CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

Koraliczek no to super ze taki piekny pecherzyk urósl... oby pekl !!!
u mnie narazie nic nowego ciagle biore plastry, jeszcze 3 mi zostalo... i od poniedz luteina pozniej clo... izobaczymy jak u mnie bedzie !

Kasiunia rowniez Cie witam na forum :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czesc :) Witam kasiunię :) milo Cię powitac na forum,a co do tego hsg i laparoskopi co pisalas, mysle ze jezeli jest tak zle z ta torbiela nie ma sie co zastanawiac, a jesli pozbedziesz sie tego swinstwa bedzie Ci latwiej zajsc w ciaze :)
Ana co u Ciebie? ja sie pochwale :) 4 proba z clo i sie udalo, mam piekny pecherzyk 19 mm, ma peknac jakos we wtorek a w srode ide na kontrole :) bardzo sie ciesze ale teraz mam wyrzuty sumienia bo jak sie ciesze to pewnie nic z tego nie bedzie... pierwsze co zrobilam jak wyszlam od lekarza to zadzwonilam do mojego meza :) tez sie bardzo ucieszyl w ogole o niczym innym teraz nie mysle, musze sie czyms zajac bo zwariuje, jeju oby pekło i bylo tak pieknie na przelomie marca i kwietnia!! Trzymajcie kciuki!!

Czesc dziewczyny ja tez staram sie z mezem o dzidziusia juz pol roku i nic z tego nie wychodzi :((( u mnie pecherzyki pieknie rosna wiec nie biore clo ale od jakiegos czasu nie pekaja i mam klucie jajnikow az do miesiaczki - od miesiaca mam robiony monitoring 12 i 15 dc -i robi sie torbiel krwotoczna z takiego niepeknietego pecherzyka, a od 16 dc zaczynam miec plamienia brazowe wlasnie przez ta torbiel. Powiem wam, że juz mi sie ryczec chce :((( ale posty Lusi podnoszą mnie na duchu i te II kreski gratuluje . Zaczynam miec powoli stany depresji - nie chce mi sie pracowac, spotykac ze znajomymi nic kompletnie nic jest mi wszystko obojetne. Moj lekarz wspominal cos o badaniu HSG i laparoskopii ale czy organizm chce takiej ingerencji ?? sama nie wiem co mam robic badania hormonalne mam w normie tylko prolaktyne po 60 min 10 - krotnie wyższą. Fajnie ze jest taka stronka i moge sie wygadac bo nie mam do kogo :((( pozdrawiam serdecznie i bede pisala dalej jak tam moje staranka trzymajcie kciuki.Narazie od 16 dc biore dhupaston na wchloniecie torbielki i 4 dc mam sie zglosic na monitoring.

Koraliczek bedzie dobrze trzymam kciuki... napisz jak po usg? :*

Hej Wam :) lusia fajnie, że sie pojawiłaś :) zaglądaj częściej, caly czas sobie przypominam ten watek z forum jak zobaczylas u siebie 2 kreseczki! to mnie trzyma w kupie.. Ana ja jestem juz po clo, wczoraj byl ostatni dzien, bralam po 3 tabletki od 5 do 9 dc. jutro ide na usg zobaczyc czy sa pecherzyki.. jak nie ma to rezygnuje z leczenia prywatnego.. mam skierowanie do szpitala na ligote od innego lekarza i mysle ze w kwietniu chyba skorzystam z niego :( bardzo by chciala by na tym usg bylo cos optymistycznego, denerwuje sie

hej Kochane :*:*

Koraliczek... nie wiem jak ma sie clo z antybiotykami... moze zadzwon do gina ... a juz zaczelas clo?? po ile tabl bierzesz??
ja jakos nic nie pisalam bo u mnie nic ciekawego, jakos nie mialam nastroju, tak jak pisalam okres mi sie zatrzymal nie mam pojecia czemu... moze stres... zmienilam prace...zyje w ciaglym biegu... moj organizm zawsze jakos reagowal na takie zmiany, mam nadzieje ze to tylko taki powod. Bylam u gina powiedzial ze endo sie nie odbudowalo, przepisal mi plastry z estradiolem SYSTEM 50 mam naklejac 3,6,10,13,17i 20 marca od 14go do 25go maraca luteina i niby ma wszystko wrocic do normy, takze narazie jestem na plastrach w poniedz zaczynam luteine i jak dostane @ to od 2 dc clo po 2 tabl.
Licze na ten cykl...ale jakos juz nadzieii powoli mi brakuje, nie wiem czemu raz mialam ladny pecherzyk (ale i tak nigdy sie nie udalo) a raz wogole jest masakra pecherzyki male endo nie takie jak powinno byc!! ale trzeba wierzyc... bo bez wiary chyba nie daloby sie zyc :)

Lusia... milo Cie widziec na forum, ciesze sie ze u Ciebie wszystko super ze dzidzi taka duża ... :*
Pozdrawiam

Buziaki :*

hey dziewczyny,

dawno tu nie zagladalam :).
w sumie to nic takiego ciekawego u mnie nie slychac...
jestem w 29 tyg ciazy, mam zalozony pessar, bo szyjka zaczela mi sie skracac.
bedziemy mieli dziewczynke :) jest taka duza. wazy juz 2 kg i ma 5cm stope :)

buziole :*:*:*:*

heej :) jestem chora :( dostalam antybiotyki i nie wiem czy to ma jakis wplyw na clo, biore te leki rownolegle, mam nadzieje ze nie zacmi dzialania clo, Ana co u Ciebie?

Hej :) zagladam tu co kilka dni, nie mam internetu chwilowo ale jak tylko moge wchodze na forum :) ja dzis dostalam w koncu okresu, a ten obiecujacy cykl mial byc ten obecny dlatego sie niecierpliwilam przed @. Mam okropne bóle i głowy i jajnikow i nerwy mi puszczaja tak samo, z moim mezem tez sie kloce, codziennie, on chyba ma mnie juz dosyc, nie jestes sama :) wiem ze te wahania mina jak tylko osiagniemy swoj cel i zaczne przyjmowac leki na regulacje tego wszystkiego.. podobno hormony trzeba dopasowac do organizmu ale z clo nie da sie niestety zrobic nic innego jak tylko go brac. w piatek z 2 tyg ide na usg, trzymam kciuki za nas wszystkie!!!!!!!

Witam Was...dziewczyny czemu nic nie piszecie ? co tam u Was??
dzieki ze chociaz Ty Koraliczek jestes :*
Ostatnio pytalas czy oby nie jestem w ciąży bo @ nie mam nawet po luteinie...ale napewno nie jestem bo jak bylam ostatnio na wizycie u mojego gin ok 40 dc, to powiedzial ze nawet owulki nie bylo, wiec testu nie robilam bo w cuda nie bardzo wierze... poki co czekam jeszcze dzis i jutro i jak @ sie nie pojawi ide na zastrzyk :/ ale przynajmniej zaczne nowy cykl...
hormony mi szwankuja,okres powinien byc a go nie ma, chodze ciagle poddenerwowana, rozdrazniona, kloce sie z mezem i wszystko mnie zlośći... masakra! ehh niech juz przyjezdza ta wredota ;)
Koraliczek a Ty piszesz ze ten cykl mial byc obiecujacy... wiec moze jestes w ciazy skoro okres sie spoznia?
Oby
buziaki :*

Witajcie :) troche mnie nie było ale widze ze nic sie nie zmienilo.. cisza... ja tez nie mam jeszcze @ i nie wiem kiedy przyjdzie, boli mnie jak na @ juz 3 tygodnie i nic.... eh a ten cykl podobno ma byc obiecujacy i troche sie niecierpliwie...

hej Kobietki :*
u mnie juz 6 dni po odstawieniu luteiny i @ nie ma... jak jeszcze w viagu 4 dni nie przyjdzie jade na zastrzyk :/
a niech to ... nigdy mi sie tak nie zdarzylo :( i tak cykl sie wydluza i wydluza a ja czekam na kolejna szanse z clo.
Buziaki dla was :**

zastrzyk mialam do wyboru, albo w pupe, slabszy albo dopochwowo... wzielam w pupe i @ dostalam tego samego wieczoru... tylko po zastrzyku mialam okropny bol miesiaczkowy ;/ bralam ibuprom max z nospą. u mnie postep bo piersi zaczęły mnie bolec, tylko tak dziwnie bo same sutki i brzuch tez pobolewa ale jakos... tak bardziej pulsuje.. moze przez brak luteiny.. no bo test robilam w dniu kiedy powinna wystapic @ i byla jedna krecha. tak mysle ze jak do jutra nie bedzie @ pojde do gina. Ana a na pewno nie jestes w ciąży?

hej Koraliczek... mysle ze zglos sie do gina...podpowie co robic lepiej samej nie decydowac... u mnie juz 3 dni po odstawieniu i @ ani widu ani slychu :/
mam nadzieje ze jeszcze przyjdzie podobno do 10 dni po odstawieniu moze sie pojawic. no zobaczymy a jak nie dostane po 10 dniach od zakonczenia brania to tez mam sie zglosic na zastrzyk...
jak taki zastrzyk wygląda?

ana ja mam zazwyczaj dzien po odstawieniu lub w trakcie brania tak jak ty, ale raz nie przyszla i dostalam zastrzyk na wywolanie.. ot tak sie cykl wydluzyl i nie mial zamiaru przyjsc nowy.. A ja mialam w tym miesiacu nie brac luteiny bo mialam badanie na progesteron i juz mam chyba z 35 dc a @ nie widac.. do gina nie wiem czy mam isc juz teraz czy jeszcze czekac.. a moze sama wezme luteine na wywolanie tak jak zawsze mi lekarka daje..? chociaz.. moze sie nie bede sama leczyc..

Dziewczyny ile dni po odstawienu luteiny dostajecie @. ja zawsze dostawalam w trakcie brania albo dzien po odstawienu, dzis juz mija 2 dzien od zakonczenia brania i nie ma okresu , juz sie martwie nigdy tak nie mialam, a ciaze gin wykluczyl...wiec o co kaman??

Lena :( ;( trzymam kciuki!

Mnie też dawno nie było i to nie dlatego, że już nie interesuje mnie Wasz wątek.

Ja również mam żałobę po naszym Aniołku....

Te skurcze, o których pisałam wczesniej stały sie nie do zniesienia i 9 stycznia odeszły mi wody. Nasze maleństwo urodziło sie w 17tym tyg. Stało się to w nocy przed wyjazdem do Polski.

To był najgorszy koszmar w moim zyciu! Nigdy sie z tym nie pogodzę! Wciąż tęsknię za swoim Skarbem, za jego r******i w moim brzuchu....

Teraz wciąż czekam na pierwszą @. A po ok. 3 miesiącach rozpoczynamy starania na nowo....

pozdrawiam Was dziewczyny i dużo szczęscia życzę

ana ja w tym miesiacu tez bez luteiny bo mialam badanie progesteronu, owulki nie bylo, najwiekszy pecherzyk jakos 17 mm juz nie pamietam. Czekam na @, powinna juz byc, poki co wszystko mnie boli, tzn tak jakos inaczej niz na @ ale zle samopoczucie to raczej dobra oznaka, moze nie bede musiala brac na wywolanie... u mnie z miesiaczka roznie bywalo... jestem na 3 tab clo i mam nadzieje ze cos sie uda :)
Dziewczyny obudzcie sie :) napiszcie co u Was :) cokolwiek :)
Pozdrawiam!

HEJ ... dlaczego forum zamilkło??? taka cisza juz długi czas ...
pewnie u was po staremu tak jak i u mnie... w tym cyklu nie przyszedl okres bez luteiny nie wiem czemu , ale moj gin mowi ze przy cyklach bezowulacyjnych tak sie zdarza ze cykle sie wydluzaja( wiec teraz biore na wywolanie jutro ostatni dzien na lutce a pozniej clo... zobaczymy co kolejny m-c przyniesie ...?!

Inne tematy z forum

Badania prenatalne ! Kto miał ? (64 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?