CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

lena85 to trzymam kciuki i nic sie nie martw, ja tez mam pco i bardzo niereglurne cykle od 21- 60 paru dni :).... tzn teraz odkiedy biore duphaston mam zawsze co 28 dni.

a moj ginekolog, to gosc co? hahhahahaahahhaha jak sobie przypomne.... nie moge z niego!

ale nie spiewal wcale tal zle nie? :) mi sie podobalo.... zawsze jak mnie bada, to sobie cos tam nuci :):):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lusia koniecznie napisz jutro co tam po wizycie u gina. A tak swoja droga to faktycznie niezły z niego artysta;)))Tez widziałam jego występ.

Ana, tak naprawdę to jeszcze nie zaczełam Clo :/ Ten cykl miał byc pierwszy,ale wyszło jak wyszło:// Mam jednak małą nadzieję,że bez wspomagaczy tez może się udac ( takie jest nastawienie mojej obecnej ginekolog) choc ja nie wiem sama co myslec, wciąz mam w głowie słowa lekarza, do którego trafiłam przez przypadek na usg jakies 1,5 roku temu. Jednoznacznie stwierdził PCO i skwitował krótko,ze bede miała problem z zajsciem w ciąze:((((( Pocieszam sie jednak,ze kolejne dwie lekarki były pozytywnie nastawione i twierdził,że nie jest tak źle.
Ja poprostu jestem bardzo niecierpliwa i chciałabym juz w krótce tulic swoje maleństwo....

AGUSEEK!!!!!!!!! :):):) mam pytanka do Ciebie, bo ty to zawsze masz dobre rady.

Jak bylas w ciazy, to tez cie brzuch bola jak na @? i mnie np bolal 2 dni temu caly dzien a wczoraj i dzis juz nie! to normalne?

i jaki mialas sluz w ciazy?

buziole :*:*:*:*:*

lena85- dzięki :*, ale jutro bede wiedziala, czy na pewno jestem w ciazy... :)

dziewczyny, wam tez sie uda, ja zawsze myslalam, ze nigdy nie zobacze 2 kresek, bo myslalam, ze u mnie to nie mozliwe, to cos za pieknego, zeby moglo mi sie zdarzyc :) a tu bach... no ale nie chce peszyc :)

jutro mam o 9.30 termin i jak wroce dam znac :)
ja sie staralam 3 lata. 2,5 bez clo, bo sie balam chodzic do gina, naprawde mialam strach :), a teraz uwielbiam, moglabym chodzic codziennie.

przed mialam taka babke.... okropna.... a teraz? wow super ginekolog i wyobrazcie sobie, ze w sobote, po meczu ide do hotelu wlaczylam tv, patrze a tu moj gin wystepuje w ""mam talent"....!!!!! myslalam, ze padne ze smiechu :). spiewal bardzo fajnie, ale nie przeszedl dalej.... jeny co ja mu jutro powiem? biedny ...

Lena85 a Ty ile juz cykli z clo masz za soba?
Nie martw sie, ja tez narazie bez zadnych wspomagaczy tylko luteine biore... i tak leci ten czas...szybko... tak jak piszesz a ciąży nadal nie ma :(

Hej dziewczyny... Lusia bedzie dobrze !!!

a ja mimo ze maz na wyjezdzie i weekendowy tylko :) to postanowilam isc do innego gina na wizyte... moj szwagier jest lekarzem, i ten ginekolog tojego kolega... tak ze umówi mnie z nim na wizyte powie jaka jest sytuacja i zobaczymy... szwagier tez twierdzi ze ten gin jest najlepszy z tych z mojej okolicy, poza tym na najnowsze usg 4d, noi i szwagra zona tez miala problemy z zajsciem poronila, ale dzieki temu lekarzowi ma teraz synka i jest znowu w ciazy... fakt ze musi ciagle siedziec w domu nie wysilac sie bo ciaza byla zagrozona ale juz jest wszystko ok, noi i nadal monitoruje ja ten lekarz... wiec moj maz sie napalil i chce abym jak najszybciej poszla do niego na konsultacje... moze on szybciej cos zdziala niz ta moja ginka...

Buziakii pozdrawiam Was Wszystkie :***

hej dziewczyny. dawno nie pisałam, ale sledzę forum na bierzaco. Lusia moje GRATULACJE!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))
CIESZĘ SIE RAZEM Z TOBĄ. choc nie wyobrazam sobie jak musisz byc szczesliwa :D I nie martw sie tak, na pewno wszystko bedzie dobrze:)))

Ja w tym cyklu zdecydowałam sie odstawic wszystko, nie mamy mozliwosci starc sie tak jak bysmy chcieli wiec wydało mi sie to bez sensu... także w tym miesiącu sie nie nastawiam. a na poczatku pazdziernika mam wizyte u swojego lekarza, zobaczymy co powie, bo chyba ZNÓW mi się jakas infekcja przyplatała :((( i tak z miesiąca na miesiąc.... a czas leci

lekarz mi zwiekszyl dawke duphastonu z jednej na 2... a pozniej mam moze 3 brac...

dziewczyny, dzownilam do gina i mam przyjechac w srode i cos mowila lekarka ze juz w srode trzeba przyjechac, by czasnem nie bylo pustego jaja plodowego.... cholera... nawet nie wiedzialam o czyms takim.... obym nie miala...

ana- ty kochana nie bawem bedziesz wiedziala jakie to uczucie, prawda piekne, ale ja Ci powiem, ze odczuwam to tak, jakbym zawsze byla w ciazy i zaczynam calkiem innaczej myslec niz przed.... dziwne uczucie, cala twoja uwaga skupia sie tylko na tobie i twoim dziecku....

ja dobrze sie czuje, okresu brak, ale dokuczaja mnie te dziwne bole jak na @... ale jednak troszke inne ale nieprzyjemne....

jutro dzwonie do gina mojego...

Lusia ... to wypoczywaj dobrze, nie przemeczaj sie, dbaj o siebie i o dzidzi... i wszystko bedzie dobrze, nie bój sie że cos moze pójsc nie tak !!! Ach... pewnie to uczucie bycia w ciąży jest najwspanialsze... nie ma nic piekniejszego... chciałabym tez to poczuc :)

Pozdrawiam Buziakii :**

hey dziewczyny,

chcialam was tylko poinformowac, ze wyjezdzam dzis z mezem odpoczywac i ze wracam w niedziele wieczorem. dzis mnie czeka mecz w lubinie :):):).... ale ja uwielbiam chodzic na real mecze :)\

buziaki, a wy piszcie, bo jak wroce chce poczytac trochu :)

aguseek dzieki, gdyby nie ty, to bym wczoraj nie zrobila tego testu :):):)

hmmmm trzy pozytywne testy, to chyba musi byc ciaza co ? oby poszlo dobrze, bo sie boje....

dzis zrobilam jeszcze jeden pink test, bo nie moglam uwierzyc, czyli trzeci i tez 2 krechy :):):):

nie miałam czasu wczoraj wejść na net i takie nowiny :) lusiu kochana widzisz mówiłam ci :)))))))))))jejku strasznie się cieszę. Ja tez tak miałam na dzień przed planowanym zrobieniem testu siostra kazała mi zmierzyć temp. i mialam 38,4 stopni wiec ona tez mówiła że jestem w ciąży a następnego dnia 3 testy wskazały 2 grube krechy :))))

lusiu strasznie sie cieszę aż mi się cała buzia śmieje :)))))))))))))))

idź na bete :) i do gina niech zleci badanie poziomu hormonów czy ciąża się rozwija :)

neta dziekuje,

ana- ja dzis cala noc nie moglam spac.... w nocy pojechalam do apteki po test i tez wyszly dwie, tez slaba ta krecha ale dobrze widoczna :):):)

Lusia... nie moglam wczoraj zasnąć ...ciągle miałam w głowie twoje dwie kreski na tescie... ale sie ciesze !!!prawiej jak to ja bym byla w ciazy... bo takie wiadomosci daja mi nadzieje i wierze ze nastepny cykl z clo bedzie udany ! ja mam za soba 3 cykle z clo wiec moze jest jeszcze szansa... :)

~ lusia GRATULUJE!!!!

dziewczyny zdradze wam moj sekret babuni :):):) babcia zrobila kompoty z aronii i ona juz wiele ludzi z raka wyleczyla, ja w tym cyklu pilam co dziennie, moze to p[omoglo, chociaz ja sie tam smialam, ale babcia jak mowi pij pij zobaczysz, to babci sie nie odmawia :):):)

Inne tematy z forum

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...