CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Ewciuś ja polecam dr Śliwińskiego nadal do niego chodzę:)

dagolek na pęcherz najlepszy jest furagin (na receptę) albo bez rwecepty UROFURAGINUM.

Śliczne ujęcie :)

Jesteśmy po genetycznym, wszystko jest w porządku.
Na 80% będzie synuś :))

image

Cześć :)
Dawno nie zaglądałam, prawie rok :) Na początek... Gratulacje dla Koraliczka. Na suwaczku widzę, że w końcu się udało (śledziłam z zapartym tchem Twoje starania i trzymałam mocno kciuki) :)

A ja mam pytanko: mój kolega z pracy bezskutecznie stara się o dzieciątko. Już kilka lat, wydali duuużo kasy i w sumie są już podłamani. Czy możecie mi (mi) polecić do kogo powinni się udać w Gamecie czy Invikcie żeby profesjonalnie się nimi zajęto?

Ja starałam się 4 lata... ale nie leczyłam się w klinice... po pierwszym cyklu z CLO się udało... także pytam i proszę o pomoc :) Będę wdzięczna :)

a ja jestem przeziębiona :( ból gardła, nosa, pęcherza i łamie mnie w kościach. Całe szczęście nie mam gorączki . A tempka mi tak przez to podskoczyła, że szok 37,4 :o

Dziewczyny co mogę kupić na pęcherz bez recepty?

oj tak - zakochana...ale tez stanowcza..to nie tak,ze pozwole sobie wejsc na glowe:-)) choc czasami maly na niej lezy jak ciagnie mnie za wlosy:PP

moze teraz musi bolec by pozniej byla piekna owu i 2 kreseczki pod koniec cyklu?;-))
ja przyzwyczailam sie do mierzenia i nawet jak mialam nie mierzyc to bylo to silniejsze ode mnie:P

Stokrotka - widać że zakochana ciocia jesteś:)!

Ja nie mierzę tempki i jestem pod waszym duuużym wrażeniem -naprawdę.

Póki co męczę się z @-jakaś wyjątkowa bolesna;/

Miłego dzioonka dziewczyny;)

dagolek w 1 fazie tj od @ do owu ma sie nizsze tempki, nastepnie ma byc skoczek o min 0,2 stopnia po czym tempka powinna w miare piac sie do gory i tak jesli sie udalo to utrzymuje sie wysoko,a jak sie nie udalo to w okolicy 12-16 dni fazy lutealnej (od owulacji) wystapi @..i jest spadek tempki..

u mnie dzisiaj 36,70 i 2 d fl..zobaczymy jak w pozostale dni..

gasze swiatelko - dobranoc wszystkim:**

stokrotka ja już chyba po skoku, jak 20tego miałam 36,2 to teraz już mam 36,7. Ale i tak z tego nic nie będzie bo biorę globulki dopochwowo bo jakieś paskudztwo się przyplątało :/
A i za bardzo nie znam się na mierzeniu tej tempki bo to mój drugi cykl jak mierze, ale w ostatnim cyklu od najniższej temki do okresu minęło 16 dni. Zobaczymy jak to będzie w tym cyklu. Pisze to bo coś ostatnio wspominałaś o tej drugiej fazie ile trwa. :)

trzymam kciuki za staraczki:)

ciekawe co tam u M&ms? bo się nic nie odzywa.

może powinnam podpowiedzieć to lekarce... 15 października ide na wizyte...

Asiunia przy normalnych cyklach lekarze też przepisują clo

Bombelkowa - zgadza sie - Mały Maciuś:-)) jest niesamowity - mówi mama, na lampme mowi "la", mowi baba, choc nie wiadomo czy to babcia..czy nie... robi brawo - na kosi kosi mniej reaguje ale na brawo to klaszcze.. robi papa i jakie ma klopotki -chwyta sie obiema raczkami za glowke i ja tak smiesznie kiwa:-)) - ciocia uczyła;-))
kochany moj:**

Oj dziewczyny, ja tez nie wiem kiedy to zleciało..
Mam nadzieje, ze jutro na genetycznym bedzie wszystko ok - trzymajcie kciuki.

stokrotko - brawo dla Maciusia (dobrze pamietam? :) )

Asiunia a mi się zdaje, że może w celu podkręcenia owulacji.. ja miałam cykle "normalne" 28dniowe i clo dostałam w celu podkręcenia owu, bo pęcherzyki były, ale same rosły słąbo.. grunt dobra diagnoza.. aa i ja chodziłam do ginekologa-endokrynologa razem z owu miałam regulowaną też prolaktynę i insulinę... więc może wszystko razem jakoś działało..

sadze,ze nie..bo clo przepisuje sie przy zachwianych cyklach, braku owu, dlugich cyklach..

dziewczyny, tak sie właśnie zastaawiam, czy lekarz moze przepisać clo przy normalnym cyklu

Iwonus - najwazniejsze sie nie zalamywac..trzeba wierzyc do konca..gleboko..na pewno sie nam uda:-)) a moze zalozymy wspolny watek bo obie zajdziemy w tym samym momencie..kto to wie... ja dzisiaj 2d fl..jeszcze prawie 2 tyg itego cyklu a potem sie okaze co i jak;-)

Stokrotka gratuluje zdolnego siostrzeńca;D
Moja bratowa na początku nowego roku rodzi - nie mogę się doczekać "nowego maleństwa" w rodzinie:)

Bomblekowa faktycznie nie wiem kiedy ten czas u ciebie ucieka..ja pamięcią jestem przy początku wątku i tym pięknym wyniku Bety:)

U mnie dziś gorszy dzionek -nadeszła @-za szybko o 3/4 dni:/..
Cóż zrobić..jak tylko się skończy cierpliwie działamy dalej:)

Koraliczku - staram sie pamietac o Was wszystkich choc czasami nickow nie pamietam i wstyd pisac co u Ciebie xxxx...? heh..

dagolek a jak u Ciebie? skoczek byl?

Bombelkowa 14 tydzien juz? szok to juz ponad 1/3 ciazy a jak szybko zlecialo...

musze sie pochwalic - moj siostrzeniec w wieku 10 miesiecy i 1 tygodnia przeszedl sam bez pomocy, bez przytrzymywania, zupelnie sam caly korytarz w domu a mamy dlugi korytarz,takze szczescie niesamowite:-))) mamy nagrany filmik..fajna pamiatka..maly jest cudowny:-))

Inne tematy z forum

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

Przeprowadzka- jaka firma? (46 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (121 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...