CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

nie wytrzymam!!!!!!! tak mnie brzuch dziwnie boli, ze najchetniej polozylabym sie spac!!

tak bym chciala juz mniec bibusia malego :(:(:(:(

ach....... to takie ciezkie, nie sadzilam, ze bede miala z tym kiedykolwiek problemy!

jak sobie jeszcze przypomne jak to bylo, jak kiedys plakalam ze strachu, bo sie balam, ze moze jestem w ciazy... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hey ana- zapomnialam sie wczoraj zapytac o ten pregnyl :(, no ale lekarzowi chyba nie bede mowic o tym, bo sam powinnien wiedziec!

jeszcze sie obrazi i co ? dzisiaj mam 18 dc, ale powiem Ci szczerze, ze niczego nioe oczekuje, bo i tak nic z tego w tym cyklu nie bedzie :)....

buziaki :*

hej Lusia.... hmm no to ciekawe :)
może rzeczywiście pęknie... a ktory masz dzis dc? mi sie wydaje ze mogl sie zmniejszyc tez dlatego ze zaczelas duphaston... bo ja jak mialam tak bardzo powiekszone jajniki i duze pecherzyki kazala jak najszybciej brac duphaston zeby nie doszlo do wiekszego przestymulowania...

moim zdaniem powinnas dostac, pregnyl zeby pecherzyk pekl na 100% bo duphaston moze zachamowac owulacje ...
ale trzymam kciuki :)

a mi sie chyba zaczyna okres bo dostalam dzis lekkiego plamienia... nie zdziwilam sie bo w tym cyklu po tym przestymulowaniu na nic nie liczylam !!!

czas zaczac nowy cykl :), ktory musze doklanie obserwowac...bo mojej gin nie ma... i kazała mi mierzyc temp. obserwowac sluz, i robic testy owu.

:)
pozdrawiam

wiec tak - wrocilam iiiiiiiiiiiiiiiiiii .... pecherzyk sie zmniejszyl na 25mm i lekarz powiedzial, ze w kazdej chwili moze peknac!

czy to mozliwe???

Kasika... udanego wypoczynku i powodzenia !!!

ja ten i kolejny cykl tez bez clo...ale mimo to mam nadzieje :)
w sierpniu (no chyba ze uda sie wczesniej) znowu zaczynam brac clo ale po pol tabl. na dzien bo moj organizm bardzo mocno reaguje na ten lek...rosnie duzoo i wielkie pecherze a to tez nie dobrze:/

Lusia jak po usg???/ jestem bardzo ciekawa !!!

Hejka, my jestesmy.. tylko nie zawsze piszemy.

Ja byłam wczoraj u swojego Gina.. Ten cykl mam przerwę, bo wyjeżdżam a nie będę tam szukać ginekologów by mi sprawdził cykl i podał pregnyl. Może wydarzy się CUD :)

Jednakże jak wspomniałam lekarzowi, że mąż ma wędrujące jądra.. i są przegrzewane, dlatego aż tyle (91%) jest uszkodzonych plemników, powiedział że czekać do wrzesnia (mąż ma serie clo + androvit) jak niebędzie poprawy to.. hmm szukać kliniki - niepocieszył mnie mówiąc że jesli parametry męża się niepoprawią to na inseminacje niebędziemy się klasyfikować.. i zostaje IN Vitro...

Nie wiem skąd wziąść na to kasę. Zobaczymy... co będzie.. odezwę się chyba dopiero w czerwcu, ale codziennie czytam Wasze wpisy.

Oby się nam wszystkim udało.

A co do drożności, lekarz powiedział mi że jesli będę juz zdecydowana na "inną" metodę poczęcia to wtedy zrobi, choć uważa że u mnie raczej problem polega na owulacji i troszkę za mało rosną pęcherzyki po clo (a miałam już dawkę 3tabl. / dzień - i były 3 pęcherzyki 12, 15, 15 mm w 9 dniu cyklu.. jednak żaden niepękł)

No nic.. spróbuję się wyluzować... wkońcu jadę odpocząć ..w góry.. szkoda że będzie tam tyle dzieci z rodziny...

Ależ się rozpisałam ;)

Pozdrowienia

hey ana :*- nie nie robilam tym razem testow owulacyjnych bo nie widzialam potrzeby :) . na 13:30 mam do lekarza. od wczoraj biore duphaston.

tak w ogole, to zauwazylas, ze my tu same ze soba piszemy??

nie wiem co sie stalo.... HALLO??????????? DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!

hej Lusia... nie martw się ! czasem bol jajnikow to dobry znak... moze np pekac pecherzyk !!!

Jutro bedziesz wszystko wiedziala !! :))
A robilas testy owulacyjne??

ale cos mi sie wydaje, ze nie dobrzre tam sie dzieje, bo tak mnie jajniki bola, ze szok !

no to Lusia powodzenia jutro na usg :**

i jeszcze do tego znalazlam koniczynke 7-listkowa :)

ana- mialam wtedy plodny sluz i jeszcze do tego bolal mnie brzuch jak na @ ... jutro mam usg to powiem co i jak :).... kurde niby nie jest to mozliwe, ale mam taka nadzieje na cud

ana to super!!!! a to ze twoja gin wyjezdza, to moze i nawet dobrze, bo nie bedziesz sie stresowala, jak wyjdzie na usg itp :) kurde.... ale jestem ciekawa. :) trzymam kciuki!

buzkiiii :*:*:*

tak więc wróciłam od gin... naszczescie moje jajniki wrócily do normalnych rozmiarów, wszystko ok... ale lipa bo w czerwcu moja gin wyjezdza i nie bede wiedziala czy bez clo urósł pecherzyk... no ale cóz starac sie trzeba bedzie a może akurat sie uda... :)
ojj ale bylabym szcześliwa :)))

aha jedyne co zauważylam to mam dosyc nabrzmiale i bolace piersi...nigdy tak nie mialam nawet przed okresem... ale moze to skutek brania duphastonu...w końcu hormony...

hejka... a ja dzis ide zobaczyc jak tam moje jajniki sie maja po przestymulowaniu... mam nadzieje ze juz ok... Dzis 25dc. pewnie niedlugo przyjedzie ciocia z ameryki ;) no chyba ze jakas niespodzianka, w co wątpie... i kolejny cykl starań przede mną.
Poźniej napisze jak po usg!

Pozdrowionka dla was wszystkich ;)***

Lusia mówisz ze mialas duzo sluzu plodnego??? SUPER moze faktycznie byla owulka, u mnie kiepsko z tym sluzem...zawsze mam mało i krótko trwa... a w tym cyklu to chyba wogole nie wyczulam :/
czesciej jak juz niby wyczuwam jakis plodny to bradziej wodnisty niz rozciagliwy ....

do poźniej ;*

hey kasik .

ale masz fajnie:) urlop... ja moge sobie pomarzyc o nim... ale za miesiac wyjezdzam w koncu :).... ja w srode jade na usg zobaczyc, czy pecherzyk pekl.... chociaz watpie! tylko nie rozumie dlaczego mialam duzo plodnego sluzu, kiedy jajo niby nie mialo mozliwosci pekniecia???

kasik opowiedz jak bylo po tej droznosci... z tego co wiem, to nie najciekawszy ten zabieg. boli jak cholera! ja gdybym miala go robic, to chyba tylko pod narkoza....

ana - buziaki :*:*

Hejka dziewczyny

I tak jak przypuszczałam nic znów niewyszło..hmm wyszedł.. ale okres od sobotki..

Och ciężko mi...

Ale jeszcze ten tydzień a potem mam tydzień urlopu.. tak mi tego potrzeba :)

W tym cyklu prawdopodobnie będzie prgnyl.. no i chyba jeszcze czeka mnie sprawdzenie drożności...

Ciekawe czy cos mnie jeszcze zaskoczy ;)

CO TU TAKA CISZA ??????

ewcia 85- widzisz to jest normalna reakcja widocznie- tez tak mam i chyba nie tylko my tak mamy!!!! ciezko jest gdzy wszyscy w okol zachodza a sama nie mozesz! ale nie martw sie, w koncu musi sie udac!!!! a jak sytuacja u ciebie wyglada?

agusek jak zajrzysz jeszcze kiedys na forum, to napisz nam czy bedziesz miala dziewczynke czy chlopczyka :)

Inne tematy z forum

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie

Drukarnia wielkoformatowa (4 odpowiedzi)

Jak ktoś potrzebuje wydrukować zdjęcie , plakat, wizytóki lub inne rzeczy , w tym upominek dla...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...