CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

ile dni od owu moge zrobic bete? kiedy cos mi juz wyjdzie? musze ja robic w dniu okresu czy wczesniej moge????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziewczyny stresuje siee...

dziękuje Kochane, teraz trzymam mocno za Was kciuki... :**

70 zł nigdy, ktoś nie miał pojęcia Koraliczek

ANA ja również gratuluję!!
Koraliczek, mam nadzieję,że my będziemy następne:)
pozdrawiam

byłam dzis na badaniu progesteronu, wynik jutro po 13, ciekawe czy bez lutki jest w normie... i pytalam od razu ile kosztuje beta hcg, 20 zl tylko a ktos mi mowil ze placil 70 zl... hehe :) zrobie sobie 30 maja ;p

Serdeczne gratulacje :)))))))))
Teraz kolej na Ciebie Koraliczku :)

ANA! prawie sie popłakałam :) strasznie sie ciesze, to ja nastepna w kolejce :) Ana super, jeszcze raz gratuluje i UWAZAJ NA SIEBIE!!! :*

a wiec bylam u mojego gina i mam maleńką fasolke :))
jestem szcześliwa, widziałam ja malutka kropeczka ma 4 mm. :)
za 2 tyg kolejna wizyta, juz sie doczekac nie moge. Oczywiscie musze bardzo uwazac, unikac wysokich temp. bo to niekorzystkie wpływa na maleństwo, bo jednak to ciąza podwyższonego ryzyka..dlatego ze nie było łatwo osiągnąć ten cel, ale w końcu sie udało i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)
narazie mam brac tylko folik, zero innych tabl, gdyby sie cos dzialo jakies plamienie to wtedy kontakt z ginem i duphaston.
mam skierowanie na rozne badanie np morfologia, grupa krwi glukoza i pare innych, a termin porodu to 28 stycznia (2 dni przed moimi urodzinami:) Gin założył mi karte ciązy, zbadal mi cisnienie , sprawdził wage zmierzyl obwod brzucha :P
To chyba tyle jestem bardzooo szczesliwa i Wam Kochane tez tego życze :)

buziaki dobrej nocki :*

no jak 2 grube krechy to na pewno :) nie chce mowic ale ja od poczatku wiedzialam, maj jest szczesliwy ;d

No to chyba można już oficjalnie gratulować :))))))

Ana, cieszę Twoim szczęściem:) pozdrawiam

mąż szczesliwy ale jeszcze nie dowierza :)
a poza tym wiedza narazie tylko mama i siostra... nie chce zapeszac...
rowniez bardzoo sie ciesza :))

jak juz bedzie wszystko ładnie widac i wszytko bedzie w porzadku to sie pochwale całemu światu :)
uciekam sie zbierac :)
pap

Ana a ja rodzina zareagowala? co m Twoj pewnie szczesliwy :D

no to Ana ja czekam na wiadomosci... a mnie brzuch dalej boli, kluje nie wiem jak to okreslic powyzej jajnikow i jajniki... wkurzajace... pewnie okres idzie bo zaczyna mnie tak cmic juz..

czesc Dziewczynki :)

bedzie dobrze, tez zobaczycie 2 kreseczki. :))
ja za godzi pędze na wizyte do mojego gina... mam nadzieje ze juz zobacze cokolwiek co świadczy o ciązy. dzis oczywisci tez zrobilam test (tez mialam zapas bo moj gin mi podarował ok 15 testó hihi) i dzis ostatni wykorzystalami pokazał 2 ciemno - czerwone kreski :) nawet ta w polu testowym byla ciemniejsza :D

bardzo sie ciesze... mam nadzije ze sie nie rozczaruje. czyje sie oki tylko piersi mam takie pełniejsze i wrazliwe, noi i smak jakis dziwny, niektore rzeczy dziwnie mi smakuja inaczej jakos tak metalicznie ;P

pozdrawiam i pozniej napisze jak po wizycie :)

papa

dzwonil do mnie pan doktor :D i nie musze isc do szpitala na diagnozowanie PCo tylko pojde od razu na stymulacje :) a progesteronu mam nie brac bo ide i jutro i pojutrze na badanie progesteronu wlasnie... a po niedezieli mam sie zglosic z wynikami do szpitala :) ruszylo sie :) wiec pojde od razu na stymulacje :D no chyba ze sie w tym miesiacu udalo ;p aha i powiedzial ze hsg nie musze miec jesli nie mialam nigdy wczesniej zadnych zapalen, mowil ze nie ma narazie takiej potrzeby... i nie jestem z tego zadowolona bo chcialam miec to hsg mimo ze sie boje, ale bym wiedziala przynajmniej co tam jest...

Dziewczyny luteina jest na recepte czy nie koniecznie? bo kiedys chyba kupowalam bez... mam 10 tab i nie wiem czy mi starczy, biore po jednej dziennie chyba wiecej nie musze?

W Polsce, w Polsce:) Teraz.
Chodziło mi o zapas z porzednich starań. wtedy byłam w Norwegii.

Lena to gdzie Ty siedzisz? nie w Polsce? no ja na bete chce isc ostatniego maja nie wiem czy nie za wczesnie? bedzie dokladnie 11 dni po owu... ale ten maj taki szczesliwy ze boje sie isc w czerwcu ;p glupie co? ale ratuje sie juz jak moge ;p Oby było 6 KRESEK!!

Inne tematy z forum

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

pożyczka hipoteczna? (18 odpowiedzi)

moim rodzice mają mieszkanie własnościowe ( maja po 65.70lat) niestety ja niemam żadnej zdolności...

Ovarin - która zaszła po nim w ciaże? (41 odpowiedzi)

Staram się i staram i nic :( Lekarz zdiagnozował u mnie PCOS, stąd brak ciązy :( Pocieszał że to...