CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Ciężarówki zakładajcie nowy wątek, że starające się mogły przejąć ciążowe fluidki. Zawsze to działało:)

Bombelkowa na siłę nie ma co podwyższać ciśnienia.. spij dużo i korzystaj z każdej chwili odpoczynku, w 3 trymestrze coraz trudniej o sen..
dagolku tak lewatywa jest, przed laparo, ale spokojnie to nic strasznego.. ja miałam laparo w wojewódzkim 2 dni przed dieta, w szpitalu byłam na dzień przed i już nie dostałam nic jeść.. w dzień laparo rano najlepiej się wykąpać ogolić na przedszkolaka :) założą Ci cewnik i siu na salę operacyjną.. tam jeszcze zakładają taki aparat na szyjkę jak do hsg (to najmniej przyjemne), a potem już ładnie śpisz..po zabiegu też odpoczywasz i dostajesz kroplówki i przeciwbólowe no i po kilku godzinach wyjmują cewnik i pozwalają wstać ( ja po 2-3 h już kazałam sobie to wyjąć i niedługo potem za zgodą położnej wstałam) dzien po laparo dostałam sucharki na snidanie i wypis:) a potem ładnie zachodzisz w ciążę:) będzie dobrze!

Hej dziewczyny:)))

Bombelkowa co do ciśnienia ja też uważam że najlepiej odpoczywać, odpoczywac i jeszcze raz odpoczywać:) później będą nieprzespane noce - spij na zaś;D

Stokrotko - u nas ten cykl troszke mniej ciekawy bo mąż chory, ja przeziębiona i chyba lekko stracony. Nic - będa następne:)

Nasz młode mamusie - ściskam kciuki za wasze siły! Niedługo maluchy podrosną i do południa nie bedziecie ich mogły z łóżek wygonić;)

Starające - niech moc będzie z Wami;)))!

I przyjemnego weekendu dziewczyny:)!

Bombelkowa ja mam normalnie 130/90 więc to 80/40 i zły tsh powodowały, że leżałam całe popołudnie, no i te mdłości. Z perspektywy czasu stwierdzam, że mdłości były dla mnie najgorsze. I pilnuj tego Tsh, bo u mnie właśnie w ciąży zdiagnozowano niedoczynność, gdzie wcześniej było wszystko ok.

Koralik, czyżby Zosia nie dawały mamie się wyspać?;)

mam paragon z knajpki z 22 wrzesnia. mam go tobie wyslac listem? bo jestem z poza 3miasta:-))

Koraliczku święte słowa:) też mi brakuje snu, ale da się wytrzymać.
My w poniedziałek idziemy z małym do poradni preluksacyjnej na badanie bioder. Na szczęście tak profilaktycznie- moja pediatra rozdaje skierowania do wszystkich poradni na prawo i lewo:)
A 14 urządzamy małemu chrzciny:) Bombelkowa nie wiem jak ci pomóc z tym ciśnieniem. Mi się w pierwszym trymestrze tak strasznie chciało spać, potem jak mnie sen zmagał to od czasu do czasu piłam kawe. Ale skoro Ty nie możesz to może faktycznie się połóż i zdrzemnij troszke:)
Dziewczyny trzymam za wszystkie staraczki kciuki- będzie dobrze:)

bombelku mi ginekolozka powiedziala ze im nizzsze tym lepsze dla dziecka i nie podwyzszac :) wypoczywaj i spij jak mas zochote.. zazdroszcze snu ciezarowki.. odpoczywajcie poki mozecie! :P hihi

Stokrotka obojętnie z jakkiego sklepu. Ze stacji benzynowej też może być.a ciche dni są z powodu mojegoo libido,raczej malego. Co ją na to poradzę że wstaje tak wcześnie, że wieczorem najbardziej na świecie to spać mi się chce. A teraz jak mam ochotę to poszedł grać z chłopakami w kosza, chociaż prosiłam,żeby nie szedł. Normalnie zabić dziada! Albo ni, bo kto by zw mną wytrzymał:-P

kkasia1 dla każdej kobiety chyba co innego znaczy niskie, bo jeśli ktoś miał dość niskie przed ciążą, to niższe od tamtego już się inaczej odczuwa.
Tarczycowe w pięknej normie mam. Więc to nie to..

Bombelkowa, co to znaczy niskie? Ja chodziłam z 90/40, moja koleżanka z takim rodziła, nie zasnęła;). Mi tak około 20 tygodnia lekko się podniosło. Zbadaj sobie Tsh, on też może mieć wpływ na takie samopoczucie:)

życia jak życia...
szkoda dni płodnych na kłótnie...

Dziewczyny.. poratujcie.. jak podwyższyć sobie ciśnienie w ciąży?
Jestem nie do życia.. spałabym cały dzień.
Właśnie wypiłam puszkę pepsi i trochę lepiej, ale nie mogę przecież pić tego ciagle.. kawa odpada..

Asiunia a ten paragon to z jakiegos konkretnego sklepu?? musialabym poszukac,mzoe cos mam...

ciche dni z mezem masz? powazna klotnia, czy poszlo o pitolke? czasami idzie o pitole ale nikt nie chce przyznac sie do winy, badz ustapic..ehh.. nie kloccie sie Kochana..szkoda zycia na klotnie;-))

bedzie dobrze:**

Bombelkowa, zazdroszczę. u nas znów ciche dni... i wieeelkimi krokami zblizają się płodne (@26-30, więc już czas).

dziewczyny, przepraszam z góry, ze nie na temat i że zaśmiecam wątek.
potrzebuję jakiegoś paragonu z okresu 18-23 września. najlepiej spoza Gdańska (a jesli z Gdańska, to ze stacji benzynowej).
dziewczyny spoza 3-miasta...liczę na Was.
e-mail na priv...

Hej Dziewczyny.
U nas wszystko dobrze. Wrócił mi apetyt, brzusio rośnie, dolegliwości minimalne.. Najgorzej z ciśnieniem, bo niskie mam od kilku dni i boli mnie głowa i zamulona chodzę.
Dziś znowu kupiliśmy trochę ubranek dla Bartusia :)

Pozdrawiam Was!

no jak na opak to w sumie ok..bynajmniej maz mnie nie zdradzi i sie nie rozstaniemy:-)) i bedzie coreczka a nie synek..chociaz nam to bez roznicy..jesli kiedys bedzie...a wierze,ze bedzie:-))))

Ja myślę, że sny są na opak :) jak mi się śni dziecko lub, że jestem w ciąży to wiem, że dostane okres . Chodź czasami mi się śni, że dostaje okres czy plamie to i tak dostaje okres hihih :) To nasza podświadomość tak pracuje intensywnie

U mnie tempka dziś 36,6

Ania No i nic Cię nie zaskoczy spokojnie pojedziesz do szpitala i urodzisz :)
Ania powiedz mi czy przed laparoskopią miałaś robioną lewatywę? Wiem tylko tyle, że tydzień przed muszę być na diecie,a 2-3 dni przed to już na takiej ścisłej .

hehe to macie sny dziewczyny:) mi się śniło, że urodziłam córeczkę w cyklu kiedy właśnie zaszłam w ciążę:) więc kciuki trzymam:)
Ja wczoraj byłam na wizycie.. z Julkiem wszystko ok, wody w normie i ładnie rośnie.. ma ok 2600:) rozmawialiśmy już o porodzie, potem miałam wizytę u mojego ortopedy i wyszło na to, że mam wskazanie do cesarki.. ortopeda obawia się o moj kręgosłup i biodra..(w dzieciństwie miałam odwapnienia kości i 4 operacje na nogi, więc jest ryzyko, że miednica może być nieprawidłowo ukształtowana, a teraz nikt mnie nie prześwietli żeby sprawdzić) w przyszłym tyg idę się umówić do szpitala na poród.. może to dobrze Julek najważniejszy nie będę ryzykować że gdzieś utknie po drodze,albo ja się posypię.. a kolejna blizna i uroki gojenia nie są mi straszne:)
u mnie tyle:)

Dagolek u mnie dzisiaj tj w 27dc tempka 37,03...napisalam Tobie wiadomosc priv..

dziewczyny co tam u Was? Bombelkowa co tam u Ciebie?? jak sie czujecie?
Iwonus co tam u Ciebie?

ja mialam dzisiaj dziwny sen...ze widzialam meza jak calowal sie z inna kobieta, uderzylam i ja i jego.. on zazadal rozwodu bo to trwa juz kilka m-cy.. plakalam strasznie..dalam mu ten rozowd bo kocham go i chce by byl szczesliwy..kiedy on sie wyprowadzil okazalo sie,ze jestem w ciazy...ale mu nie powiedzialam o tym..w brzuszku byl chlopiec-synus... dziwny sen prawda?? a jak sie obudzilam to sie poryczalam..ehh.. to tak w skorcie napisane bo sen byl bardziej szczegolowy.. (ciagnelam za wlosy i nazwalam ta dziewczyne "wywłoką"...)

ehh.. dobrego dnia Wam zycze:-)

Stokrotka u mnie 26 dc tempka 36.8 , objawów nie mam żadnych ani na okres ani na ciąże. Ten cykl mam bezobjawowy :) myślę, że w poniedziałek przyjdzie @ .
A i śniło mi się w nocy,że mam córeczkę i razem z mężem ją mocno kochaliśmy i przytulaliśmy uczucie niesamowite :), ale jak to w śnie bywa to czasami widziałam ja jakby nie miała rąk czy nóg masakra:/

A jak tam u Ciebie?

hey dziewczyny;-))

dagolek - co u Ciebie? jak twoja tempka? jakies objawy na @ badz i nie?;-))

co u Was slychac?

pozdrawiam:-))

Inne tematy z forum

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...