CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

ana jak zrobisz bhcg to to mażna sprawdzić który tydz. ale pewnie u każdej kobiety jest inaczej

mam pytanie
Dziś byłam u lekarza bo w końcu udało się :D
mam brać 3 x 1 tabl duphaston i 2x luteina dopochwowo. Nie spytałam sie lekarza w jakich odstępach mam brac tabletki. Może ktoś wie i może mi doradzić będę wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja bety nigdy nie robilam ale z tego co wiem po poziomie tego hormonu mozna okreslic ktory to tydzien :) ja sie modle zeby nam sie Ana udalo bo to niemozliwe zeby bylo tyle porazek...

napiszcie mi jeszcze prosze czy beta daje odp ktory to tydz ewentualnej ciązy??? :)

Basieniak a Ty ile cykli z clo przeszłaś zanim sie udalo :)? w ktorym m-cu jestes??

Koraliczek bedzie dobrze !!! jak test owulacyjny wyszedl pozytywny to napewno owulacja byla albo bedzie.
Mi nigdy test owulacyjny nie pokazal 2 kresek :/

HEJ Kochane...

dzis tez zrobilam test... i znowu ta kreska taka bladziutka chyba nawet bledsza :/ za pierwszymn razem w czwrtek robilam wiecz i wydaje mi sie ze byla wyrazniejsza.
Dzis kupilam w aptece testy z innej firmy zobaczymy czy bedzie jakas roznica. ale te tez maja czulosc 25 czegos tam :P
rano zmierzylam temp. ale nie od razu po wstaniu , bo i tak wykresu nie robilam wiec nie ma sensu... tylko troiszke pozniej i mialam 37 stop. (mierzone pod pachą)
poza tym troszke brzuch dołem mnie poboloewa ciekawe czy to dobrze czy zle?

pozdrawiam

Ani.. Anie nie wiem ;p :) brzuch mnie nie boli juz w ogole to chyba niedobrze?

aaa Koraliczek dobrze radziłaś Anie (chyba dobrze odmieniłam), lekarz zapewne byłby zadowolony z widoku bety, bo jak na USG jeszcze nic nie widać to po becie wiadomo troszkę na czym się stoi i najlepiej po 2 dniach sprawdzić czy przyrasta

Basieniak ;p jakos bede misiala sobie to poukladac i z tym zasnac ;p

Ana test od Twojego gina mógł mieć czułość aż 25ml/U i dlatego kreseczka jaśniejsza niż na teście 10 ml/U z rana, możliwe też, że u Ciebie z rana jest większa stężenie hcg.
Ja mam cykle 28-dniowe, skok owulacyjny miałam 13dc (owu mogłam mieć 12dc) - licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki w 38dc biło już u mojej dzidzi serduszko, licząc od skoku owulacyjnego czyli tzw. fazę lutealną to w 26 dniu tej fazy

Możliwe, że np będzie widać tylko pęcherzyk i wtedy trzeba będzie poczekać do kolejnego USG, aby zobaczyć zarodek i bijące serduszko

Zagnieżdżenie występuje około tygodnia po zapłodnieniu, u mnie spadek tempki na zagnieżdżenie był w 8dc fazy lutealnej, a w 12 dniu tej fazy wyszedł mi pierwszy test

Kochane mam nadzieję, że zbytnio Wam nie namieszałam, ale to jest na moim przykładzie

:) chyba faktycznie od 1 dnia ostatniej miesiaczki sie liczy 1 tydz ciąży.
Ok ja uciekam ide spac bo ostatniej nocy nie moglam zasnac i cala noc sie meczylam... i padam z nóg :P

pap jutro sie odezwe :*

ja gdzies czytalam ze od ostatniego krwawienia, trzeba na necie zobaczyc moze znajde... a moze basieniak wie? w koncu jest juz w ciazy ;p;p;p :D Ana zrob betke w poniedzialek zeby lekarzowi chociaz pokazac :) tak mi sie wydaje ze bedzie ok :)

koraliczek nawet nie wim jak to sie liczy...? a nie od zagnizdzenia?

to juz by byl 4 tydzien ciazy tak? dobrze ja to licze? bo od ostatniej miesiaczki sie liczy, mysle ze bylo by widac jakas malenka kropeczke :) Boze Ana nie dowierzasz ja bym juz skakała z radosci, tyle testow Ci pokazuje 2 krechy.. Ana UWIERZ UDAŁO SIE!!! ZASŁYZYŁAS SOBIE!!!

ja juz podzialalam, moze jeszcze raz wieczorem ;p na razie padam ;p a jutro przyjedzie rodzinka na grila i ciotka z kuzynka z dalsza z zaproszeniami na slub :) w lipcu impeska :D

masz racje Basieniak ... mozna zeswirowac :P
ja dzis zrobilam 2 testy jeden rano zaraz po wstaniu ( ten test z apteki - czulosc 10nl/u - nie wiem czy dobrze ta jednostke napisalam, bo sie nie znam... i wyszly d kreski jedna ciemna druga jasna a za godzine zrobilam test ten tester od gina i ta deuga kreska byla mniej widoczna o tej na tescie nr 1.

zobaczymy co jutro pokaze :)
i tak bede chyba do wtorkowej wizyty testowac hihi... a jak myslisz we wt bedzie 34 dc... czy juz byloby cos na usg widac?

Ana ważne, że test pokazuje 2 kreski, będą ciemniejsze, zobaczysz...mojej bratowej np w dniu @ nie wyszły 2 kreski, a dopiero tydzień później ledwo co widoczna, a mój bratanek ma już ponad 2 latka...a Koraliczek dzisiaj działa :))))
szkoda, że nie udało się Tobie zrobić bety, bo ona jednak wyjaśniła by wszystko...poza tym ja robiłam testy codziennie, bo w Irlandii ciężko z betą i czasami testy tej samej firmy zrobione jednocześnie pokazywały różne odcienie kreski więc do testów to tak z przymrużeniem oka czasami, bo można ześwirować

slr... :P nie mam pojecia skąd si eto wzięło ;P

hej Kobietki..
nie robilam bety , nie mialam czasu rano a popołudniu bylo juz za poźno, slr stwierdzilam ze nie ma co szlec co ma byc to bedzie.... zobaczymy ...dzis test tez pokazl 2 kreski ale ta jedna taka słabiutka :/

wy mi gratuluyjecia ale ja jakos nie dowierzam... by to naprawde byla ciąża, jutro robie raz jeszcze test :) mam nadzieje ze juz bedzie bardziej widoczna ta kreseczka :)

pozdrawiam Was a Ty Koraliczek działaj :)**

będę trzymać kciuki za pęknięcie, a Ty po przytulankach leż min 20 min :D:D:D aby tak wspomóc chłopaków :)))

powtorzylam test owu i wyszly 2 grube krechy a ta druga to az purpurowa bede wieczorem dzialac na potęgę :D prosze trzymajcie kciuki by peklo...!! :D

Ana co z betą?

Inne tematy z forum

macierzyństwo zamiast "kariery" (61 odpowiedzi)

Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo ja zawsze myślałam,...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

niemowlę w dzień prawie w ogóle nie śpi (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Zastanawiam się czy tylko ja tak mam i czy to jest normalne. Mój synek ma już...