CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

Pieści chłopak - dziewczynę.
On: - Kochanie, czy ty masz piersi ?
Ona: - Głupie pytanie, oczywiście ze mam !!!
On: - To czemu nie nosisz ???!!!!!!!

tak dla poprawienia humoru w temacie wymion:) jak zaciążymy to nam raczej nie grozi;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zona do męża: masuj wymiona masuj...

a co bedzie juz po karmieniu ;x cycki jak u smoczycy!

musisz być silna Lusia.. napijesz sobie za jakieś 2 lata:)

taaa...masować wyniona;) jak dobrze pójdzie i zaciążymy to nasze cycki będą niedługo takimi wymionami....

lusia ale niebawem tzn jak skonczysz karmic ;p zrobisz sobie taka impreze :D ze popamietasz :D ile ja bym dala zeby zobaczyc 2 kreski na tescie moglabym nawet i nie pic i lezec w szpitalu ale zeby byly 2 a nie jedna!

wymiona powiadasz? ;p

prawda prawda:) ja sie wkurzam na siebie ale jak tylko wracam z gabinetu to sprawdzam czy ktoś też tak miał, czy w tym dniu cyklu taki pęcherzyk to ok...:)
raz mi się spóźniał okres i myślałam, że to ciąża. niestety testy wychodziły negatywnie. przewertowałam cały net w poszukiwaniach i znalazłam jakis ciekawy artykuł.... szkoda tylko, ze dotyczył byłda domowego... nieźle sie uśmiałam, bo dopiero przy zaleceniach się zorientowałam, jak napisane było "masować podbrzusze i wymiona..."

tak to jest z samoleczeniem:)

oooo jeny dziewczyny o winie piszecie???

ja uwielbiam whiskey... mam tu przed soba Dimpla 25 letniego, Stars&Stripes (amerykański) i red label :):):), cola do tego i bym sama calgo wydudlala :)... i do tego mietowego L&M link zapaliła :):):):)

łojoj... ale jak sobie pomyślę o nastepnym dniu, to wole nie myslec... :D ... ale w ciazy niestety nie wolno!!! :P

ja idąc na wizyte też czasem mysle a wez sie ugryz w jezyk bo lekarz ci sie karze w koncu sam leczyc, lekarze tez nie lubia madrzejszych pacjentow od siebie, a jak sie cos nie podoba to zmien lekarza i juz... ale sama nie wiem, ta moja pani doktor to aniol, zawsze sie usmiechnie, pocieszy :) moze to tylko jakies moje paranoje

o tak... jak to już zjadłam wszystkie rozumy;) zresztą moja mama mi cały czas zarzuca, że studenci psychologii są dziwni i lubią się wymądrzać;)

ja też mam obcykane wszystkie fora. jeszcze trochę będę wiedziała więcej niz lekarz, co mnie doprowadza do szału bo idąc na wizytę chciałabym się dowiedzieć czegoś nowego a nie instruować doktora;)

tak :) bedziemy pisac legendy do postepowan z dziecmi, pedagog i psycholog razem wzieci...

kurcze mam sie zajmowac w przyszlosci ludzkim umyslem a nie moge poradzic sobie z wlasnym, moze powinni mi zabrac internet? za duzo czytam o pco clo i starajacych sie... warjuje od czekania i tego "chcienia"

może się przeniesiemy na jekiś forum "ciocia dobra rada"??

ojj to prawda. robi się coraz bardziej niebezpiecznie, ale myślę, że sześciolatka to bym spokojnie puściła samego na podwórko, przynajmniej na moje osiedle.
ale z tą 18-tką nieźle;) z synkiem na randkę;)

nie no, ja akurat nie jestem za "samodzielnym" wychodzeniem na dwor, tzn nie mowie ze do samej 18 bede wychodzic z dzieckiem ale za czasow mojej mamy nie bylo tyle zuli, chamstwa i gowniarstwa na dworze co teraz... balabym sie teraz, moze jeszcze zalezy kto gdzie mieszka.

ja tak się śmieje, ale naprawdę może nam odbić potem:) biedne dziecko na dwór samego nie puszczę, albo bedę siedzieć w oknie i patrzeć. Pół biedy jak to byłaby dziewczynka, ale chłopak... kalectwo na całe życie;)
jak to miło się powymądrzać;)

hehe taaa.. a potem sie okaze ze bedziemy jeszcze gorsze, przepraszam - gorsi, zapomnialam o tatusiach ;p a tak swoja droga czytalam gdzies artykul, calkiem przypadkowo o matce, ktora zaraz po narodzinach jak wrocila z dzieckiem do domu, wszystkie klami w domu owijala gaza z %% dla odkarzania rak, jakies cuda niewidy robila maseczki dla rodziny i dziecko ponoc teraz jest okropnie chore i sprawa w sadzie chyba nawet jest o odebranie praw rodz. tylko nie wiem czy nie pomieszalam teraz 2 artykolow...

no niestety tacy są;) dziecko przecież nawet piasku powinno się najeść dla zdrowi.
jeny..my tu tak jedziemy a kto wie, czy nam tez tak "nie odwali;)"

ale to organizm sie przeciez wyjalowi i jeszcze gorsze beda tego skutki niz glupi katar! chrzesniak mojego meza np je jabłka prosto z drzewa tylko dziadek w koszule wytrze, albo marchewke prosto z ogrodka tez otrzepana tylko i lekko oplukana z piachu a ma 3 latka, fakt ze bez konserwantow chemii itp bo z wlasnego ogrodu.. ale to uodparnia!

działa dobrze:) polubiłam nawet sprzątanie łazienki;)

ojjj z tymi ograniczeniami to bym właśnie nie przesadzała. Czasem jak podczytuję fora to się zastanawiam czy ze mną wszystko ok?? Folik przez pół roku, dopiero potem starania. Wyjść nigdzie też nie można, broń boze usiąść przy kimś kto pali... i potem niestety tak samo się zachowują w stosunku do swoich dzieci.
Mam znajomych, którzy trochę się starali o dzidzię i teraz jak widzę co wyprawiają...biedne dziecko na dwór prawie nie wychodzi, do znajomych nie chodzą, a jak już wyjdą to koniecznie muszą mieć gwarancję, że nikt nie ma kataru...

szampan i szorowanie podlogi, powiem Ci ze ciekawe :) musze sprobowac ;p wplywa to na samopoczucie podczas sprzatania? ;p
tak tak sa takie osoby, moja kumpela stwierdzila ze za kilka miesiecy bedzie chciala sie starac i juz teraz nie pije nie pali nie je pustych kalorii.. niby ok ale.... bez przesady!

no do porodu to jeszcze trochę;)))
ja akurat bardzo lubię tak sobie do obiadu winko wypić. Wogóle mam taki rytuał sprzątania wkndowego. Nalewam sobie szampana i szoruję podłogę..ekskluzywna kura domowa;)
ale teraz wolę nie ryzykować... po co mam sobie później wyrzucać.
ale zapewne masz rację, to za wcześnie raczej żeby kieliszek wina mógł wpłynąć na cokolwiek. Chociaż wiem, ze są takie ortodoksyjne osoby co absolutnie nie ruszają nic w trakcie starań.

Inne tematy z forum

Obniżenie /wypadanie macicy (1230 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...