CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

tak sie boje kolejnej porazki :( :( :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to sobie obejrzyj to :)

http://vod.onet.pl/zycie-przed-zyciem,5782,film.html?gclid=CKWeq9KBiaQCFYn-2AodNVK7IA

ja plakalam :):):)

te plemniki ktore tam sie staraja o wejsciówke do jaja :):).... biedne, wszystkie bym je tam wpuscila ....

dzień doberek :)

Lusia... te Twoje zachcianki.... hmmm...kto wie... :)))

buziakii :*

a ja siedze na zwolnieniu bo jeszcze mi nie przeszło calkiem, i ogladam dzien dobry tvn w miedzy czasie :P

A JA SOBIE SIEDZE I ZAJADAM POMIDOROWA, MIALAM TAKA OCHOTE I SOBIE ZROBILAM :)

o jeny ana, dziekuje za takie slowa :):):) :*:*:* obys miala racje! buziole

a ja tam czuje Lusia ze jest Was dwoje :)*

3 mam kciuki za 2 krechy !!!!

dziewczyny, jem kurde za trzech, jem ogorki, zagryzam ciastkiem, do slodkiego mnie az trzesie i tak mam zawsze przed okresem :(:(:(:(:(:( jestem pewna, ze przyjdzie! :_(

cuda ponoc sie zdarzaja :p .... do tej niedzieli taaaaak dluuuuugooooo :):):) w niedziele rano robie test

Jestesmy Lusia... :)

U mnie nic nowego, meza obecnie bede miala tylko w weekendy + pt wieczór :P i tak przez 3 m-ce :( wiec nie bede na clo a jesli owulka sama by sie pojawiła to trafic w nią bedzie cieżko :/ także nie licze na zbyt wiele, no chyba ze jakis cud by sie zdarzył :)

Pozdrawiam i czekam na wiesci od Ciebie ... niedziela juz blisko... :)))

:*

dziewczyny co tu tak cicho? :(

hey dziewczyny, no u mnie ciezko :):):), bo czekam na okres i to cie ciagnie i ciagnie! w niedziele mam dostac, dzis mnie brzuch boli jak na @, oby malpa nie przyszla :(....

aguseek- moze nie powinnam tak mowic, ale jezeli twoja ciaza obumarla, to znaczy, ze plod byl slaby i tu chyba nic wspolnego nie ma juz ani twoj organizm, ani leki.
moja kolezanka miala tak sama i lekarz jej powiedzial, ze dobrze ze tak sie stalo, bo w tych przypadkach kiedy obumiera, a nie ze sie roni, to plod jest jakis slaby, chory i wtedy dzieci sie rodza chore, uposledzone itp, tego to chyba zadna z nas nie chce.... tfu tfu tfu...
TYM RAZEM SIE UDA I WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! DRUGI RAZ CI SIE TO NA PEWNO NIE ZDARZY!

dzięki dziewczyny kochane jesteście!!!!! ja również wierzę że wszystkie będziemy miały maluszki i spotkamy się na spacerkach razem z nimi :)

a co do moich obaw to tak to już jest że z jednej strony człowiek szuka bezustannie przyczyny dlaczego ten aniołek odszedł :( dajecie mi z drugiej strony wiarę aby próbować dalej z CLO , bo ja tylko dzięki niemu zaszłam w ciążę i to bardzo szybko, mam nadzieję że i tym razem tak będzie :)z drugiej strony sobie myśle że przeciez CLO w porównaniu z lekami hormonalnymi przy in vitro to pikuś a jednak te dziewczyny spokojnie donoszą ciąże prawda:)
pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki :) a czy któraś teraz testuje jakoś ?

Agussek - uda się ! Jeszcze będziemy się cieszyć maluszkami.

Co do clo - to nie osłabia ona pęcherzyków, czasem tak po prostu się zdarza, że traci się swoja dzidzie.
Nie poddawaj się. Jesteśmy z Tobą.

Lusia, trzymam kciuki :) Jak tam ?

hey kochana! OKRES MAM DOSTAC W NIEDZIELE :) OBY NIE PRZYLAZLA!!!!!!!!!!!

Nie smuć się Kochana :)
Ja tez dzis w srednim nastroju... weekend a ja siedze w domu z chusteczkami i w dresach... :P

Kiedy masz miec okres? ciekawa jestem czy Ci sie uda tym cyklu... oby ! :)

papa

ja idę zaraz kosić trawę, bo jestem już u mamy :)

mam dziś trochę zły humor, kiedyś robiłam sobie makijaż permanentny i dziś chce się go pozbyć, nie mogę na niego patrzeć :(:(:(:(

hej Lusia... masz racje na faceta zawsze sie znajdą sposoby... i foch przechodzi... oni chyba maja gorzej jak my focha zarzucimy hihi :)

a ja bylam na spacerku bo mimo ze jestem chora nie cierpie siedziec caly dzien w domu... musialam sie dotlenic :P

Uciekam ...ide obiad wyciagac z piekarnika :)

nie ogrocie tylko ogrodzie :) to wszystko przez to, ze tak szybko pisze. :) zebyscie nie myslaly, ze takie byki strzelam :) bo ja sama jestem uczulona na cos takiego :)

agusek, jezeli chodzi o clo, to jestem tez takiego samego zdania, co ana! clo juz chyba nie ma nic wspolnego z donoszeniem. tak mi sie wydaje, ale nie wiem.

ana, no wlasnie, dlatego mowie, co mi tam, niech sie foszy, traz i tak mi juz nie jest potrzebny, bo jestem po plodnych :D:D:D:D

ojej w plodnych jak sie foszy, to nie wiadomo jak podejsc, ale mam tam swoje sposoby, wystarczy, ze sie nago poloze, to jak piesek sie prosi sam :):):), a wiecie, ze natura nas stworzyla tak, ze kiesy kobieta ma plodne, wytwarza feromony, ktore bardzo dzialaja na libido mezczyzn i maja wtedy najwiecej ochoty i to wszystko tylko dlatego natura tak zrobila, zeby wlasnie w tych dniach miec najwiecej ochoty i zeby doszlo do zaplodnienia, cwane nie :)

kurde wczoraj zapomnialam wziazc duphaston! :/;/;/

zaraz jade do mojej mamy na ogrocie jej pokosic, a moj dalej sie foszy :)

buziole dziewczyny :*:*:*:*

AGUSEEK... ja takze trzymam kciuki... mysle ze clo nie osłabia pecherzyków... jest wiele dziewczyn co po clo zaszły i donosiły ciąże... tak ze nie martw sie, trzeba wierzyc ze sie uda. !!

Lusia... ach Ci faceci... przejdzie mu foch ! :P ale przynajmniej juz jestes po owulacji hihi :P wiesz... gorzej jak sie mąż foszy w dniach płodnych ;P

a mi kurcze nie przechodzi to przeziebienie... kaszel mnie teraz dopadl...i mnie meczy od rana :((

pozdrowionka :***

Inne tematy z forum

test PAPP-a czy robiłyście? (237 odpowiedzi)

Dziewczyny wczoraj byłam na USG przezierności karczku i badanie wyszło ok, ale dr Doering...

Galeria twarzy - pytanie. (17 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (7 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...