mam ochotę to poszedł grać z chłopakami w kosza, chociaż prosiłam,żeby nie szedł. Normalnie zabić dziada! Albo ni, bo kto by zw mną wytrzymał:-P

kkasia1 dla każdej kobiety chyba co innego znaczy niskie, bo jeśli ktoś miał dość niskie przed ciążą, to niższe od tamtego już się inaczej odczuwa.
Tarczycowe w pięknej normie mam. Więc to nie to..

Bombelkowa, co to znaczy niskie? Ja chodziłam z 90/40, moja koleżanka z takim rodziła, nie zasnęła;). Mi tak około 20 tygodnia lekko się podniosło. Zbadaj sobie Tsh, on też może mieć wpływ na takie samopoczucie:)

życia jak życia...
szkoda dni płodnych na kłótnie...

Dziewczyny.. poratujcie.. jak podwyższyć sobie ciśnienie w ciąży?
Jestem nie do życia.. spałabym cały dzień.
Właśnie wypiłam puszkę pepsi i trochę lepiej, ale nie mogę przecież pić tego ciagle.. kawa odpada..

Asiunia a ten paragon to z jakiegos konkretnego sklepu?? musialabym poszukac,mzoe cos mam...

ciche dni z mezem masz? powazna klotnia, czy poszlo o pitolke? czasami idzie o pitole ale nikt nie chce przyznac sie do winy, badz ustapic..ehh.. nie kloccie sie Kochana..szkoda zycia na klotnie;-))

bedzie dobrze:**

Bombelkowa, zazdroszczę. u nas znów ciche dni... i wieeelkimi krokami zblizają się płodne (@26-30, więc już czas).

dziewczyny, przepraszam z góry, ze nie na temat i że zaśmiecam wątek.
potrzebuję jakiegoś paragonu z okresu 18-23 września. najlepiej spoza Gdańska (a jesli z Gdańska, to ze stacji benzynowej).
dziewczyny spoza 3-miasta...liczę na Was.
e-mail na priv...

Hej Dziewczyny.
U nas wszystko dobrze. Wrócił mi apetyt, brzusio rośnie, dolegliwości minimalne.. Najgorzej z ciśnieniem, bo niskie mam od kilku dni i boli mnie głowa i zamulona chodzę.
Dziś znowu kupiliśmy trochę ubranek dla Bartusia :)

Pozdrawiam Was!

no jak na opak to w sumie ok..bynajmniej maz mnie nie zdradzi i sie nie rozstaniemy:-)) i bedzie coreczka a nie synek..chociaz nam to bez roznicy..jesli kiedys bedzie...a wierze,ze bedzie:-))))

Ja myślę, że sny są na opak :) jak mi się śni dziecko lub, że jestem w ciąży to wiem, że dostane okres . Chodź czasami mi się śni, że dostaje okres czy plamie to i tak dostaje okres hihih :) To nasza podświadomość tak pracuje intensywnie

U mnie tempka dziś 36,6

Ania No i nic Cię nie zaskoczy spokojnie pojedziesz do szpitala i urodzisz :)
Ania powiedz mi czy przed laparoskopią miałaś robioną lewatywę? Wiem tylko tyle, że tydzień przed muszę być na diecie,a 2-3 dni przed to już na takiej ścisłej .

hehe to macie sny dziewczyny:) mi się śniło, że urodziłam córeczkę w cyklu kiedy właśnie zaszłam w ciążę:) więc kciuki trzymam:)
Ja wczoraj byłam na wizycie.. z Julkiem wszystko ok, wody w normie i ładnie rośnie.. ma ok 2600:) rozmawialiśmy już o porodzie, potem miałam wizytę u mojego ortopedy i wyszło na to, że mam wskazanie do cesarki.. ortopeda obawia się o moj kręgosłup i biodra..(w dzieciństwie miałam odwapnienia kości i 4 operacje na nogi, więc jest ryzyko, że miednica może być nieprawidłowo ukształtowana, a teraz nikt mnie nie prześwietli żeby sprawdzić) w przyszłym tyg idę się umówić do szpitala na poród.. może to dobrze Julek najważniejszy nie będę ryzykować że gdzieś utknie po drodze,albo ja się posypię.. a kolejna blizna i uroki gojenia nie są mi straszne:)
u mnie tyle:)

Dagolek u mnie dzisiaj tj w 27dc tempka 37,03...napisalam Tobie wiadomosc priv..

dziewczyny co tam u Was? Bombelkowa co tam u Ciebie?? jak sie czujecie?
Iwonus co tam u Ciebie?

ja mialam dzisiaj dziwny sen...ze widzialam meza jak calowal sie z inna kobieta, uderzylam i ja i jego.. on zazadal rozwodu bo to trwa juz kilka m-cy.. plakalam strasznie..dalam mu ten rozowd bo kocham go i chce by byl szczesliwy..kiedy on sie wyprowadzil okazalo sie,ze jestem w ciazy...ale mu nie powiedzialam o tym..w brzuszku byl chlopiec-synus... dziwny sen prawda?? a jak sie obudzilam to sie poryczalam..ehh.. to tak w skorcie napisane bo sen byl bardziej szczegolowy.. (ciagnelam za wlosy i nazwalam ta dziewczyne "wywłoką"...)

ehh.. dobrego dnia Wam zycze:-)

Stokrotka u mnie 26 dc tempka 36.8 , objawów nie mam żadnych ani na okres ani na ciąże. Ten cykl mam bezobjawowy :) myślę, że w poniedziałek przyjdzie @ .
A i śniło mi się w nocy,że mam córeczkę i razem z mężem ją mocno kochaliśmy i przytulaliśmy uczucie niesamowite :), ale jak to w śnie bywa to czasami widziałam ja jakby nie miała rąk czy nóg masakra:/

A jak tam u Ciebie?

hey dziewczyny;-))

dagolek - co u Ciebie? jak twoja tempka? jakies objawy na @ badz i nie?;-))

co u Was slychac?

pozdrawiam:-))

Inne tematy z forum

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (38 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...